• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarımm canlarım biraz sizi sakinlige davet ediyorumm🤣🤣 stres yapıyoruz bak hemen testlere kan vermeye koşmayalım nolur morelimizi bozup umutlarımızı bozmayalım şimdiden en başta nasıl başlamıştık umutluyuz bu ay hepimiz pozitifleri görücez insallah kimse günü gelmeden test yapmasın ahahahaha🤣🤣🤣 hepimiz bu ay anne olucaz merak etmeyin güzel düşünelim yalancı belirtilere kulak vermeyelim ztn regli ve genelik belirtileri aynı şimdi bu süreçle ugrastıgımız için belirtilere daha cok kulak veriyoruz hepinizi seviyorum 🫶

Gerçekten çok saçma yaaa.. yani böyle bir basit testi yanlış ölçüyorsa hiç bir test için güvenilmez.. yanlış tedaviler uygulanabilir.. 😠
Aynen cnm, makinen bozulur, olan seyi bulamasin, negatif cikar anlarim. Olmayan hormonu o kanda nasil buldun da pozitif cikardin. Neyse zaten bu ayda da bi suru ilac kullanmak zorunda kalmistim. Şu kistten kurtulayim simdilik, o yeter bana.

Aynen cnm, makinen bozulur, olan seyi bulamasin, negatif cikar anlarim. Olmayan hormonu o kanda nasil buldun da pozitif cikardin. Neyse zaten bu ayda da bi suru ilac kullanmak zorunda kalmistim. Şu kistten kurtulayim simdilik, o yeter bana.
Sen nasıl ilerliceksin canım Peki

Kızlar bı çılgınlık yapıp kan versem mi Pazartesi yumurtlamam oldu Perşembe gebelik testi negatifti dünde kahverengi lekelenmem oldu iki defa lavaboya gittiğim esnada bugün hiçbir şey yok daha. Yerleşmeyse şayet kanda çıkar mı
Allah seni hamile yapsın inşallah sen teste mi koştun 😂😂😂 vallahi iflah olmayız 🤭 partalina_ partalina_ bu bir işaret olabilir bekle deme işareti

Sen benden de delisin 🤣 kız yumurtlamadan 5 gün geçmiş çıkmaz tabii. Benim aşılamadan 7 gün, yumurtlamadan 9 gün geçti ben bile az önce çıkmayacağını bile bile kan verdim 😁
Neyse benim de kafamda ki soru işareti gitti demek ki teste erken 😂😂😂
Kızlarımm canlarım biraz sizi sakinlige davet ediyorumm🤣🤣 stres yapıyoruz bak hemen testlere kan vermeye koşmayalım nolur morelimizi bozup umutlarımızı bozmayalım şimdiden en başta nasıl başlamıştık umutluyuz bu ay hepimiz pozitifleri görücez insallah kimse günü gelmeden test yapmasın ahahahaha🤣🤣🤣 hepimiz bu ay anne olucaz merak etmeyin güzel düşünelim yalancı belirtilere kulak vermeyelim ztn regli ve genelik belirtileri aynı şimdi bu süreçle ugrastıgımız için belirtilere daha cok kulak veriyoruz hepinizi seviyorum 🫶
Canım çatlatma iğnesi ovülasyon testini de etkiliyor mu biliyor musunuz

Kuzum bence etkiler cnku gebelik testinde pozitif cıkardıgı için 10-11 gün boyunca ovülasyondada etkilecegini düşünüyorum

Eklentiler

• IMG20220430131719.jpg
    IMG20220430131719.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 35
Operasyonları bi tamamlayalım sonra görüşürüz erkeni kaseti 😂 benim bugün pik göründü bakalım neler olacak 🤗
Valla kuzum biz operasyona gecemiyoruz maalesef 😂😂malum ramazan birde evde badana işimiz var işten gelince onunla uğraşıyoruz peltimiz çıkıyor. Nasıl olacak bu ay bende bilmiyorum 🙂

Benimde bu ikinci denemem canım aşılamaya geç bence bende ilk klomen catlatma bu ay da letu çatlatma denedim ins olur yoruldum valla bende artık valla bir üst tedaviye geçmekte fayda var aşılama sonrasında hsg filmi gibi
İnşaALLAH bebiş vardıırr siziinn🤍
Doktorumla bir konuşuyumm söyleyim bakalım ne diyecek

Kızlar bı çılgınlık yapıp kan versem mi Pazartesi yumurtlamam oldu Perşembe gebelik testi negatifti dünde kahverengi lekelenmem oldu iki defa lavaboya gittiğim esnada bugün hiçbir şey yok daha. Yerleşmeyse şayet kanda çıkar mı
Yumurtlamadan sonra minimum 8 gün gerekiyor o da minimum boşuna demoralize olursun canım yapma
Kahverengi lekelenmen olduysa o gün yumurtlaman olmuş olabilir bu arada

Kız ciddmisin e sen benden sonra asılama oldun harbiden kan mı verdin kız bu ne acele 😂😂

Kuzum tabikide cıkmaz ben cumartesi çatlatma oömustum salı yumurtam catladı sen asılamayı ne zaman olmustun fazla erken değilmi daha yeni dölleniyordur bi zaman mı versen bebişee🤣🤣
Ben 23 Nisan'da aşılama oldum, cumartesi günü tatlım. Tam 1 hafta geçti işte. E biliyorum çıkmayacağını zaten aksiyon seviyorum ben bi de para harcamayı 🤣🤣

Hıh iyi bişey vesile oldum bari 😁

Kaset testte hemen çıkmayabiliyor canım umudunu hiç yitirme 🙏🏻
Tamamdıırr beklemedeyiimm o zaman çok teşekkür ederiimm🥺🤍 A ad000
[/QUOTE]
Rica ederim canım benim 🤗
Ben 23 Nisan'da aşılama oldum, cumartesi günü tatlım. Tam 1 hafta geçti işte. E biliyorum çıkmayacağını zaten aksiyon seviyorum ben bi de para harcamayı 🤣🤣

Hıh iyi bişey vesile oldum bari 😁
Aynen öyle 😂😂

Back