- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.681
İğne vurulduktan kaçıncı gün test yaptın canım iğne vuruldugun günü saymaEvett femera kullanmıştım ilaç ve sonra da iğne
Bu gün 15 gün olduuİğne vurulduktan kaçıncı gün test yaptın canım iğne vuruldugun günü sayma
Normal günde yapmışsın evet canım yarın da olmassan bi test yap bakalım 16 da da umut oluyor sonrasında regl geliyor ztn ins kırmızıları görmezsinBu gün 15 gün olduu
Evett hiç test yapmadım bu güne kadar umudum vardı ama bakalım inşaALLAH hayırlısııNormal günde yapmışsın evet canım yarın da olmassan bi test yap bakalım 16 da da umut oluyor sonrasında regl geliyor ztn ins kırmızıları görmezsin
Umut var diyorsun((Canim 11 gün kala biseyler hissetmem cok zor zaten daha yumurtlamaya 3 gün olmus bebek 5 6 günde yerlesiyor
Benimde bu ikinci denemem canım aşılamaya geç bence bende ilk klomen catlatma bu ay da letu çatlatma denedim ins olur yoruldum valla bende artık valla bir üst tedaviye geçmekte fayda var aşılama sonrasında hsg filmi gibiEvett hiç test yapmadım bu güne kadar umudum vardı ama bakalım inşaALLAH hayırlısıı
Bu ikinci denemeydi ilaç ve çatlatma iğnesi olarak kızlar sizce devam etmeli miyim ilaç ve iğneye eğer regl olursam sizler baya bilgilisiniz sormak istedim o yüzden
Gece 3 de geliyor şekerim ne ara tıkayım. Şöyleki işten çıkıyor ardından canlı müziğe geçiyor o sebeple geç geliyor cuma cumartesi. Şu ara nefes alsın yeter gerisini ben hallederimAdama keçiboynuzu fln yedir kızz enerji gelsin ceviz muzu daya
Şuan pik bugün yarın çatlar muhtemelenÇatladı mi yani ,
Canım benim de prolaktinim yüksekti hamilelik belirtileri de veriyordu boşuna ümitleniyordum. Çok dengesiz bir hormon stres kaynaklı bile artabiliyor. Ben ilaç kullandım dostinex ve bir ayda 51 den 19 a düştü. Ama şimdi bile dikkat ediyorum evde sütyen falan takmıyorum incir falan yemiyorum. Bence ama sana da ilaç vermesi gerekiyordu. Bu ay bekle istersen inşallah gebe kalırsın gerek kalmaz ama olurda adet olursan doktorun daha da ilaç vermiyorsa değiştir doktorunu benceOfff sinirim bozuldu benim kendi kendine dusermi bu ya bu ayda boşa gitti desenize
Canım çikolata kisti fark edilmeyecek gibi değil adetler düzensiz oluyor ve her dönem de çok şiddetli ağrı oluyor kasıklardan böbreğe kadar özellikte adet dönemi kaç tane ağrı kesici içtiğimi takip bile edemiyorum. Adet dönemi haricinde de günlük hayatta da sürekli ağrı oluyor.Canim kisti nasıl farkettim ultrason da falan çıkıyor mu
Kaset testte hemen çıkmayabiliyor canım umudunu hiç yitirmeYaptım negatifkaset test yaptım akşam nöbetçi eczane de erken gebelik yokmuştu alamadım o yüzden hala regl olmadım ama çok fazla ağrım var
Ooohh bi de siz istikrarlı dikşına devam ederseniz gelsin minnoşHadi bakalım benim ovu de çok daha koyu bugün t geçmiş C yi ben de bu ay ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum hayırlısı olsun inşallah
Dayanamazsın, kendimden biliyorumBiz de ani ve mecburi bir kararla annemlere gidiyoruz.. testlerim kargoyla gelmemişti, sıfır testin varçarşamba dönücez.. naapsam hiç sallamadan beklesem mi yapabilir miyim acaba bilmiyorum…
Aynen öyle pesine düş tabiki kontrollerni yaptirİnşallah canım diyetisyene gittim evet ama çok uzun zaman önce gitmiştim oda işe yaramamıştı bakalım bi daha doktora gideyim neler olcak sen nasılsın canım cevapların için çok teşekkür ederim ❤
Sen benden de delisinKızlar bı çılgınlık yapıp kan versem mi Pazartesi yumurtlamam oldu Perşembe gebelik testi negatifti dünde kahverengi lekelenmem oldu iki defa lavaboya gittiğim esnada bugün hiçbir şey yok daha. Yerleşmeyse şayet kanda çıkar mı
28 ve 35. Ci haftaya giren hastalar raporsuz ve doktor izini olmadan seyehat edemiyor canim :) yani hamileligin basinda bi sknti yokMerhabaşimdi sizlere bisey danışmak ıstiyorum en son 18 nisanda adet oldum mayıs 16 da adet olmam gerektiyor 2 aydır deniyoruz ama benim mayıs 15 de uçakla yolculuk yapmam gerekiyor eğer ki hamile kalırsam bilmeden yolculuk yaparsam bunun Bi zararı olurmu adet bitiminden beri gün aşırı iliski oluyor Bi yandan hamile kalmayı istiyorum ama gurbette olduğumm içim ailemin yanına da gitmek istiyorum ama bebeğim olursa diyede düşünüyorum
HahahaSen benden de delisinkız yumurtlamadan 5 gün geçmiş çıkmaz tabii. Benim aşılamadan 7 gün, yumurtlamadan 9 gün geçti ben bile az önce çıkmayacağını bile bile kan verdim
Evet hormonlar iyi, regl düzenli ve ağrısız doktor yumurtlama oluyor diyor ama aylarca hiç gebe kalmayınca insan ister istemez karamsarlığa düşüyor. Çok şükür ki son iki üç aydır daha rahatım pek düşünmüyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırızYok ya hissederdik illa ki tüpler tıkalı olanların yumutlama olaylari problemli oluyor galiba çünkü yumurta fallop tuplerinden atılıyor. Kendimizi cok sorguluyorz stresten hastalik sahibi olacaz allah korusun sende akışına birak kismetimizde ne zaman varsa olur bak sende tahlillerini yaptirmissin problem yokmuş cok şükür niye olmuyor diye sorgulamayi bırakalım belki o zaman olacak ben bu ay böyle karar verdim
Bak az önce aldım sonucu kocaman negatifHahahatamam canım sustum ben o zaman yapmıycam
Kız ciddmisin e sen benden sonra asılama oldun harbiden kan mı verdin kız bu ne aceleSen benden de delisinkız yumurtlamadan 5 gün geçmiş çıkmaz tabii. Benim aşılamadan 7 gün, yumurtlamadan 9 gün geçti ben bile az önce çıkmayacağını bile bile kan verdim
Kuzum tabikide cıkmaz ben cumartesi çatlatma oömustum salı yumurtam catladı sen asılamayı ne zaman olmustun fazla erken değilmi daha yeni dölleniyordur bi zaman mı versen bebişeeBak az önce aldım sonucu kocaman negatifama hayal kırıklığı olmadı çünkü çıkmayacağından emindim. Bize kalsa hemen ertesi gün öğrenelim istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?