• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla mesaj attım dün değil bugün önemli diye ölüyorum yorgunluktan dedi ben de testin fotosunu attım zirvedeyim geldin geldin bu 2 gece sonrası tırtingen şıtrayze dedim o da anlaşıldı gece görüşürüz dedi. Anladıkları dilden 👊🏻
Kızzz allah seniii🤣🤣 benimde kocamla ole sacma bir dilimiz var 😂😂 anladıkları dil baska gerçekten allah mutluluklarımızı bozmasın ins

Çok Haklısın canım en iyisi öyle zaten bu ay ovülasyon testlerine başlıcam
Birde hayıt tohumununa ve civan perçemi çayına başladım kullanalar 1,2 ayda hamile kaldığını söylüyor deneyen yada duyan varmı bunu ?
Bende kullanıyorum bu ay ikinci ayim ama bende de suanlik bisey yok

Kistim yok benim ama yapisiklik var doktorda diyince bi sorun yok hamile kalirsin sasirdim acikcasi ama bende bagirsak sıkıntısı yasiyorum bence bagirsaklarima kadar yapisiktir 🙄 supheliyim kendimden..sen nasil anladin yapisiklik oldugunu falan
Canım bende 4 senedir çikolata kisti var hatta 5 senedir evlenmeden önce ilk ameliyatımı oldum zaten az çok biliyorsundur çikolata kisti sürekli yenileyen bişey o yüzden 3 ayda bir kontrole gidiliyor zaten 6 sonra tekrar yeniledi 2 buçuk sene hem hamile kalamadım hemde kist büyüyüp çoğalınca tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım ameliyatta ortaya çıktı yapışıklık

Biz de ani ve mecburi bir kararla annemlere gidiyoruz.. testlerim kargoyla gelmemişti, sıfır testin var 🥺🥺 çarşamba dönücez.. naapsam hiç sallamadan beklesem mi 😁 yapabilir miyim acaba bilmiyorum…
Sen iğne vurulmusmuydun kuzum catlatma ? Vurulduysan 14-15 yap diğer türlüyse bekle regl dönemine kadar acele yokkk😍😍

Canım bende 4 senedir çikolata kisti var hatta 5 senedir evlenmeden önce ilk ameliyatımı oldum zaten az çok biliyorsundur çikolata kisti sürekli yenileyen bişey o yüzden 3 ayda bir kontrole gidiliyor zaten 6 sonra tekrar yeniledi 2 buçuk sene hem hamile kalamadım hemde kist büyüyüp çoğalınca tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım ameliyatta ortaya çıktı yapışıklık
Canim kisti nasıl farkettim ultrason da falan çıkıyor mu

Bugünde benim sadece sag kasıgım da batma var batıyor gidiyor sürekli 4 gün sonra ilişkiyi bırakcam artık doktor progestanın son 3 günü ilişkiyi bırakın ddi aklınızda olsun kızlar sonuna doğru bırakın ilişkiyi döllenirken fln zararlı olabilirmiş

Back