- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.661
Ay amin canısı inşallah gorelim pozitifleri hepicimizİns bebiştendir kuzum insallah pozitifleri görelim hepimiz ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay amin canısı inşallah gorelim pozitifleri hepicimizİns bebiştendir kuzum insallah pozitifleri görelim hepimiz ins
Kızzz allah seniii benimde kocamla ole sacma bir dilimiz var anladıkları dil baska gerçekten allah mutluluklarımızı bozmasın insValla mesaj attım dün değil bugün önemli diye ölüyorum yorgunluktan dedi ben de testin fotosunu attım zirvedeyim geldin geldin bu 2 gece sonrası tırtingen şıtrayze dedim o da anlaşıldı gece görüşürüz dedi. Anladıkları dilden
Bu iki geceyi bi atlatayım sonrası Allah Kerim ovulasyon da silik göreyim bırakırım. Yazık adama vallahi sabah ağlayacaktı neredeyse o kadar yorgun.Kuzum bence sen 3. Gün üst üste devam et derim
Yani 2 gece sonra benim yumurta tırt bitti gittiO ne demek ya
Bende kullanıyorum bu ay ikinci ayim ama bende de suanlik bisey yokÇok Haklısın canım en iyisi öyle zaten bu ay ovülasyon testlerine başlıcam
Birde hayıt tohumununa ve civan perçemi çayına başladım kullanalar 1,2 ayda hamile kaldığını söylüyor deneyen yada duyan varmı bunu ?
Kuzucum sen niye böyle strese girdin 2 gündğr dikkat ediyorum sana az bir sakinn ol baska seyler düşünmeye calıs olucak insallah merak etmeOfff sinirim bozuldu benim kendi kendine dusermi bu ya bu ayda boşa gitti desenize
Amin kuzum amin arttırsın inşallahKızzz allah seniii benimde kocamla ole sacma bir dilimiz var anladıkları dil baska gerçekten allah mutluluklarımızı bozmasın ins
Canım bende 4 senedir çikolata kisti var hatta 5 senedir evlenmeden önce ilk ameliyatımı oldum zaten az çok biliyorsundur çikolata kisti sürekli yenileyen bişey o yüzden 3 ayda bir kontrole gidiliyor zaten 6 sonra tekrar yeniledi 2 buçuk sene hem hamile kalamadım hemde kist büyüyüp çoğalınca tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım ameliyatta ortaya çıktı yapışıklıkKistim yok benim ama yapisiklik var doktorda diyince bi sorun yok hamile kalirsin sasirdim acikcasi ama bende bagirsak sıkıntısı yasiyorum bence bagirsaklarima kadar yapisiktir supheliyim kendimden..sen nasil anladin yapisiklik oldugunu falan
Çatladı mi yani ,Yani 2 gece sonra benim yumurta tırt bitti gitti
Sen iğne vurulmusmuydun kuzum catlatma ? Vurulduysan 14-15 yap diğer türlüyse bekle regl dönemine kadar acele yokkkBiz de ani ve mecburi bir kararla annemlere gidiyoruz.. testlerim kargoyla gelmemişti, sıfır testin var çarşamba dönücez.. naapsam hiç sallamadan beklesem mi yapabilir miyim acaba bilmiyorum…
Canim 11 gün kala biseyler hissetmem cok zor zaten daha yumurtlamaya 3 gün olmus bebek 5 6 günde yerlesiyor11 gün kaldı adetime..ama hiçbir şey hiss etmiyorum..adet belirtileri var..ben bıktım resmen..çok yoruldum
Hayıt düşürüyor canim bence deneOfff sinirim bozuldu benim kendi kendine dusermi bu ya bu ayda boşa gitti desenize
Adama keçiboynuzu fln yedir kızz enerji gelsin ceviz muzu dayaBu iki geceyi bi atlatayım sonrası Allah Kerim ovulasyon da silik göreyim bırakırım. Yazık adama vallahi sabah ağlayacaktı neredeyse o kadar yorgun.
Canim kisti nasıl farkettim ultrason da falan çıkıyor muCanım bende 4 senedir çikolata kisti var hatta 5 senedir evlenmeden önce ilk ameliyatımı oldum zaten az çok biliyorsundur çikolata kisti sürekli yenileyen bişey o yüzden 3 ayda bir kontrole gidiliyor zaten 6 sonra tekrar yeniledi 2 buçuk sene hem hamile kalamadım hemde kist büyüyüp çoğalınca tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım ameliyatta ortaya çıktı yapışıklık
İnşaALLAH en kısa zamanda oluurr3 aydır düşünüyoruz bizde
Yaptım negatif kaset test yaptım akşam nöbetçi eczane de erken gebelik yokmuştu alamadım o yüzden hala regl olmadım ama çok fazla ağrım varYaptın mı canım
Evet görüyorum ben canım hadi bakalım gözün aydınKızlar sizce ?
Bu ay bişe kullanmışmıydın canım iğne vsYaptım negatif kaset test yaptım akşam nöbetçi eczane de erken gebelik yokmuştu alamadım o yüzden hala regl olmadım ama çok fazla ağrım var
Evett femera kullanmıştım ilaç ve sonra da iğneBu ay bişe kullanmışmıydın canım iğne vs