- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.561
Test yaptın mı canım İnshaAllah bebiş vardır yaHayırlı sahurlar benim halen az az lekelenmem devam ediyor adet göremedim niye böyle oldum anlayamadim
İnshaAllah olmazsin ve hamilesindir aminn3 gun geciktim ama adetten 1 gün önce test yapmıştım negatif çıktı o yüzden bekliyorum pazartesi kan vermeye gidicem olmazsam eğer
Tamam canım ekledim12 nisan son adet 4 aydır bir düşüğüm var
Öylemi ben yazmış bulundum tamam kalsın öyle önemli değil iyi haberin olursa gelir bizi sevindrisinnn takip etmene gerek yok kalsın ismin listedeBu ay çok takip edemiycem burayı o yüzden yazdırmiyim. İnşallah bekleyen herkes bebişine kavuşur bir an evvel. Arada güzel haberlerinize bakıcam
Yapmadim Canım daha dogrusu annemlerde olduğum için yapamiyorumTest yaptın mı canım İnshaAllah bebiş vardır ya
İnshaAllah olmazsin ve hamilesindir aminn
Tamam canım ekledim
Ben görüyorum canım çok ince bir silik çizgi varDayanamadım yaptım işte ama sanki gözle bakınca çok silik bişi var ama bana mı öyle geliyo ben goruyom
Merhaba Umay hoşgeldinMerhabaşimdi sizlere bisey danışmak ıstiyorum en son 18 nisanda adet oldum mayıs 16 da adet olmam gerektiyor 2 aydır deniyoruz ama benim mayıs 15 de uçakla yolculuk yapmam gerekiyor eğer ki hamile kalırsam bilmeden yolculuk yaparsam bunun Bi zararı olurmu adet bitiminden beri gün aşırı iliski oluyor Bi yandan hamile kalmayı istiyorum ama gurbette olduğumm içim ailemin yanına da gitmek istiyorum ama bebeğim olursa diyede düşünüyorum
Hmm anladım o zaman fırsat bulunda yap bakalım İnshaAllah gebesindirYapmadim Canım daha dogrusu annemlerde olduğum için yapamiyorum
Oyle bisey olabilirmiki acaba baya zamandır lekelenmem oluyorHmm anladım o zaman fırsat bulunda yap bakalım İnshaAllah gebesindir
Olabilir canım neden olmasın ki? Yerleşme kanaması da olabilir ayrıca o lekeler .. heveslendirmek de değil amacım ama gerçekçi konuşmaya çalışıyorumOyle bisey olabilirmiki acaba baya zamandır lekelenmem oluyor
Anladim canim sağol ❤Olabilir canım neden olmasın ki? Yerleşme kanaması da olabilir ayrıca o lekeler .. heveslendirmek de değil amacım ama gerçekçi konuşmaya çalışıyorum
3 gündür bitmek bilmeyen bir mide ağrısıyla da cebelleşiyorum. Yine bu saate kadar kıvranıp durdum kalktım en sonunda. Yanacaksın be kuzum ağrımak neGeri sayım başladı
Bilmiyorum ki canım olabilir ama bakalım sağlıklı olsun daMashaAllah MashaAllah belliydi o testlerden çıkacaktı bebiş neredeyse kip kırmızı ama değerin ne öyle Masha Allah ikiz mi kız bu
Her gün eiher dakka ediyorum vallahi gönülden ne diliyosanız gerçek olur inşallah hepinizYa yüz bin kere maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum dualarında bizi de eksik etmezsin artık
Adetten 1 gün önce yaptım negatifti simdi de belirti var gibi ama belki de psikolojiktir diye bekliyorum pazartesi kesin sonucu öğrenmek için kan vericem canimHoşgeldineklerim tabi ..
Tets yaptın mı peki gecikmişsin ?
Üşütmüşsündür kesin3 gündür bitmek bilmeyen bir mide ağrısıyla da cebelleşiyorum. Yine bu saate kadar kıvranıp durdum kalktım en sonunda. Yanacaksın be kuzum ağrımak ne
Yok canım ne stresi, aklıma bile gelmiyorÜşütmüşsündür kesinbi de hormonlar değişince iyice afallamıştır.. yoksa assssla stresten olamaz..
Yaptın mı canımTamamdıır hemen yazacağıımm
Dedi elinde test kitiyle uyuyup kalan kadınYok canım ne stresi, aklıma bile gelmiyorailemin yanına geldim test bile almadım yanıma
Son adet dönemin ne zaman ? Yerleşme olma ihtimali var tabi
Selam sinsi üye
Bence de adet günü bekle İnshaAllah vardır bebiş..
Aminnnn isnhaAllahhh
Allah Allah..
İki yer hatalı olamaz herhalde demekkk diğerlerinde hata var
Yumurtlama olabilir oda ağrı yapıyor canım
Hayırlısı henüz umutsuzluk etme İnshaAllah olmazsın
Nasıl çıkmadı baya görünüyor ben gördüm canım
Hayırlısı canım sağlık Olsun İnshaAllah Mayıs ayına belkide regl olmazsın
Aminnn İnshaAllah canım
Evet kuzum görünüyor ikisinde de görüyorum ben
Bilinç alti muhtemelen canım oluyor öyle bazen
Nasıl kırpsın yerleşmeden henuzz yiiiivruuum
İnshaAllah güzel sonuç alirisn canım
Heeee şimdi oldu o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?