Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
son
son adet tarihim belli değil geçen ay ilk defa gebelik pozitif oldu ve düştü

Hahaha biraz karışık gibi bir kaç ay daha deneyelim olmazsa onu da yaparız denemedik demeyiz
Aynen okudum baktım anlamadım. Hiç bi yerde net anlatan yok doktorda dahil. Ama deneyenlerde hep hamile bilemedim bende :)
Birde herkeste var mı bilmem benimle evlenenler işte benle yaşıt olanlar hep hamile , hissediyorlar mı bilmiyorum ama hepside bana ilkinde yaptık oldu diye vurguluyorlar. Bu da beni üzüyor

Bu yorum o kadar ben kii..
İmalar insanı çok fazla yoruyor..

İnşallah canım diyetisyene gittim evet ama çok uzun zaman önce gitmiştim oda işe yaramamıştı bakalım bi daha doktora gideyim neler olcak sen nasılsın canım cevapların için çok teşekkür ederim ❤

Son adet tarihim 27 MART,2 yıldır bebek istiyorum rica etsem beni de listeye ekler misin❣❣❣

Benimle evlenenler değil ama yakınlarımdan biri bekledi bekledi 4. Yıl istediği anda direk hamileyim dedi. Bir diğeri 6 yaşında kızı var şuan hamileymiş. 2 kişi evleneli 6 ay oldu hamileler. Daha kaç kişi var böyle.istedikleri anda hamile kaldılar. Biz bunları duydukça biran önce olsun diye strese giriyoruz bence buda ters tepiyor. Stresi bırakabilsek keşke.

Hmm anladım tamam o zaman İnshaAllah Haziran ayı hayırlı olur senin için Rabbim tez vakitte nasib etsin

Ben kimseye istiyorum düşünüyorum demiyorum. Önceden bebiş var mı falan diyorlardı hayırlısı olsun diyordum şimdi kimse sormuyor.
Bende aynı şekilde hiç kimseyle paylaşmıyorum ama herkes maalesef ima yapıyor olmuyor mu doktora gittin mi hiç diyerek hep geçiştirici cevaplar veriyorum ama RABBİM inşaALLAH hepimize anne olmayı nasip eder

Merhaba şimdi sizlere bisey danışmak ıstiyorum en son 18 nisanda adet oldum mayıs 16 da adet olmam gerektiyor 2 aydır deniyoruz ama benim mayıs 15 de uçakla yolculuk yapmam gerekiyor eğer ki hamile kalırsam bilmeden yolculuk yaparsam bunun Bi zararı olurmu adet bitiminden beri gün aşırı iliski oluyor Bi yandan hamile kalmayı istiyorum ama gurbette olduğumm içim ailemin yanına da gitmek istiyorum ama bebeğim olursa diyede düşünüyorum

Aynen öyle belki hiç birimizin sağlık sorunu yok ama bunları duyunca bende sorun mu var diye düşünüyorum

Sizde görüyor musunuz incecik bir çizgi çıktı gözle görülüyor bir hafta kaldı bata bu kadar erken çıkmaz demi gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…