Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar önümüzdeki ay bende korunmayı bırakacağım inşallah.
Tahmini regl tarihim 14 Mayıs.
Ovuslasyon testi de kullanırım belki.
Sizlere sorum hamilelik öncesi hangi vitaminleri kullanmaya başladınız ? Yan etkisi olmayan iştah açmayan folik asit tavsiyeniz var mı ?

Süt yapan seylerden uzak durman lazım süt hormonu bu çünkü.. ben bir ay agnucaston içtim bu ilacı bilmiyorum senin dediğini.

Sanırım stres yapıyoruz canım. Ben kimyasal geçirdiğimde doktor bu kötü bişey değil korkma hatta eşinin ve senin sağlıklı olduğunu gösteriyor dedi. Bende rahatladım bekledim. Ama ben denediğim aylarda adet takvimine göre yumurtlama döneminde 2 3 günde bir birliktelik yaşadım sonrası doğurganlık zayıf diye düzenli davranmadım.. Demek ki adet takvimine güvenmemek lazımmış çünkü Allah bilir ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum adetleeim düzenli ağrım sızım yok. Yinede Mayıs adetimin 3.gününe randevu almıştım iptal etmişler şimdi baktım çalışma günleri değişti diye hazirana kaldım ne olur ne olmaz diye hormon yaptırayım dedim ama bebiş olur inşallah gerek kalmaz

Canımm inşallah Rabbim kalbimizdekini versin , haklısın bende strese bağlıyorum artık. Bizde bu ay dükkan açmayı planlıyoruz eminim kendi işimizi kurunca bebekte o zaman nasibiyle gelecek diye bekliyorum. Kaç yaşındasın peki

Merhaba Hoşgeldin

Bence de ovulasyon kullan yardımcı oluyor gerçekten ama bazıları strese giriyor bunu yaparken yumurtlama oldumu neden olmuyor erken mi geç mi diye

Son adet tarihini yazar mısın Seni de ekleyim listeye

Amin inşallah hayırlı olsun canım bu arada bol kazançlar inşallah 30 yaşındayım geciktim diye korkuyorum bende. Senin yaşın kaç

Amin inşallah hayırlı olsun canım bu arada bol kazançlar inşallah 30 yaşındayım geciktim diye korkuyorum bende. Senin yaşın kaç
Aminn cümlemizee 27 bende. Aslında annelerimizi babalarımızı düşünürsek geç kaldık evet ama ne yapalım bu devir böyle üniversite biter bitmez evlendim ama yine de geç kalıyoruz bazı şeylere

Aminn cümlemizee 27 bende. Aslında annelerimizi babalarımızı düşünürsek geç kaldık evet ama ne yapalım bu devir böyle üniversite biter bitmez evlendim ama yine de geç kalıyoruz bazı şeylere
Ewet maalesef öyle. Böyle sohbet falan kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Pek çevreme söylemiyorum bekleme dedik falan diyorlar Bu ay pek umudum yok ama yinede gün sayıyorum. Gelecek ay ovulasyon testi alacağım birde öyle takip yapacağım.

Valla öyle bende söylemiyorum kimseye çok iyi etmişsin. Ovulasyon değilde mfk mı başlasak acaba

Merhaba Hoşgeldin

Bence de ovulasyon kullan yardımcı oluyor gerçekten ama bazıları strese giriyor bunu yaparken yumurtlama oldumu neden olmuyor erken mi geç mi diye

Son adet tarihini yazar mısın Seni de ekleyim listeye
Son adet tarihim 17 nisandi.
Ama biz bu ay yumurtlama döneminde ayrı şehirlerdeyiz. Bundan Mayıs ayındaki reglden sonra değerlendirecez
Haklısın akışına bırakmak gerekiyor.
Ama ben eşimi ikna etmişken hemen olsun istiyorum ondan bullanabilirim ovulasyon testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…