- 28 Şubat 2022
- 159
- 121
- 18
- 26
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.501
Tamamdıır hemen yazacağıımmTest yapar yapmaz bize haber ver
Bekledigim adet tarihi 1 mayıs son adet 5 nısan 2.denemeHoşgeldin canım
Tabiki eklerim .. beklediğin adet tarihini de yaz canım
İnshaAllah güzel haberi burada bizimle paylaşırsın Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Süt yapan seylerden uzak durman lazım süt hormonu bu çünkü.. ben bir ay agnucaston içtim bu ilacı bilmiyorum senin dediğini.Yo incir yemiyorum ama bu ara yaklaşık 2 aydır canım sadece tatlı cekiyo o yükseltir mi ya ben son 1 aydirda tatlini dozunu astım inofolic combi verdi işte bu snein için çok önemli 3 ay kullan dedi kullanan varmı bunu
Sanırım stres yapıyoruz canım. Ben kimyasal geçirdiğimde doktor bu kötü bişey değil korkma hatta eşinin ve senin sağlıklı olduğunu gösteriyor dedi. Bende rahatladım bekledim. Ama ben denediğim aylarda adet takvimine göre yumurtlama döneminde 2 3 günde bir birliktelik yaşadım sonrası doğurganlık zayıf diye düzenli davranmadım.. Demek ki adet takvimine güvenmemek lazımmış çünkü Allah bilir ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum adetleeim düzenli ağrım sızım yok. Yinede Mayıs adetimin 3.gününe randevu almıştım iptal etmişler şimdi baktım çalışma günleri değişti diye hazirana kaldım ne olur ne olmaz diye hormon yaptırayım dedim ama bebiş olur inşallah gerek kalmazBende 1.5 yıllık evliyim 3 aydır aynı şekilde. Bizde bazı evlilik düzene girsin maddi olarak bazı şeyleri yoluna koyalım dedik bekledik. Tabi ben bu 1.5 yılda doktora kaç kez gittim işte covid oldum covid aşısı oldum çocugum olmaz diye korkuyorum diye hiç bir problem yok yumurtaların çok güzel hemen hamile kalırsın, daha çok erken dikkat et evliliğin tadını çıkar, folikasit yazdı 3 ay kullan 3 ay içersnde olmazsa gel dedi geçen gittim çarşamba gel yumurta çatlama iğnesi vuralım dedi gittim çarşamba yumurta çatlamış. Ben zaten 3 aydır gün aşırı değerlendiyordum neden olmuyor anlamıyorum. Aceleci bi yapım var 2 ay beklerim olmazsa eşimi götürücem bakalım
Ayy inş canım benim darısı tüm isteyenlereHayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla kavuş inşallah
Hadi hadi yine iyisin hahahahKız olabilir mi bebiş valalhanda şaşırdım avuç içi kadar geldi hemde heycanlansammi ki ben gıdım herifi uyandırın artık şansa bırakamam gazam mübarek ola
Canımm inşallah Rabbim kalbimizdekini versin , haklısın bende strese bağlıyorum artık. Bizde bu ay dükkan açmayı planlıyoruz eminim kendi işimizi kurunca bebekte o zaman nasibiyle gelecek diye bekliyorum. Kaç yaşındasın pekiSanırım stres yapıyoruz canım. Ben kimyasal geçirdiğimde doktor bu kötü bişey değil korkma hatta eşinin ve senin sağlıklı olduğunu gösteriyor dedi. Bende rahatladım bekledim. Ama ben denediğim aylarda adet takvimine göre yumurtlama döneminde 2 3 günde bir birliktelik yaşadım sonrası doğurganlık zayıf diye düzenli davranmadım.. Demek ki adet takvimine güvenmemek lazımmış çünkü Allah bilir ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum adetleeim düzenli ağrım sızım yok. Yinede Mayıs adetimin 3.gününe randevu almıştım iptal etmişler şimdi baktım çalışma günleri değişti diye hazirana kaldım ne olur ne olmaz diye hormon yaptırayım dedim ama bebiş olur inşallah gerek kalmaz
Merhaba HoşgeldinKızlar önümüzdeki ay bende korunmayı bırakacağım inşallah.
Tahmini regl tarihim 14 Mayıs.
Ovuslasyon testi de kullanırım belki.
Sizlere sorum hamilelik öncesi hangi vitaminleri kullanmaya başladınız ? Yan etkisi olmayan iştah açmayan folik asit tavsiyeniz var mı ?
Amin inşallahCanımm inşallah Rabbim kalbimizdekini versin , haklısın bende strese bağlıyorum artık. Bizde bu ay dükkan açmayı planlıyoruz eminim kendi işimizi kurunca bebekte o zaman nasibiyle gelecek diye bekliyorum. Kaç yaşındasın peki
Aminn cümlemizeeAmin inşallahhayırlı olsun canım bu arada bol kazançlar inşallah 30 yaşındayım geciktim diye korkuyorum bende. Senin yaşın kaç
Ewet maalesef öyle. Böyle sohbet falan kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Pek çevreme söylemiyorum bekleme dedik falan diyorlarAminn cümlemizee27 bende. Aslında annelerimizi babalarımızı düşünürsek geç kaldık evet ama ne yapalım bu devir böyle üniversite biter bitmez evlendim ama yine de geç kalıyoruz bazı şeylere
Valla öyle bende söylemiyorum kimseye çok iyi etmişsin. Ovulasyon değilde mfk mı başlasak acabaEwet maalesef öyle. Böyle sohbet falan kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Pek çevreme söylemiyorum bekleme dedik falan diyorlarBu ay pek umudum yok ama yinede gün sayıyorum. Gelecek ay ovulasyon testi alacağım birde öyle takip yapacağım.
Herife top atsan uyanmazHadi hadi yine iyisin hahahah
Valla ne bilem hayirlisi olsun HemiSüt yapan seylerden uzak durman lazım süt hormonu bu çünkü.. ben bir ay agnucaston içtim bu ilacı bilmiyorum senin dediğini.
Son adet tarihim 17 nisandi.Merhaba Hoşgeldin
Bence de ovulasyon kullan yardımcı oluyor gerçekten ama bazıları strese giriyor bunu yaparken yumurtlama oldumu neden olmuyor erken mi geç mi diye
Son adet tarihini yazar mısın Seni de ekleyim listeye
HahahaValla öyle bende söylemiyorum kimseye çok iyi etmişsin. Ovulasyon değilde mfk mı başlasak acaba
Yok canim cektirmedim. Bence stres yapıyoruz ya o yüzden olmuyor. Eşim diyor rahimle ilgili bir problem olsaydi kendini belli ederdiDurumumuz aynı ben haziranda rahim filmi çektireceğim sende çektirdin mi?
Bende hayıt kullanıyorum problemim yok amaBenimde 49 du hayıt otu içiyorum 19 şuan düştü baya. İncirden uzak dur canım yiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?