- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.401
Canım daha kadın doğuma gidemedim memleketteyim o yüzden kendi doktorumla wp üzerinden görüştüm o da öyle dedi attığımda bayramdan sonra nasipse burda bi doktora gideceğim randevu aldımUltrasonla baktı mı 3000in üzerinde ultrasonda gözüküyor çünkü karından
Randevu alın gidin canım hemen yapıyorlar zaten. Ama 3 gün ilişki olmaması lazım test için bilginiz olsunAaaa oleeey tamam benim de istediğim buydu :) inşallah bizim de öyle olur
Yani zorla olunca da olmuyor valla ne zaman rahat olursanız o zaman yapın kuzum yaaYok bebeğim salıyı çarşambaya bağladık o gece oldu. Yarın sabah da dinlenmeden işe gidecekçok yoruluyorlar çok. Geçen ay da nerdeyse 4 gün pik yaptı ya bu geceyi o sebeple geçsem mi diyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla kavuş inşallahHgc testim şimdi çıktı 123 hamilemiyim kızlar
Test yapar yapmaz bize haber verTamamdır ikisini de alayım o zamann
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallahHgc testim şimdi çıktı 123 hamilemiyim kızlar
Ayy inşalalh şimdi bayağı hamileyim öyle miHayırlı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah
Dinlenme 0 desem yeri hani köpek gibi çalışıyorlar tabiri yemin ederim tam bunlara uygun. Bence yarın daha da koyulaşır hissiyatım o yönde. Hem bugün hem yarın yüklenmek de istemiyorum garibime çünkü yarın yine müzik var ertesi gün de işe gidecek yarın ve pazar üst üste yaparız sonra çatlar heralde. Seni gidi test bağımlısı seni erkenden başlamış yine iki gözümün çiçeğiYani zorla olunca da olmuyor valla ne zaman rahat olursanız o zaman yapın kuzum yaa
Evet bayaaa hamilesin inşallah sağlıkla tutunsunAyy inşalalh şimdi bayağı hamileyim öyle mi
Operasyonları bi tamamlayalım sonra görüşürüz erkeni kasetiKuzum bende senin gibi düşünüyorum. Regli günü gelmeden test yapmayacağım. Neden bilmiyorum ama içimde bir his bu ay olacakmış gibi. Yada ben öyle istiyorum
Gece yapıştırrr derim. :)Kızlar ovulasyon böyle acaba bugünü pas geçip yarını mı değerlendirsem? Garibim işten çıktı müziğe gitti gece de geç gelir napayım sizce?
Tebrikler canım saglıkla tutunsunHgc testim şimdi çıktı 123 hamilemiyim kızlar
Dedi gecelerin afroditiGece yapıştırrr derim. :)
Hımm ben o kadını takip ediyodum bi aralar, bi indireyim bakalım nasılmışAhahha iyi hadi 2 gün müsade salsın ne salacaksaben banu çiftçi diye bir kadının app ini yükledim.. son reglini giriyorsun, çizelge falan yapıyor şu gün test yapabilirsin diyor.. bi de hafta hafta anlatıyor pek güzel.. ona göre test günüm yarın
Bence bunun daha gideri var senin potansiyel ovülasyonda yüksek tatlımKızlar ovulasyon böyle acaba bugünü pas geçip yarını mı değerlendirsem? Garibim işten çıktı müziğe gitti gece de geç gelir napayım sizce?
Gece bakayım yoklayım bi gelince gücü kalmışsa bakarız yoksa da yarına öbürgün. Tatlım sen nasılsın 7 gün geçti bile hadi belirti söyle de keyiflenelimHımm ben o kadını takip ediyodum bi aralar, bi indireyim bakalım nasılmış
Bence bunun daha gideri var senin potansiyel ovülasyonda yüksek tatlımyarın değerlendirebilirsiniz bence de
Durmuyorum bi türlüDedi gecelerin afroditi
Benim de akşamdan beyaz kremsi akıntım var her ay adetten 1 hafta önce gelirdiKızlar aksam benimde süt kesiği akıntım var ben bgnde değerlendiriyim en iyi bende değerlendirmek için bahane arıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?