- 12 Kasım 2021
- 3.578
- 4.388
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.381
Yarın sabah değerlendir kuzum.. dün oldu mu bişicikler?Kızlar ovulasyon böyle acaba bugünü pas geçip yarını mı değerlendirsem? Garibim işten çıktı müziğe gitti gece de geç gelir napayım sizce?
Yok bebeğim salıyı çarşambaya bağladık o gece oldu. Yarın sabah da dinlenmeden işe gidecekYarın sabah değerlendir kuzum.. dün oldu mu bişicikler?
Hoşbulduk bacım. Sat 17 Nisan 3 senedirde bebiş bekliyoruzHoşgeldin bacım
Eklerim canim bana sadece son adet tarihini ve ne kadardır bebiş istediğini yaz
Hayırlı olsun kuzum RABBIM hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin bu guzel duyguyu bize de yasatsin INŞALLAHKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Yarın öğlene doğru çıkmış olur muhtemelen canım bak bencePazartesi çıkar dedi ya barkod verdide
Süper hadi inşallah haftaya hayırlı haberler alırsın canımİlk gun gunduz ziyaret nasip olursa tatile cikcaz aksam uzeri 2 günlüğüne
Ay çok şükürKızlar başka marka da aldım yaptım hemen yine böyle çıktı
Merhaba evet olursa ikinci olucak Rabbim hayırlısını versin inşaallah.Bugun test yaptım dayanamadım bir hafta var aslında cikmiycani bile bile yaptım sonuç negatif tabi.tekrar Mayıs 6dan sonra yaparım artık kesin emin olmak için.Hoşgeldin
Tabi eklerim ne zamandır bebiş bekliyorsun sanırım ikinci olucak ?
Canım bence eğe imkanım varsa 2 sini de alKızlar merhaba
Çatlatma iğnesi olmuştum ve yarın test yapacağım regl olmazsam tabiki erken gebelik testi mi alayım size yoksa kaset test mi fark ediyor mu
Yok canım eşim benim yurtdışındaydı eminimAmin canım senden deben baya uzun zamandır canım yok henüz bebiş yok iki düşük yaptım birini uzun zaman önce diğerini bu yıl Şubat ayında.. hepsi 6 haftalıkken oldu..
İnshaAllah canım görmezsin test yapmadın değil mi ?
Ayy niye içtin canım bebiş varsa ya bekleseydin keşke
Kız nereye .. ad filan silinmez listede kalıyor sonuç yazılıyor sadece sonra yeniden ekliyorum listeye hem daha Mayıs ayı var.. sen hemen bir stress yapma belkide yerleşme kanaması dur hele
MashaAllahYaaaa bak ben sana ne dedim canım boşuna telaş ettin.. bu zamanlarda stress olmaman gerekiyor şöyle olursa böyle olursa diye düşünmek bebişi korumaz zarar verir sen sakin ol ki herşey güzel ilerlesin
Tamamdır ikisini de alayım o zamannCanım bence eğe imkanım varsa 2 sini de al
MaşallahhhKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
TakipteyimYarın öğlene doğru çıkmış olur muhtemelen canım bak bence
Doktorum 3 4 haftalıktır dedi canım adetime göreMaşallahhh
Canım sen baya 6 haftalık falan hamilesin ama su an
Hadi bakalım ikiz geliyor olabilir o zamanDoktorum 3 4 haftalıktır dedi canım adetime göre
Ultrasonla baktı mı 3000in üzerinde ultrasonda gözüküyor çünkü karındanDoktorum 3 4 haftalıktır dedi canım adetime göre
Merhaba benim testim şimdi çıktı hgc 123 diyot hamilemiyim acabaKızlar kızlar bayram öncesi yoğunum kimler kımler hamıel kaldı :) merak etttim
Kuzum bende senin gibi düşünüyorum. Regli günü gelmeden test yapmayacağım. Neden bilmiyorum ama içimde bir his bu ay olacakmış gibi. Yada ben öyle istiyorumBu ay tutacağım kendimi erken gebelik de almayacağım ovulasyonla gelen iki laboquick testim var o da zaten çok güvenilir. Şuan ki niyetim böyle belirti aramaya başlarsam çok kötü şeyler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?