• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar lütfen bana bi fikir verin o kdr stresteyim ki. Bat üzerinden 3 gün geçti hala adet olmadım. Ama yaptığım hem erken hem normal gebelik testleru negatif cikiyor. Normalde de adet döngum çok düzenlidir. Sizce neden olabilir bu durum
Bazen bir hafta geçmesini söylüyor doktorlar test için .. biraz daha bekle yeniden yaparsın test canım

Hayırlı kandiller Rabbim bu gecede yaptiğimiz duaları kabul etsin🤗 dileyen bekleyen herkese nasip etsin benide listeye eklermisiniz 3.5 yıldır bekliyorum 2 ay önce bir kaybım oldu bat 9 mayıs
Merhaba hoşgeldin 🥰🌺

Eklerim elbette.. son adet tarihini de yazar mısın? ☺️

Geçmiş olsun kaybın için üzüldüm Rabbim bu ay nasib etsin İnshaAllah 🤗

Kızlar ya tsh yani tiroidleri az çalışınca ilaç kullanmadan hamile kalınmazmış mı 🙄 kalınsada sağlıklı olmazmış öyle okudum önüme cıktı simdi benim tirodlerim aşırı dengesiz bi normal bi yavaş çıkıyo kanda da ama aşırı da zayıfım galiba o yüzden hamile kalamıyorum 😕 ama doktorlar bana ilaçta vermediler kaç tane doktora gittim hiç biri vermedi gerek yok dediler üzüldüm şimdi 😔
Canım duzenli ilaç kullanman gerekiyor olabilir.. Bir endokrinoloji ile görüş bence..

evet aşırı zayıflık da enegel olabiliyor kilo almayı dene canim üzülme herşeyin çağresi vardır.

Günaydın kizlar.Valla bende kasık ağrısı yok..gögüste ufacık tokununca ağrı var..bu zaten bende adetden öncede oluyor...en önemlisi film cektirdikden sonra kalb sıkışıklık var..sanki zor nefes alıyorum gibi..sol boynum..çiynim..her gün olmasa bile..ama oluyor..acaba anestezimi beni böyle etdi..ama ben 10 dakika bile sürmedi...uyandım hemen..yada stres etmiş beni..İn şa Allah kalbda sorun olmaz
Canım geçmez ise mutalaka bir doktora danış.. Belki piskolojiktir

Benim durum biraz karışık 😊 aile hekimim belirtilerime ve anlattığıma göre üstüne adet görmüş olabilirsin dedi o yüzde kan verdim bir de test yapayım demiştim 😊 zaten çok büyük bir beklentim yoktu
İnşallah vardır canım çok var idrarda göremeyip kanda bile çok geç öğrenen belki de geç döllenme oldu son adet tarihini sormuştum ama?

Günaydın kızlar. Şimdi belki de çok saçma gelebilicek bir şey sorucam. Geçen ay takvimimdeki doğurganlık döneminde 3 kere ilişki yaşadık. Adetime yaklaşık 10 12 gün falan vardı. Ama ben o tarihten 4 gün önce adet oldum. Normalde aşırı ağrılı ve yoğu geçen bir haftalık adet dönemim gayet sakin ve 1 hafta değilde 4 belki 5 gün sürdü. Adetim bittikten sonra hemen bu ay için denemelere başladık. Gelelim soruma. Bir kaç gündür bende felaket bir karın ağrısı var , afedersiniz ama böyle arada gaz sancısı gibi ama genelde böyle kasıklarıma doğru. İki gündür ağzımın içinde çok değişik bir tar var özellikle sabahları uyandığımda. Okulda ders anlatırken bazen böyle yer altımdan kayıyor gibi oluyor , kokular bir garip geliyor. Sizce geçen ay hamile kalmış olabilir miyin ? Bunu asıl sormamın sebebi annem bana hamileliğinde bir ay adet olmuş sonra öğrenmiş 🤔 Ay ne kadar uzun yazdım umarım okursunuz 😂
Canım test yaptın miydi peki ? Eğer bir ay olduysa çıkması gerekir cunki haa evet çıkmaya biliyor o ayrı bence doktora git kontrolde çıkar ortaya

Back