- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.261
Sağlıkla kucağına al canım inşallahBenim bat 3 mayisti belirtilerim çoktu en son kahverengi akıntım oldu erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün doktora gittim hamileymişim ya çok şaşkınım Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım rabbim olmayanların da yüzünü en kısa vakitte güldürsünMaşallah canım kendini üzücek bişey yokmuş gördün müsağlıkla kucağına al inşallah canım benim
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden sağlıkla gelsin :) değerin baya yüksek benimde kızıma hamileyken değerim 7 bin küsür çıkmıştı doktorum ikiz gebelikten şüphelenmişti hattaKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Ayy maşallah ya ne güzel değer Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canımmKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz hiç hormon testi vs yaptırdın mı?Benim problemim de doktor iste. Eşim doktor diye hic ilgilenmiyor zaman gerekli problem yok iste bos stres yapiyorsun givi seyler söylüyor daha da deliriyorum artik ya gerçekten cok sinirleniyorum umrunda değil var mi yok mu
Şuan benimde aklıma gelmiyo değil canım ikiz gebelik haftaya da kadın doğuma randevu aldım nasipse gidicem bakalım hayırlı evlat olsun sağlıklı doğsun da önemli değil artıkMaşallah canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden sağlıkla gelsin :) değerin baya yüksek benimde kızıma hamileyken değerim 7 bin küsür çıkmıştı doktorum ikiz gebelikten şüphelenmişti hatta
Canım biz şehir hastanesinde yaptırdık. Sabah testi verdik öğleden sonra çıktı sonuçKızlar devlet hastanesinde sperm testi yaptıranlar bana yardımcı olabilir mi?
Sperm örneği verince sonuçlarınız ne zaman çıktı?
Kuzum senin kese bile oluşmuştur :)) Bu sakın geçen aydan olmasınKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Çok çok çok silik ama sankiBen göremedimbilemedim şimdi sen öyle diyince
Oo hemde nasıl tek tesellim yarın misafirim gelecek bayramdan sonra ben onlarla ailemin yanına gideceğim o beni oyalarSen bayagı sabırsızsın bak erken test yapma potansiyelin cok yüksek
Tamam canım benimolsun hepimiz kardeşiz tamam canım o zaman vereyim teşekkür ederim
Bende varıımmAkışına bırakamayan bir ben miyim Allah'ım ya
Oy oyyy maşallahKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Bana yok gibi göründü ama bakalım hayırlısı artık ya pazartesi çıkcak sonuç beklemedeyimÇok çok çok silik ama sanki
Oo hemde nasıl tek tesellim yarın misafirim gelecek bayramdan sonra ben onlarla ailemin yanına gideceğim o beni oyalar
Tamam canım benim
Bende varıımm
Oy oyyy maşallah
MaşAllah canım.Dedim sana bu kadar yalnışlık olamaz))Sağlıkla kucağına alKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Amin canım inşallahTeşekkür ederim canım rabbim olmayanların da yüzünü en kısa vakitte güldürsün
Baska bi doktora daha görün istersen belkide normaldir gercekten degerin.. nekadar oldugunu biliyomusun TSH? Omega3 ve folik asit kullan onlarda iyi gelebilir ben bi cok sey kullaniyorum tirpid hapinin tek basina düsürdügüne inanmiyorum cünkü Q10 ve omega3 balik yagi kapsül kullandgmdan beri vucudumda iyi yönde cok degisiklik var kan degerlerim normale dönüyor hormonel olarak ve 1 sene adet görememistm sürekli duphaston aliyodum biraktim bu vitaminler sayesinde 2 ay üst üste kendiligmden adet oldum bunlari yaziyorum cünkü diyer arkadaslarimada belki faydam dokunur. Elbette herkesin bünyesi farklidir ama benim edindigim tecrübe ve doktorun tavsiyeleri ile ilerleme görebiliyorum bence iyi bir doktor şart canim her gittiginde cocuk istediginide söylemismiydin peki? Böyle altini cizerek söylediginde verebilir diye düsünüyorum..Endokrine gidememiştim ilk yaptırdığımda test sonucumu hemen gösterememiştim sonra çalışırken başka doktora gösterdiğimde bana zehirli guatrın olabilir demişti sonra endokrin için gittiğimde test yaptılar ultrasonla baktılar tiroid az çalışıyordu ama t3 t4 normal çıkınca gerek yok demişti doktor o zaman gidememiştim simdi de yaptırdığım testlerde doktorlar hep ilaca gerek yok dediler yazmadılar ama nedenini anlayamıyorum bi türlü neden ilaç yazmıyorlar
Hayırlı olsun canım benim maşaAllah barekAllahKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Amaninnnnn hayırlısı oksun canım benim sağlıkla ilerlesin hamişliğinKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Yok canım 25 Mart'ta adet olmuştum benKuzum senin kese bile oluşmuştur :)) Bu sakın geçen aydan olmasın
Çok kez farklı doktora gittim canım ama hepsi aynı şeyi söyledi garip şekilde ilaca gerek yok yazmayalım dediler hamileliği etkilediğini bilmiyodum işte dün öğrendim ben zayıfım kilo almak istiyorum diye gitmiştim şimdi randevu bulabilirsem yeniden doktora gidicem kan tahlili vs baktırıcam folik asit var evde ama bi kutu adetim bittikten sonra kullanmaya başlasam diyorum sona doğru yeniden alırım o zamana kadar doktora da gitmiş olurum hem teşekkür ederim canım içimi ferahlattın ❤Baska bi doktora daha görün istersen belkide normaldir gercekten degerin.. nekadar oldugunu biliyomusun TSH? Omega3 ve folik asit kullan onlarda iyi gelebilir ben bi cok sey kullaniyorum tirpid hapinin tek basina düsürdügüne inanmiyorum cünkü Q10 ve omega3 balik yagi kapsül kullandgmdan beri vucudumda iyi yönde cok degisiklik var kan degerlerim normale dönüyor hormonel olarak ve 1 sene adet görememistm sürekli duphaston aliyodum biraktim bu vitaminler sayesinde 2 ay üst üste kendiligmden adet oldum bunlari yaziyorum cünkü diyer arkadaslarimada belki faydam dokunur. Elbette herkesin bünyesi farklidir ama benim edindigim tecrübe ve doktorun tavsiyeleri ile ilerleme görebiliyorum bence iyi bir doktor şart canim her gittiginde cocuk istediginide söylemismiydin peki? Böyle altini cizerek söylediginde verebilir diye düsünüyorum..
Oooo masallah kuzumKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Amin canım tez vakitte inşallah❤Aynen başka bişeye odaklanamıyoruz. Ben de bi iyi haberi alsam uzun zamandır işle ilgili beklettiğim şeyler var bir türlü elim gitmiyor, onları halledicem. Hayırlı haberlerimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?