Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim problemim de doktor iste. Eşim doktor diye hic ilgilenmiyor zaman gerekli problem yok iste bos stres yapiyorsun givi seyler söylüyor daha da deliriyorum artik ya gerçekten cok sinirleniyorum umrunda değil var mi yok mu
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz hiç hormon testi vs yaptırdın mı?

Şuan benimde aklıma gelmiyo değil canım ikiz gebelik haftaya da kadın doğuma randevu aldım nasipse gidicem bakalım hayırlı evlat olsun sağlıklı doğsun da önemli değil artık

Ben göremedim bilemedim şimdi sen öyle diyince
Çok çok çok silik ama sanki
Sen bayagı sabırsızsın bak erken test yapma potansiyelin cok yüksek
Oo hemde nasıl tek tesellim yarın misafirim gelecek bayramdan sonra ben onlarla ailemin yanına gideceğim o beni oyalar
olsun hepimiz kardeşiz tamam canım o zaman vereyim teşekkür ederim
Tamam canım benim
Akışına bırakamayan bir ben miyim Allah'ım ya
Bende varıımm
Kızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Oy oyyy maşallah

Çok çok çok silik ama sanki

Oo hemde nasıl tek tesellim yarın misafirim gelecek bayramdan sonra ben onlarla ailemin yanına gideceğim o beni oyalar

Tamam canım benim

Bende varıımm

Oy oyyy maşallah
Bana yok gibi göründü ama bakalım hayırlısı artık ya pazartesi çıkcak sonuç beklemedeyim

Baska bi doktora daha görün istersen belkide normaldir gercekten degerin.. nekadar oldugunu biliyomusun TSH? Omega3 ve folik asit kullan onlarda iyi gelebilir ben bi cok sey kullaniyorum tirpid hapinin tek basina düsürdügüne inanmiyorum cünkü Q10 ve omega3 balik yagi kapsül kullandgmdan beri vucudumda iyi yönde cok degisiklik var kan degerlerim normale dönüyor hormonel olarak ve 1 sene adet görememistm sürekli duphaston aliyodum biraktim bu vitaminler sayesinde 2 ay üst üste kendiligmden adet oldum bunlari yaziyorum cünkü diyer arkadaslarimada belki faydam dokunur. Elbette herkesin bünyesi farklidir ama benim edindigim tecrübe ve doktorun tavsiyeleri ile ilerleme görebiliyorum bence iyi bir doktor şart canim her gittiginde cocuk istediginide söylemismiydin peki? Böyle altini cizerek söylediginde verebilir diye düsünüyorum..

Kızlar ya bana noluyo bilmiyorum adet mi olcam nolcak sancım çok var beay akıntım geliyo sürekli ve bugün geceden beri baygınlık geliyo bana hani diyorum bana mu öyle geliyo cevremdekilerde farkında buturlu kendime gelemiyorum yav noluyo banaa aça kist mi var yoksa ne var erken mi hasta olcam

Çok kez farklı doktora gittim canım ama hepsi aynı şeyi söyledi garip şekilde ilaca gerek yok yazmayalım dediler hamileliği etkilediğini bilmiyodum işte dün öğrendim ben zayıfım kilo almak istiyorum diye gitmiştim şimdi randevu bulabilirsem yeniden doktora gidicem kan tahlili vs baktırıcam folik asit var evde ama bi kutu adetim bittikten sonra kullanmaya başlasam diyorum sona doğru yeniden alırım o zamana kadar doktora da gitmiş olurum hem teşekkür ederim canım içimi ferahlattın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…