- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.241
Benim problemim de doktor iste. Eşim doktor diye hic ilgilenmiyor zaman gerekli problem yok iste bos stres yapiyorsun givi seyler söylüyor daha da deliriyorum artik ya gerçekten cok sinirleniyorum umrunda değil var mi yok muAynen öyle gününde ilişki olduğunda bile olmuyor ben artık olmaz gözüyle bakıyorum regl bekliyorum diğer türlü çok stres yapıyorum hatta iki üç ay önce stresten yüzümde bir sürü uçuk çıktı bir ay onla uğraştım. O günden beri kafama takmıyorum rahim filmi çektirip geri kalanını doktorlara bırakacağım onlara güveniyorum illa ki bir gün olacaktır
Sende içini ferah tut bir şekilde zaten olacak
Ben de varımAkışına bırakamayan bir ben miyim Allah'ım ya
18 inde oldum
Benim doktorumda aynı..hamilelik bu defada olmazsa..değişıcem doktorumuBenim problemim de doktor iste. Eşim doktor diye hic ilgilenmiyor zaman gerekli problem yok iste bos stres yapiyorsun givi seyler söylüyor daha da deliriyorum artik ya gerçekten cok sinirleniyorum umrunda değil var mi yok mu
Canım ben ilk defa vuruldum, 9 aydır evliyim, 9 aydır istiyoruz, ilk başlarda prolaktinim biraz yüksekti ama 3 seferdir gidiyorum bi sorun yok diyor doktor, bana da eşime de. 2 tane 20 mm yumurta var dedi doktor. önce klomen kullandım sonra ovitrelle iğne, şimdide bekliyoruz inşallah :)) 9 kere negatif testi görmekten canım yanmadı değilYok canım subatta da klomen çatlatma kullanmıştım herşey iyi giderken covid oldum olmadı bu ay da letuya basladım cmtsi de işte çatlatma oldum suanlık yolunda gene herşey ins bende dogum günğ süprizimi bekliyorumsenin peki canım
Aynen canım artımed beni de hiç yanıltmadı. Bende artımedden vazgeçmiyorum asla. Ayrıca çok küçük değerleri bile algılıyor.Artı med asla yanıltmadı beni güvenilir olduğunu düşünüyorum kendini strese sokma
Kuzum üçüz yapacaksın bu gidişle sen :))İns ilk yumurtada döllenmiştir ya 5 gün üst üste yaptık diğer yumurtaya sperm kalırmıki bilmiyorum sence 5 gün ğst üste azalmısmıdır sperm
Sonucum cikmis. Dun cikan 0.04 ve 10.49 degerinden sonra baska bir merkezde 0.05den kucuk sonucu cikmis. 0,05den kucuk bir degeri 10,49 bulan ve bana boyle bir stres yasatarak kist ve alerji tedavimi de erteleyen canim universitemin labinin gozlerinden operim
Eki Görüntüle 3058226
Çok teşekkür ederim canım sağol inşallah sizlerde bu güzel haberi alırsınız en kısa zamanda Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınÖncelikle hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim .
Gebelik için neler yaptın verebilceğin önerileri tecrübeleri pahlaşırsan çok sevinirim
Çok şaşkınım şu an
Nasıl oluyor böyle bir şey
Ay hadi hayırlı uğurlu olsunKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Hayırlı olsun çok güzel bir haber sağlıkla gelsin bebişinKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Endokrine gittin mi canim? Sen zayifsin bende cok kilo aldim metobolizmam yavas oldugu icin verdiler suan degerim 1.9 eger iyi bir endokrine gidersen ilaclarini düzenleyerek normal bir degere getirilebilir tiroidinin. Üzülme hemende etkisini gösteren ilaclardir bunlar mesela diyelimki cok saglikli bir kadin gebe kaldi doktor ona hemen tiroid ilaci veriyor bebegin gelisimi icin gebeliktede deger yükseliyor haliyle cok normal.
Teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşallah güzel haberlerinizi alırız bizdeAhhh kuzummmmmm ne kadar sevindim bilemezsin tebrik ederimmmmmm
Maşallah canım kendini üzücek bişey yokmuş gördün müKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Diz dirsek pozisyonu yaz Google a görürsün canım. Daha çok rahmi ters olanlar için öneriliyor bu pozisyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?