- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 53
- 25
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.901
Gördüm demin senin attığını da allahım nasıl sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın canımm hiç korkma senin baya belirgin çizgin ben hastaneye gidemeyince çok sters yaptım aman uzak dur allah utandırmasın çıktığınız yolda dualarım sizinleAyy kız beni de korkutma benim de öyle olursacomfort days testi miydi canım senin ilk yaptığın
Aminnn aminn canım benim benim de dualarım sizlerle ne olursa olsun sizde gebe Kalana kadar burdayım rabbim hepinize yaşatsınnn inşallahGördüm demin senin attığını da allahım nasıl sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın canımm hiç korkma senin baya belirgin çizgin ben hastaneye gidemeyince çok sters yaptım aman uzak dur allah utandırmasın çıktığınız yolda dualarım sizinle
Amin inşallah cansınAminnn aminn canım benim benim de dualarım sizlerle ne olursa olsun sizde gebe Kalana kadar burdayım rabbim hepinize yaşatsınnn inşallah
Ne diyorsundemek batmalar basladi. Bat ne zaman?
Bat net olmuyor ilaçlardan dolayı ama çatlatma iğnesinden sonra 6.gün, aşılamadan sonra 5.gün. daha önceki aylarda regle yakın yaşıyordum böyle ufak tefek batmalar ama bu sefer hem daha erken hem de çok daha fazla. Bugün bütün hareketlerimi kısıtlıyor. Önceki günlerde regl sancısı gibiydi, bugün de yüzlerce iğne batıyor gibiyumurtlaman ne zaman olmuştu canım senin benim de bugün batmalar başladı :)
Bu arada yaptığım test artımeddi senin yaptğın testi deniyim bide onun markası nedir canımAyy kız beni de korkutma benim de öyle olursacomfort days testi miydi canım senin ilk yaptığın
Oh ya kuzum valllla rahatladımİncecik canım benim maksimum 5 dk sürüyor
Ben gördüm valla canım yarın ilk idrarla erken gebelik testi yap benceGercektn mi bance çok zorda olsa görüyor gibiyim ama görmek istediğim için mi acaba dedim
Kız ne 15 i benim içim içimi yiyor bir an önce yapalım diye hayatta bekleyememValla ben iyiyim ya hiç belirti fln aramıyorum test de yapmıcam 15. Güne kadar 2 aydır sabırlı gidiyorum hayırlısı
Hiç kasma kendini rahat ol canım benim bak ben ilk aşılamada çok kastım kötü oldum bu aşılamam da o kadar rahattım ki sorunsuz olduOh ya kuzum valllla rahatladım
Doktorlar tepkisi naısl oluyor doktor da cok önemli ya bence rahatlatması açısından benceHiç kasma kendini rahat ol canım benim bak ben ilk aşılamada çok kastım kötü oldum bu aşılamam da o kadar rahattım ki sorunsuz oldu
Valla canım ben iki farklı doktor da yaptırdım ikisi de inanılmaz iyiydi çok güzel moral veriyorlar az kaldı sabret rahatla diyerek sürekli rahatlatıyorlar. Bak mesela bu aşılama da ben derin nefes alıyordum doktor yönlendiriyordu çok güzel gidiyor spermi veriyorum falan diye. İnşallah senin doktorun da çok iyi olurDoktorlar tepkisi naısl oluyor doktor da cok önemli ya bence rahatlatması açısından bence
Kız eczanede testte yoktu kadın bunu vermiş bi de o comfort days vardı ben almadım onu o çok yalancı bi test erken gebelik testiBu arada yaptığım test artımeddi senin yaptğın testi deniyim bide onun markası nedir canım
Benimki de öyle canımBu arada yaptığım test artımeddi senin yaptğın testi deniyim bide onun markası nedir canım
Benimki de öyle canım
Şuan çok korkuyorum benim ki de mi yanlış yaniBu arada yaptığım test artımeddi senin yaptğın testi deniyim bide onun markası nedir canım
Canım yaptığın iki testi de atsana bakayım aynımıymış şuankiyleKız eczanede testte yoktu kadın bunu vermiş bi de o comfort days vardı ben almadım onu o çok yalancı bi test erken gebelik testi
canım seninki kıpkırmızı çok belirgin yanlış değildir aklına kötü şeyler getirme çok belirgin seninkiŞuan modum düştü yorumlarına baktım yanlış sonuç veriyo diyenlerde var kızlar ya
Canım çok yorum var ya kötü şuan çok büyük yıkım oldu benim için içim içimi yiyo şuan yarın kanda çıkmasaa naparım bilmiyorumcanım seninki kıpkırmızı çok belirgin yanlış değildir aklına kötü şeyler getirme çok belirgin seninki
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallahKızlar şokyayımmm ağlaya ağlaya
Canım çok yorum var ya kötü şuan çok büyük yıkım oldu benim için içim içimi yiyo şuancanım seninki kıpkırmızı çok belirgin yanlış değildir aklına kötü şeyler getirme çok belirgin seninki
Keşke başka marka alsaymışımCanım çok yorum var ya kötü şuan çok büyük yıkım oldu benim için içim içimi yiyo şuan yarın kanda çıkmasaa naparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?