Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bir bilsem noldugunu belden aşağısı benim değil sanki çok tuhaf bişey bu belime kadar vuruyo ben bu ay kendimi taniyamiyorum durduk yere mide hassasiyeti gelip gidiyo uykuya doyamam da var tabi kaç gündür
bende sadece kasık ağrısı var ama çok fena resmen ağırlık var solda inşallah bebişler yerleşiyodur

Kız inşallah eşik tarafta gerginlik var böyle sanki içerde seyirme gibi tuhaflık oluyo bazen kasılma oluyo
erken diye test de yapamıyorum eşim de yeter artık test yapma diyor haklı olarak yumurtlamayı da daha yeni yaşadım yumurtlama ağrısı da olamaz diye düşünüyorum bilmiyorum ya psikolojik desem öyle bir ağrı da değil

Oy oy işin yoks abekle 9 gün daha ayaklarımda üşüyor bu sıcakta belirtiler artıkça noluyo len diyorum

Valla ben iyiyim ya hiç belirti fln aramıyorum test de yapmıcam 15. Güne kadar 2 aydır sabırlı gidiyorum hayırlısı

Valla ben iyiyim ya hiç belirti fln aramıyorum test de yapmıcam 15. Güne kadar 2 aydır sabırlı gidiyorum hayırlısı
Aynen canım ne kadar geç o kadar iyi bence bugün aylardır 30 lira verdiğim erken gebelik testlerinde göremedim çift çizgiyi 10 liralık bi testte kopkoyu çıktı vermeyin canlar o kadar parayı o testlere

Hayırlı iftarlar şuan ağlayarak yazıyorum eşim hastaneye gitme ısrarlarıma dayanamadı gelirken test almış çok yaratıcıdır .. iftardan önce yaptım tek çizgi çıktı ya ben kafayı yedim yada bu testler gerçekten anlamıyorum tüm belirtiler var testim ilkinde gayette açık pozitifti .. napcamı şaşırdım ben iyice ay allahım ya şu mübarek günde tek çizgiyi görünce çok üzüldüm hiç bu kadar canım yanmamıştı acaba bu durumu yaşayanınız oldumu yani yumurtam erken çatlıyor biliyorum 25 günde bi adet olurum düzensiz değildir max da 5,6 gün sürer ay yardımcı olun size ihtiyacım varrr

Ayy kız beni de korkutma benim de öyle olursa comfort days testi miydi canım senin ilk yaptığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…