• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A a sen iki kere mi kullancan canım bana aksamları bir kere al dedi ben agızdan alıyorum ama sordum onu farketmiyor dedi alttan zorlanma diye ilişki vs oldugunda zorlanma ddi
Evet canım sabah akşam kullanıcam bana fitil olarak kullanmamı söyledi artık ilişkiden sonra kullanırım ilk bu sabah kullandım bakalım

Kızlar bugün hafif akıntı vardı şimdide böyle jöle gibi yuvarlak beyaz akitni düşmüş iç giyiminde duruyor resmen hiç daglmiyo bile ne demek bu bu ay gonal vuruldum ama takip için gitmedim doktora maddiyat yüzünden yani yumurta oluştu mu onu bile bilmiyorum

Kızlar bugün hafif akıntı vardı şimdide böyle jöle gibi yuvarlak beyaz akitni düşmüş iç giyiminde duruyor resmen hiç daglmiyo bile ne demek bu bu ay gonal vuruldum ama takip için gitmedim doktora maddiyat yüzünden yani yumurta oluştu mu onu bile bilmiyorum
Çatlamış olabilir canım bence

kız agır kaldırmamaya calısss,
benım adet sancım var bırazda gogus agrısı ama bunlar zaman zamanda oluyor bnde :super::KK55:
bakalım ıkı gune bellı olur ak-kara :)
Amaan benim kaynana kocamı karnından düşürmek için kilolarca kömür tenekleri taşımış merdiven çıkmış falan😂 ben biraz rahatım o konuda Rabbim ne yazdıysa o.. tabi olduğunu bilsem dikkat ederim o ayrı bi konu 😇 içime sesleniyorum varmısın yokmusun???😀 buralara yazarsan beni de etiketle göremeyebilirim merak ederim🥰

Birde su içmekle negatif çıkmanın bi alakası olabilir mi o kadar çok su içiyorum ki çok afedersiniz idrar hep bembeyaz saatlerce tutma olmuyor maalesef sahurdan sonra

Amaan benim kaynana kocamı karnından düşürmek için kilolarca kömür tenekleri taşımış merdiven çıkmış falan😂 ben biraz rahatım o konuda Rabbim ne yazdıysa o.. tabi olduğunu bilsem dikkat ederim o ayrı bi konu 😇 içime sesleniyorum varmısın yokmusun???😀 buralara yazarsan beni de etiketle göremeyebilirim merak ederim🥰
eskilere bakarsan hıkaye cok canım, :KK70:benım babannemde hep anlatır amcama hamıle oldugunu bıle anlamamıs uc aylıkken ogrenmıs :)
tabiki eger yiyeceği ekmek varsa tutunur o ayrı ama yınede dıkkat et.
sende benı etıketle kuzum güzel haberler alalım inşallaahh:KK36::KK200:

Arkadaşlar bugün iğnenin 10. günü normal kaset test yapıyorum negatif yarın kan versem kanda çıkar mı acaba 11.gün oluyor yarın
canım daha once test yapmısmıydın ?
belkı ıgne etkısı yenı geçmiş olabilir.
aslında en guzelı 13-14 gun kan için, ama ıste dayanamıyoruz.
benımde bugun 11.günn yine silik çizgiler beynimle oynuyor..

Back