Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şunu soracağım kasıkta bir batma var ama adet sancısı gibi değil batar gibi ara ara bir de sanki alt katında göbek deliğinden kaşığa kadar hafif bir çizgi görüyorum daha önce farketmedigim yoksa kendinimi mi dinliyorum birde sanki göğüs kahverengi halkası biraz büyük gibi geldi bana ama bunlar halisulasyon mu yoksa gerçek mi artık bende bilmiyor6

Kız boşver yapma ya test senin kaç gün vardı adete

O halde beni de dahil eder misiniz? sat 20 nisan bad 21 mayıs ilk deneme bu ay :) nasip olursa ikinci çocuğum olacak

Ama ben görüyorum çizgiyi..yada benim gözlerim çizgiyi hep görmek istiyor

ay bugun benımde regl sancım var,
sabah bı erken gebelık yaptım silik cıktı- 11 gun bugun
9.gnde silikti .
demek hala iğne etkisi
Canım benim 12. Gün silik çıktı 13. Gün hiç yoktu. Sana tavsiyem garanti olsun iğne gününü sayma tam 15 Gün sonrası test yap şimdi yapma

Canım benim 12. Gün silik çıktı 13. Gün hiç yoktu. Sana tavsiyem garanti olsun iğne gününü sayma tam 15 Gün sonrası test yap şimdi yapma
kuzum ben heveslenmıyorum zaten gecen ay 12.gün sılık cıktı kan degeım 3,5 tu :)
muhtemelen bugun kı de ıgne etkısı .
14gun hala adet olmazsam cızgı var ıse kan verırım,
aynen iğne gunu sayılmıyor.
benımkı bıraz heyecan aramak

Abla çatlama iğnesinde 10.günüm iğnenin etkisi nezaman geçiyor benim hala kasik agrim var bir de adetime 3 gun var INŞALLAH hayırla sonuçlanır
canım kısıye gore degısır o,
benım ıkı asılamamda ıgne etkısı 9.gün gecmıstı.
ama gecen ay 12gün gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…