Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz bebişinize bu yaşadıklarınıza çektiklerinize değer ben daha yeniyim bu yolda hayırlısı bakalım

Hep düşünüyorum bu kazayla oldu , beklemiyoduk diyenler nasıl yapıyo nasıl oluyor diye diyorum insanlar neler yapıyo neler deniyor olmuyor. Biz de bi kazaya kurban gitsek ya artık
Tatlım benim kaza demesek de kasımda tahmini yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişkiyle hamile kaldım ama nasip olmadı kalbi durdu kürtaj oldum o zaman bebek fikri yoktu aklımda nasıl olsa yumurtlama dönemi değil diyerek rahattım ama sonra olanlar oldu işte. Kaybımdan sonra istemeye başladım ama adam anlamadı bu sefer sanki her ilişkide hamile bırakacakmış gibi. Bu ay anladı artık hani bak tek ilişkiyle hamile kaldım ama sonu üzücü bir daha ne zaman nasip olur bilmiyorum ama tek dileğim sağlıkla gelsin

Bi ara bende yapmışım bunu
Hep düşünüyorum bu kazayla oldu , beklemiyoduk diyenler nasıl yapıyo nasıl oluyor diye diyorum insanlar neler yapıyo neler deniyor olmuyor. Biz de bi kazaya kurban gitsek ya artık
Valla bende çok merak ediyorum bunu abimin eşi 3. Çocuğa hamileymiş çocuk 8 aylık bizim daha yeni haberimiz oldu anneme de telefonda bende 2 ay önce öğrendim benim de haberim yoktu demiş 2. Çocuğa da korunurken benimle kaldım demişti bide ben üzülürüm diye ikisini de benden gizlemişti ailemden duymuştum

Neyyy 6 aylık hamileyken mi farketmiş hamile olduğunu.. ben yanlış mı anladım kuzum??

Demek her kesin evinde aynı durum

Şaka gibi cidden Biz o kadar geç öğrenemeyiz gün aşırı test yaptığımızdan dolayı

20 mayıs bat benidr ekler misiniz
@
Selam herkese uğurlu gelir inşallah:)
Benide ekler misiniz?
Son adet 21 Nisan
Bat 19 mayıs
5 ay

Sat: 2 nisan reglim 3.çü günü klomen kullandım 5 gün boyunca 18 nisanda çatlatma iğnesi vurdum çatlatma iğnesi ile ilk ayda hamile kalanlar var mı Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlat inşallah banada nasip eder fikri olan yazabilir mi arakadaşlar

Yapınca hemen çıktı mı?
Kizlar eşime dedimki bu test yine pozitif gosterdi bana test alirmisn gitmis benimki yine prodoctor almis hatta sabahi bekleme yap hatun zaten dayanamican yapacan utanma cekinme yap dedi yaptim ama belli belirsiz cikti cizgi bakinca bile zor görüyorum şuan benim hcg ler silinmis kizlar eniştenizede rezil oldum senin diyo hormonlarda sknti var yaptigin 10 testin yarisi pozitif yarisi negatif cikiyo diyor askim dedim neseliyken yapinca pozitif sakinken yapinca negatif dedim ne diyim

Eklentiler

• E977852C-7381-4573-9041-28234B44A4C3.jpeg
    256,1 KB · Görüntüleme: 61
Neyyy 6 aylık hamileyken mi farketmiş hamile olduğunu.. ben yanlış mı anladım kuzum??
Valla tam olarak öyle canım hamile sağlık ocağında kan tahlili verip hamile olduğunu öğrenmiş kontrole gittiğinde çocuğun cinsiyetini bile öğrenmiş hatta 6 bile değil 6, 5 aylıkmış ben inanmadım valla abim biraz sıkıntılı iş konusunda ve çok anlaşamıyorlar bence annem kızar diye sakladı
Demek her kesin evinde aynı durum
Aynen öyle maalesef bu erkeklerin geneli aynı
Şaka gibi cidden Biz o kadar geç öğrenemeyiz gün aşırı test yaptığımızdan dolayı
Valla çok ciddiyim biz bile yeni öğrendik haziranın ilk haftası doğum varmış birde 3. Çocuk diğeri geçen ay 1 yaşına girmişti

çok iyi yaaa bence sen yine de kan ver

Kızlar merhabalar, ovulasyon testinden anlayan var mı? Tek attığım fotoğraf bugün iftardan önce yaptığım pik mi sizce? Pikse kaç gün değerlendirmem gerek, araştırdım ama kafam karışıyor piki gördükten 3 günü mü değerlendirmem lazım?

Eklentiler

• 3FCA7690-766A-4CD0-A823-E21E49B5D081.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 58
  • A0C2CAC8-0E97-487A-96FD-DB0E2171FEE5.jpeg
    187,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…