- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.521
Amaaaaa hayırrrerreAy ben de heveslendim bak şimdi ama daha bata 6 gün var yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaaaa hayırrrerreAy ben de heveslendim bak şimdi ama daha bata 6 gün var yaaa
Kendimi gördüm bu yorumda hahdhahdhsDeniyorum bu ay valla. Önceki aylarda eşim istediğinde kızıyordum ona bebiş deniyoruz ne dizüstüsü diye şimdi de ben arada öyle yapalım diyorum adam şok. Valla bekliyoruz dediğin gibi öyle mal mal hfssfkkfk hemen çekilmiyor. O zaman çok akıyor dışarıya
Diz dirsek pozisyonu yaz Google a görürsün canım. Daha çok rahmi ters olanlar için öneriliyor bu pozisyonKızlar dizüstü nedir ya kafam karıstı benim biz hep altıma yastık koyduk sırt üstü yaptık M MiuLego Venev M Mavimiresl partalina_ diz üstü nedir anlatın bana
Şöyle ki köpek pozisyonu azcık totoyu da havaya dikiyorsun ve ardından Fahriye evcen gibi auuuuuuuu demeye başlıyorsun yavru kurdun sesini duyup sana geliyor ve den önceki kısma odaklan senKızlar dizüstü nedir ya kafam karıstı benim biz hep altıma yastık koyduk sırt üstü yaptık M MiuLego Venev M Mavimiresl partalina_ diz üstü nedir anlatın bana
Çok hamile kalan var Rahmi ters olmayıp da sıradaki buluşmayı bu şekilde değerlendirebiliriz iyi bir hatırlatma olduDiz dirsek pozisyonu yaz Google a görürsün canım. Daha çok rahmi ters olanlar için öneriliyor bu pozisyon
Ya ahahahhahaa alemsin vallahi koptummm kız onuda deneyeyim ben durrŞöyle ki köpek pozisyonu azcık totoyu da havaya dikiyorsun ve ardından Fahriye evcen gibi auuuuuuuu demeye başlıyorsun yavru kurdun sesini duyup sana geliyor ve den önceki kısma odaklan sen
Hemen yazıyorumDiz dirsek pozisyonu yaz Google a görürsün canım. Daha çok rahmi ters olanlar için öneriliyor bu pozisyon
Ya nasil anlatcam sana dur bi görsellere baktim hos seyler cikmadi ya hani popon yukari dogru oluyo dizlerin in ustune duruyosun at gibi ellerinin dizlerinin uzerinde ne kadar zor anlatmakKızlar dizüstü nedir ya kafam karıstı benim biz hep altıma yastık koyduk sırt üstü yaptık M MiuLego Venev M Mavimiresl partalina_ diz üstü nedir anlatın bana
Kiz bu neydi gıı Alla sen bu neydiŞöyle ki köpek pozisyonu azcık totoyu da havaya dikiyorsun ve ardından Fahriye evcen gibi auuuuuuuu demeye başlıyorsun yavru kurdun sesini duyup sana geliyor ve den önceki kısma odaklan sen
Diz dirsek pozisyonu yaz Google a görürsün canım. Daha çok rahmi ters olanlar için öneriliyor bu pozisyon
Diz dirsek pozisyonu yaz Google a görürsün canım. Daha çok rahmi ters olanlar için öneriliyor bu pozisyon
Çok hamile kalan var Rahmi ters olmayıp da sıradaki buluşmayı bu şekilde değerlendirebiliriz iyi bir hatırlatma oldu
Sonumuz hayra dogru gidiyo insallah masallahHemen yazıyorum
Hamilesin demek hayırlı olsunDarısı bizlereKızlaaaarrrrr bu ne demek
Doggy style diye geçer işte köpek pozisyonu diğer adı S sultansultan90 a açıklamasını yaparken aklıma Fahriye’nin uluması geldi ne yapamKiz bu neydi gıı Alla sen bu neydi
Yarın idrar testi yapıcam canım hiç umutlu değilim ama yapıcam bakalım ama adst olurum gibi hissediyorum@dnmycl @Reyyanalmd T tugcecik
@Beyazmelek11 @zrn88 @Fehva
Selaaam kizlaarbatlar gelmiş geçiyor bile ne oldu son durumlarinizi bildirir misiniz?
Çünkü erkekler istedikleri her an bizi hamile bırakabileceklerini sanıyorlar ondan bu rahatlıkları ben aylardır adama bunu anlatmaya çalışıyorum bu ay anladı sanırımKızlar beni güldürdünüzBen eşime diyorum..çocuk olsun seni rahat bırakıcamBana diyor bu gün yinemi pompalama?evet desem..yok artık diyor banaHatda hiç unutmam..bizim 1 defa 1ayımız boşa gitmişdi..sanki çocuk bir tek ben istiyorum..trip yaptımkorkutdum..sen istemiyorsun..bende istemiyorum..önemli olan günlerimiz geçiyor diye
Aynen kuzum..ben ne kadar anlatıyordum..anlamak istemiyordu..ağlıyordum..biliyorum çocuk çok istiyor..hep onun hayaleni kuruyor..ama işte ben deyerken sanki şaşkın gibi bana bakıyordu.Şimdi çok şükür iyi..Çünkü erkekler istedikleri her an bizi hamile bırakabileceklerini sanıyorlar ondan bu rahatlıkları ben aylardır adama bunu anlatmaya çalışıyorum bu ay anladı sanırım
Hep düşünüyorum bu kazayla oldu , beklemiyoduk diyenler nasıl yapıyo nasıl oluyor diye diyorum insanlar neler yapıyo neler deniyor olmuyor. Biz de bi kazaya kurban gitsek ya artıkÇünkü erkekler istedikleri her an bizi hamile bırakabileceklerini sanıyorlar ondan bu rahatlıkları ben aylardır adama bunu anlatmaya çalışıyorum bu ay anladı sanırım
Bizim de durum aynı işte yoruluyor baya şimdi de ramazan olunca iki kat zor geçiyor günü akşam ben yanaşınca yine mi ya diyor bıktı adamlar bizdenKızlar beni güldürdünüzBen eşime diyorum..çocuk olsun seni rahat bırakıcamBana diyor bu gün yinemi pompalama?evet desem..yok artık diyor banaHatda hiç unutmam..bizim 1 defa 1ayımız boşa gitmişdi..sanki çocuk bir tek ben istiyorum..trip yaptımkorkutdum..sen istemiyorsun..bende istemiyorum..önemli olan günlerimiz geçiyor diye
Ben yanasmıyorum..kısa kesiyorum..işte olarken yazıyorum..test yaptım bu gün ilişki olucakİşden geliyor..hep onu ye..bunu ye...bunu yeme bu günSoğan suyu bir ara kullandım...görüyordu zorla içiyordum..bana diyordu bırak...boş işler bunlarBizim de durum aynı işte yoruluyor baya şimdi de ramazan olunca iki kat zor geçiyor günü akşam ben yanaşınca yine mi ya diyor bıktı adamlar bizden