- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.501
Önemli olan bat değil beybi yumurtlamadan kaç gün geçtiği. Ve ilk yumurtlamada tuttuysa normal çıkması. Hadi inşallahBata 10 gün var askom dahada belirdi cizgi inansammi inanmasammi diye hala sakinim
Yaa dün çocukla ilgili yine baya sıkıntılı bi gündü benim zaten moralim bozuktu, o da pek yanaşmadı. O istemezse ben hiç istemiyorumKuzum gerginlik telaş umut korku yorgunluk karışık herşey var normal böyle olman bazen bana da oluyor oturduğum yerde bridne durup ağlıyorum.. dert eme bak herşey güzel geçti şimdiye kadar ilişkiyi bırakma arada değerlendir neyin ne zaman tutacağı belli olmuyor.. benimde dün ilişki olmadı Yaa çok zor Ramazan da bu işler..
Getir kız burnundan valla. Biz ses etmedikçe iyice yayılıyor bunlar. Sinir oldum bu erkek cinsineGeldim şimdi eve canım artık dinlenme bekleme zamanı
Kanamam oldu canım ama seninki kadar değil tabi bi kez tampon yaptı Ben hem kendi kafamı yerim hem eşimin görsün ben stresten uyuyamazken mışıl mışıl uyumak neymiş burnundan getircem
Korkma canım normalde böyle olmuyormuş senin şanssızlığın dedi doktor açı tersmiş manevra yapması gerekiyormuş kateterin. Ama inşallah hiç gerek kalmadan hamile kalırsın
Amiiin inşallah canım sayı fark etmez rabbim sağlıklı hayırlı versin inşallah
Amin canım inşallah işlem süresince böyle dua ettim bu acılara değsin inşallah diye
Yap gitsin kız sefamız olsunYa ben saat gibi saatinde regl oluyorum ondan önce o heyecanı çok görme bana