• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 10 gün var askom dahada belirdi cizgi inansammi inanmasammi diye hala sakinim
Önemli olan bat değil beybi yumurtlamadan kaç gün geçtiği. Ve ilk yumurtlamada tuttuysa normal çıkması. Hadi inşallah 🥰
Kuzum gerginlik telaş umut korku yorgunluk karışık herşey var normal böyle olman bazen bana da oluyor oturduğum yerde bridne durup ağlıyorum.. dert eme bak herşey güzel geçti şimdiye kadar ilişkiyi bırakma arada değerlendir neyin ne zaman tutacağı belli olmuyor.. benimde dün ilişki olmadı Yaa çok zor Ramazan da bu işler..
Yaa dün çocukla ilgili yine baya sıkıntılı bi gündü benim zaten moralim bozuktu, o da pek yanaşmadı. O istemezse ben hiç istemiyorum ☺️
Geldim şimdi eve canım artık dinlenme bekleme zamanı

Kanamam oldu canım ama seninki kadar değil tabi bi kez tampon yaptı 🤦🏼‍♀️ Ben hem kendi kafamı yerim hem eşimin görsün ben stresten uyuyamazken mışıl mışıl uyumak neymiş burnundan getircem 🤭

Korkma canım normalde böyle olmuyormuş senin şanssızlığın dedi doktor açı tersmiş manevra yapması gerekiyormuş kateterin. Ama inşallah hiç gerek kalmadan hamile kalırsın🤲

Amiiin 🤲 inşallah canım sayı fark etmez rabbim sağlıklı hayırlı versin inşallah 🌿🌸

Amin canım inşallah işlem süresince böyle dua ettim bu acılara değsin inşallah diye🤲
Getir kız burnundan valla. Biz ses etmedikçe iyice yayılıyor bunlar. Sinir oldum bu erkek cinsine
Ya ben saat gibi saatinde regl oluyorum 😆 ondan önce o heyecanı çok görme bana 😇
Yap gitsin kız sefamız olsun 🤣🤣🤣

İnsallah bakalim sonuc ne olacak sabahta yuksek cikarsa zaten veririm kan dusuktur ama yinede ne olur ne olmaz bi test yaptiririm alerji ilaci kullaniyorum çünkü aslinda aklima ne takildi ben pikos diye takviye edici gida kullaniyorum ya test uzerinde etkisi olurmu ya ondan gosteriyo olurmu pozitif testler assos markasinin pikos diye takviye edici gidasi bak istersen netten
Neden etki etsin ki apayrı bölgeler hcg ile alakası olmaz bence

Canım önce çatlama olması için pik olması yani iki çizgi inde aynı renk koyulukta veya t cizsginin daha koyu olması lazım.. bu olduktan sonra ilişki başlasın.. çatlama ise bu pik den sonra tekrar silikleşme başlarsa oluyor o zaman da ilişki çok önemli.. yani sen tetslere devam et canım
Teşekkür ederim canım güzel bilgilerin için değerlendirecek inşallah 🤲🏻🌺

Hayirli kandiller canim.. sen 2 gun bekleme yine bi test al hatta baska marka erken gebelik ve normal kaset test idrarini uzun süre tutup yap ve sknti yapma hic bisey icin ama kan uyusmazligi ignesi yaptirmali hamilelik öncesi yapiliyo diye biliyorum ama ilk bebektemi 2. Bebektemi tam net hatirlamiyorum abimle yengemde vardi yegenim suan 16 yasinda gayet saglikli ama 2. Bebek icin hastanede igne vurmuslardi
Teşekkür ederim canım güzel önerilerin için ♥️

Kızlar bu arada bugün ve yarın sayfaya çok bakamayabilirim işim yoğun olacak ve misafirlerim var yarın o yüzden beni etiketleyin yoksa görmeye bilirim ve eğer yeni gelen olursa beni mutlak etiketleyin kizlarr 😘 :KK36: :KK36::KK36:

Back