Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimi gördüm bu yorumda hahdhahdhs

Şöyle ki köpek pozisyonu azcık totoyu da havaya dikiyorsun ve ardından Fahriye evcen gibi auuuuuuuu demeye başlıyorsun yavru kurdun sesini duyup sana geliyor ve den önceki kısma odaklan sen
Ya ahahahhahaa alemsin vallahi koptummm kız onuda deneyeyim ben durr

Diz dirsek pozisyonu yaz Google a görürsün canım. Daha çok rahmi ters olanlar için öneriliyor bu pozisyon
Diz dirsek pozisyonu yaz Google a görürsün canım. Daha çok rahmi ters olanlar için öneriliyor bu pozisyon

Çok hamile kalan var Rahmi ters olmayıp da sıradaki buluşmayı bu şekilde değerlendirebiliriz iyi bir hatırlatma oldu

Hemen yazıyorum
Sonumuz hayra dogru gidiyo insallah masallah

Kızlar beni güldürdünüzBen eşime diyorum..çocuk olsun seni rahat bırakıcamBana diyor bu gün yinemi pompalama?evet desem..yok artık diyor banaHatda hiç unutmam..bizim 1 defa 1ayımız boşa gitmişdi..sanki çocuk bir tek ben istiyorum..trip yaptımkorkutdum..sen istemiyorsun..bende istemiyorum..önemli olan günlerimiz geçiyor diye

Çünkü erkekler istedikleri her an bizi hamile bırakabileceklerini sanıyorlar ondan bu rahatlıkları ben aylardır adama bunu anlatmaya çalışıyorum bu ay anladı sanırım

Çünkü erkekler istedikleri her an bizi hamile bırakabileceklerini sanıyorlar ondan bu rahatlıkları ben aylardır adama bunu anlatmaya çalışıyorum bu ay anladı sanırım
Aynen kuzum..ben ne kadar anlatıyordum..anlamak istemiyordu..ağlıyordum..biliyorum çocuk çok istiyor..hep onun hayaleni kuruyor..ama işte ben deyerken sanki şaşkın gibi bana bakıyordu.Şimdi çok şükür iyi..

Hep düşünüyorum bu kazayla oldu , beklemiyoduk diyenler nasıl yapıyo nasıl oluyor diye diyorum insanlar neler yapıyo neler deniyor olmuyor. Biz de bi kazaya kurban gitsek ya artık

Bizim de durum aynı işte yoruluyor baya şimdi de ramazan olunca iki kat zor geçiyor günü akşam ben yanaşınca yine mi ya diyor bıktı adamlar bizden

Bizim de durum aynı işte yoruluyor baya şimdi de ramazan olunca iki kat zor geçiyor günü akşam ben yanaşınca yine mi ya diyor bıktı adamlar bizden
Ben yanasmıyorum..kısa kesiyorum..işte olarken yazıyorum..test yaptım bu gün ilişki olucakİşden geliyor..hep onu ye..bunu ye...bunu yeme bu günSoğan suyu bir ara kullandım...görüyordu zorla içiyordum..bana diyordu bırak...boş işler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…