- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 33
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.481
Canım adet gelmeden elemiyorum ben sorry baby
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adet gelmeden elemiyorum ben sorry baby
tüm akşam çöp oluyo öyle yatıp durunca da : ( ama yapacak bir şey yok yatıcamHemen kalkma yat uyu biraz bazen sagina dön bazen soluna ama yat mutlaka yatabildigin kadar bu cok etkili gebelikte
asko tv nin karsisinda mantikli bence tv izlemis olursun bosa gecmeztüm akşam çöp oluyo öyle yatıp durunca da : ( ama yapacak bir şey yok yatıcam
Açık renk ama ic çamaşırına bulaşmış demir paranin büyüğünü düşünün.Lekelenme seklinde mi yoksa adet kanı gibi mi? Benim bazen yumurtlama döneminde lekelenme şeklinde oluyor.
bnde hep ramazanda uyuyakaldım ıkı saat falan,Hemen kalkma yat uyu biraz bazen sagina dön bazen soluna ama yat mutlaka yatabildigin kadar bu cok etkili gebelikte
eden olurmuş Dr a gittin mi sebebini öğrenmek için?Bazen olabilir bende olurdu ara kanamalar durdu ama artık olmuyor ..
Bende uyudum hep 11 de olduysa 3e kadar yattimbnde hep ramazanda uyuyakaldım ıkı saat falan,
ınsallah bır tane denk gelmıstır yaaa
keisnlikle :)asko tv nin karsisinda mantikli bence tv izlemis olursun bosa gecmez
bende aynı, sahurda dus aldım hep.Bende uyudum hep 11 de olduysa 3e kadar yattim
Ya ben saat gibi saatinde regl oluyorum ondan önce o heyecanı çok görme banaLütfen bir kere de kır şu inadı be guzelim.. bir seferde adet gününü bekle ne vaaar
yap test yaaapYa ben saat gibi saatinde regl oluyorum ondan önce o heyecanı çok görme bana
Valla bakalim kuzum ne zaman uyanirsam sahura kalktigimda düşünüyorum bu testlerede pek guvenmiyorum aslinda hevesim kirilsin istemiyorum heveslenmek istemiyormbende aynı, sahurda dus aldım hep.
ayy ınsalllaahh gelmıstır bebısler yaaa,
yarın sabah yapcan dmı test? sahurda mı
Tamamdır mayıs sonlarında dogum gunum inşallah eşime mujdeli haberi o zamanlar veririm :)Hayirlsii olsun kuzumm daha bak burası Mayıs ayı hepimiz mayisda sevineceğiz İnshaAllah bak üzülmek yok
Kırmızı koyup yeniden ekleyeceğim seni canim
Helak oldum bu ay daha napayım dimiCanım üzülme İnshaAllah daha umut var
Evet canım genelde adetin 3.günü filan kanda hormonlara bakılıyor ona göre bir değerlendirme yapılır..
Aminnnnn.. İnshaAllah canım
Tamam canım
Düşünmemeye çalış canım.. dinleme kendimi rahat bırak İnshaAllah bebiş geliyordur
Canım sağlık Olsun İnshaAllah.. Aminnn
Sen listede mıydın canım ona göre bilgileri gireyim değilsen de Mayıs ayı için ekleyim seni
İnshaAllah bukadar çalışmaya bebeto gelsin artık
Mfk yontemine taktım şimdi de gerçekten işe yarıyor mu diye Bi düşünmedim değil ama riske de gitmek istemiyorum 3 2 3 2 falan diyorum kendi kendime
Canım önemli olan hergun yapmak değil yumurtlamadan önceki günler ve sonraki günler..
Bence en rahatı hiç yumurtlama varmı yokmu bakmadan iki günde bir ilişki adet zamanı gelene kadar artık hangisi tutatrsa
haklısın canım ya ,Valla bakalim kuzum ne zaman uyanirsam sahura kalktigimda düşünüyorum bu testlerede pek guvenmiyorum aslinda hevesim kirilsin istemiyorum heveslenmek istemiyorm
İnsallah aminn ama ben umutlu degilim niyeysehaklısın canım ya ,
ınsallah vardır da bayram hedıyesı olur sana,
Allahım bu guzel gecede dualarımızı kabul etsın ınsallah
Belli belliiiii o yüzden erkenden gözüküyor bu çizgilerBu ay bende bunu denedim 3 pozisyon diz üstü yuz ustu ve normal sirt ustu
Ben de polikistik over var ona yordular hep canımN
eden olurmuş Dr a gittin mi sebebini öğrenmek için?
Dene canım bende mfk baslangıç ürünlerini kullanıyorumMfk yontemine taktım şimdi de gerçekten işe yarıyor mu diye Bi düşünmedim değil ama riske de gitmek istemiyorum 3 2 3 2 falan diyorum kendi kendime