• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende aynı, sahurda dus aldım hep.
ayy ınsalllaahh gelmıstır bebısler yaaa,
yarın sabah yapcan dmı test? sahurda mı
Valla bakalim kuzum ne zaman uyanirsam sahura kalktigimda düşünüyorum bu testlerede pek guvenmiyorum aslinda hevesim kirilsin istemiyorum heveslenmek istemiyorm

Canım üzülme İnshaAllah daha umut var ☺️

Evet canım genelde adetin 3.günü filan kanda hormonlara bakılıyor ona göre bir değerlendirme yapılır..

Aminnnnn.. İnshaAllah canım🥰😍😍😍

Tamam canım ☺️

Düşünmemeye çalış canım.. dinleme kendimi rahat bırak İnshaAllah bebiş geliyordur 🤲🏻🥰🤗🤗

Canım sağlık Olsun İnshaAllah.. Aminnn 🤲🏻🥰

Sen listede mıydın canım ona göre bilgileri gireyim değilsen de Mayıs ayı için ekleyim seni

İnshaAllah bukadar çalışmaya bebeto gelsin artık 😁🤲🏻🤲🏻
Helak oldum bu ay daha napayım dimi 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

Canım önemli olan hergun yapmak değil yumurtlamadan önceki günler ve sonraki günler..

Bence en rahatı hiç yumurtlama varmı yokmu bakmadan iki günde bir ilişki adet zamanı gelene kadar artık hangisi tutatrsa 🤣🤣🤣
Mfk yontemine taktım şimdi de 😂😂 gerçekten işe yarıyor mu diye Bi düşünmedim değil ama riske de gitmek istemiyorum 😂 3 2 3 2 falan diyorum kendi kendime😂

Valla bakalim kuzum ne zaman uyanirsam sahura kalktigimda düşünüyorum bu testlerede pek guvenmiyorum aslinda hevesim kirilsin istemiyorum heveslenmek istemiyorm
haklısın canım ya ,
ınsallah vardır da bayram hedıyesı olur sana,
Allahım bu guzel gecede dualarımızı kabul etsın ınsallah

Back