- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.501
Önemli olan bat değil beybi yumurtlamadan kaç gün geçtiği. Ve ilk yumurtlamada tuttuysa normal çıkması. Hadi inşallahBata 10 gün var askom dahada belirdi cizgi inansammi inanmasammi diye hala sakinim
Yaa dün çocukla ilgili yine baya sıkıntılı bi gündü benim zaten moralim bozuktu, o da pek yanaşmadı. O istemezse ben hiç istemiyorumKuzum gerginlik telaş umut korku yorgunluk karışık herşey var normal böyle olman bazen bana da oluyor oturduğum yerde bridne durup ağlıyorum.. dert eme bak herşey güzel geçti şimdiye kadar ilişkiyi bırakma arada değerlendir neyin ne zaman tutacağı belli olmuyor.. benimde dün ilişki olmadı Yaa çok zor Ramazan da bu işler..
Getir kız burnundan valla. Biz ses etmedikçe iyice yayılıyor bunlar. Sinir oldum bu erkek cinsineGeldim şimdi eve canım artık dinlenme bekleme zamanı
Kanamam oldu canım ama seninki kadar değil tabi bi kez tampon yaptıBen hem kendi kafamı yerim hem eşimin görsün ben stresten uyuyamazken mışıl mışıl uyumak neymiş burnundan getircem
Korkma canım normalde böyle olmuyormuş senin şanssızlığın dedi doktor açı tersmiş manevra yapması gerekiyormuş kateterin. Ama inşallah hiç gerek kalmadan hamile kalırsın
Amiiininşallah canım sayı fark etmez rabbim sağlıklı hayırlı versin inşallah
Amin canım inşallah işlem süresince böyle dua ettim bu acılara değsin inşallah diye
Yap gitsin kız sefamız olsunYa ben saat gibi saatinde regl oluyorumondan önce o heyecanı çok görme bana
İftardan sonra kan vercem Allahın izniyle canımCanım bence beklemeden git kan ver kan uyuşmazlığı filan var dedin ilaç alman gelebilir baştan önlem filan alınır lütfen kan ver sonrada doktora görün haber ver belki ilaç vermesi gerekir aksatma lütfen canım
Hahah bende mfk iyi bir yöntem.. eğer gebe olmazsam bende denicem İnshaAllahMfk yontemine taktım şimdi degerçekten işe yarıyor mu diye Bi düşünmedim değil ama riske de gitmek istemiyorum 3 2 3 2 falan diyorum kendi kendime
Harikaaa çok Sevindim canım en doğrusunu yapıyorsunİftardan sonra kan vercem Allahın izniyle canım
Neden etki etsin ki apayrı bölgeler hcg ile alakası olmaz benceİnsallah bakalim sonuc ne olacak sabahta yuksek cikarsa zaten veririm kan dusuktur ama yinede ne olur ne olmaz bi test yaptiririm alerji ilaci kullaniyorum çünkü aslinda aklima ne takildi ben pikos diye takviye edici gida kullaniyorum ya test uzerinde etkisi olurmu ya ondan gosteriyo olurmu pozitif testler assos markasinin pikos diye takviye edici gidasi bak istersen netten
Bari 3 gün kala filan yapYa ben saat gibi saatinde regl oluyorumondan önce o heyecanı çok görme bana
İnshaAllah canımTamamdırmayıs sonlarında dogum gunum inşallah eşime mujdeli haberi o zamanlar veririm :)
Teşekkür ederim canım güzel bilgilerin için değerlendirecek inşallahCanım önce çatlama olması için pik olması yani iki çizgi inde aynı renk koyulukta veya t cizsginin daha koyu olması lazım.. bu olduktan sonra ilişki başlasın.. çatlama ise bu pik den sonra tekrar silikleşme başlarsa oluyor o zaman da ilişki çok önemli.. yani sen tetslere devam et canım
Teşekkür ederim canım güzel önerilerin içinHayirli kandiller canim.. sen 2 gun bekleme yine bi test al hatta baska marka erken gebelik ve normal kaset test idrarini uzun süre tutup yap ve sknti yapma hic bisey icin ama kan uyusmazligi ignesi yaptirmali hamilelik öncesi yapiliyo diye biliyorum ama ilk bebektemi 2. Bebektemi tam net hatirlamiyorum abimle yengemde vardi yegenim suan 16 yasinda gayet saglikli ama 2. Bebek icin hastanede igne vurmuslardi
Sen bugün durmuşsun bekle beybisu sabah ola hayrolaAy ben de heveslendim bak şimdiama daha bata 6 gün var yaaa
Tamam annaştıkBari 3 gün kala filan yap
Kiz bence yarin bisey cikmicak hep öyle oluyoBelli belliiiii o yüzden erkenden gözüküyor bu çizgiler
Amin inşallah 3. Bebiş mi geliyo sana yoksaRabbim bagislasin saglikli sihhatli büyüsünler amiin
GöriciiiiiiizzKiz bence yarin bisey cikmicak hep öyle oluyo
Canim az önce test yaptim ama bisi cikmadi adet sancisi cekiyorum hala wc de testi yaparken kahve rengi akinti geldi. Testte negativ cok üzülüyorum cokkEvet ins hayirlisi olsunda tabiki..
İnsallah bakalim ben pek umutlu degilimde benim testlerde pozitif cikma potansiyelim var ama hep hayal kirikligiAmin inşallah 3. Bebiş mi geliyo sana yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?