Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok üzüldüm ay ışığım saatlerce ağladım annem biraz kendime getirdi eşim iş yerime geldi beni görmeye onu tesledim çok kötü bi gün geçirdim
Canım üzülme İnshaAllah daha umut var

kızlar tecrübesiz olduğum için soruyorum hamilelikten önce sorun var mı diye yapılan bir kan testi vb. bişey var mı hormonal falan
Evet canım genelde adetin 3.günü filan kanda hormonlara bakılıyor ona göre bir değerlendirme yapılır..

Kızlar cümleten kadir geceniz mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen her duayı kabul etsin inşallah Bir dahaki kadir gecesine kucağımızda yavrumuzla girmeyi nasip etsin inşallah
Aminnnnn.. İnshaAllah canım

My_Moonlight06 canım yeni bat 21 mayis sat 25 nisan 11. Aya geçtik
Tamam canım

Düşünmemeye çalış canım.. dinleme kendimi rahat bırak İnshaAllah bebiş geliyordur

Elendim bile gördüm kırmızıları keşke olsaydı bebiş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canımlar gönlünüz kulağınız boş kalmasın kandilimiz mübarek olsun
Canım sağlık Olsun İnshaAllah.. Aminnn

Sen listede mıydın canım ona göre bilgileri gireyim değilsen de Mayıs ayı için ekleyim seni

İnshaAllah bukadar çalışmaya bebeto gelsin artık

Ayy kıyamam canımmmm neler çekmişsin İnshaAllah bu evliliğinden güzel güzel bebişlerin olur artık Allah'ın izniylr . Bak herşey de bir hayır varmış canım..

Evet tatlım öyle yap ama 11 gün geçmiş zaten çıkması çok normal inşallah bu sefer kandırmıyordur bu test
İnsallah bakalim sonuc ne olacak sabahta yuksek cikarsa zaten veririm kan dusuktur ama yinede ne olur ne olmaz bi test yaptiririm alerji ilaci kullaniyorum çünkü aslinda aklima ne takildi ben pikos diye takviye edici gida kullaniyorum ya test uzerinde etkisi olurmu ya ondan gosteriyo olurmu pozitif testler assos markasinin pikos diye takviye edici gidasi bak istersen netten

Evet canım öyle birşey ben okudum istatiksel sanırım doğrulanmış.. Ben iki günde bir ilişki taraftarıyım yada en azından gün aşırı.. ama bunuda denemek istersen yunurtlama gününden sonra aynı gün 2 saat sonra tekrar ilişkiye girebilirsin sonuçta ilk ilişkiyi yaptın ikinci olsa zarar olmaz.. ama sürekli her ilsiki günü ikinciyi pek tavsiye etmem.. dene bakalım bir de hemen kalkma yat assagi azıcık

ah bulduk sonunda seni :) her gün 2 defa can dayanmaz zaten kuzum. Deniyorum bakalım, yatma süremi de uzatıcam artık. Güzel haberler alalım hep beraber

ah bulduk sonunda seni :) her gün 2 defa can dayanmaz zaten kuzum. Deniyorum bakalım, yatma süremi de uzatıcam artık. Güzel haberler alalım hep beraber
İnshaAllah canım.. ben gerçi paylaşmadim burada ama bildiğim birşey diye yazayım dedim.. mutlaka diz üstü pozisyonu dene çoğu kişi gebe kalmış öyle bir de hemen affedersin geri çekilme olmasın

Benim bugün bat günüm, test yaptım negatif. Beni eleyebilirsin canım

Hemen kalkma yat uyu biraz bazen sagina dön bazen soluna ama yat mutlaka yatabildigin kadar bu cok etkili gebelikte

İnshaAllah canım.. ben gerçi paylaşmadim burada ama bildiğim birşey diye yazayım dedim.. mutlaka diz üstü pozisyonu dene çoğu kişi gebe kalmış öyle bir de hemen affedersin geri çekilme olmasın
Bu ay bende bunu denedim 3 pozisyon diz üstü yuz ustu ve normal sirt ustu

Deniyorum bu ay valla. Önceki aylarda eşim istediğinde kızıyordum ona bebiş deniyoruz ne dizüstüsü diye şimdi de ben arada öyle yapalım diyorum adam şok. Valla bekliyoruz dediğin gibi öyle mal mal hfssfkkfk hemen çekilmiyor. O zaman çok akıyor dışarıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…