How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
800 lira veriyorum testler ki suanlik ağır bi test yapilmadi bide vitamin.. 2 sefer gittim ikiside hemen hemen ayni tuttu..hayirlisi olsun dedigin gibi insallah biran önce gelirlerd disariya verdiklerimizi onlarin ihtiyaclarini aliriz.. Ankara da hastaneler cok fazla kalabalik kayinpederim nakil hastasi ayda 3-4 sefer gidiyor bazende gittiğinde kaliyor yatiriyolar tedavileri iyi ama ben hiç gitmedigim icin bilemiyorum yani gebelik konusunda devlete git desem nedir ne degildir bilemiyorum buradaki arastirma hastaneside cok iyi gebelik bölümü doktorlar cok iyi belki gitsem yardimci olurlar ama inanki git gel hastanelerde ugrasmak cok yorucu
Tamamen katılıyorum

Ben doktorları hiç anlamıyorum, spermlere bakmadan nasıl herşey yolında diyip 6 ay devam diyorlarki.. belki bir sorun var.. bu iş iki kişiyi de kapsıyor. İnşallah hiç birşeye gerek kalmaz canım 🌸
Hele bir de en iki düşük olmadan kanda pıhtılaşma var mı yok mu araştırılmıyor nasıl mantıksız bri sistem.. Neden ben iki kayıp yaşayım ya bile bile ne saçma .. ne var yani oncesinden baksalar amaç ne çözemedim

Kiz bu daha koyulasmaya basladi ya hemde kirmiziya dönük ama resimlerde belli degil yalancilikmi yapiyo yine 😂😂 dur bikac gün yapariz ust üste severim o isleri biliyorsun yasasin işemek 😂
test perileri geldi mi işemeden duramazsın :KK76: her gün yapılacak artık o test. Bunun markası ne canom?

Evet yine pozitif firsat bulursam baska marka alcam eczaneden erken gebelik testi.. bide öyle bakayim malak gibi yattim sabahtan beri evde toplamadim 🙊😅 toplayimda gideyim
Bırak evi falan koş git al hemen
ben prodoctor yapıyodum 1 tane bile yalan çizgi çıkarmamıştı, kuruma da dahil

test perileri geldi mi işemeden duramazsın :KK76: her gün yapılacak artık o test. Bunun markası ne canom?
Yasasin isemek😂😂 bu ay gebeysem simdiden size belirtileri sayayim 3 damla çisim geliyo cok sıkışıyorum 😅 visne suyu istiyo canim surekli cok duygusalim memelerim cok aciyo agriyo yaniyo hemde yumurtlama gunumden bu yana 5-6 gundur sol gogsume resmen dokunamiyorum hatta esime dun diyodum yoksa sen beni ekşın dikşın yaparken hormu kullandin diye 😂😂 eğer hor kullanilmadiysam bariz belirtim meme agrisi acisi yanmasi 😃😃😃

Hele bir de en iki düşük olmadan kanda pıhtılaşma var mı yok mu araştırılmıyor nasıl mantıksız bri sistem.. Neden ben iki kayıp yaşayım ya bile bile ne saçma .. ne var yani oncesinden baksalar amaç ne çözemedim
Ben doktora geldiysem bak işte herşeye di mi.. deneme yanılma tahtası mıyız biz.. alayına isyan 😤

Back