Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doktorları hiç anlamıyorum, spermlere bakmadan nasıl herşey yolında diyip 6 ay devam diyorlarki.. belki bir sorun var.. bu iş iki kişiyi de kapsıyor. İnşallah hiç birşeye gerek kalmaz canım

Hayirlisiyla atlattin bi anı olarak kalsin sende aglaman ilerde bebegini kucagina alinca unutursun

Ahhh canım benim yaa.. geçmiş olsun inşallah bebişler birbirlerini bulup birleşir de çektiğin sıkıntıya değer

Canım önce çatlama olması için pik olması yani iki çizgi inde aynı renk koyulukta veya t cizsginin daha koyu olması lazım.. bu olduktan sonra ilişki başlasın.. çatlama ise bu pik den sonra tekrar silikleşme başlarsa oluyor o zaman da ilişki çok önemli.. yani sen tetslere devam et canım

Ben doktorları hiç anlamıyorum, spermlere bakmadan nasıl herşey yolında diyip 6 ay devam diyorlarki.. belki bir sorun var.. bu iş iki kişiyi de kapsıyor. İnşallah hiç birşeye gerek kalmaz canım
İnsallah ama benim 2 tane daha cocugum oldugu icin sanirim sperm testine ilk basta gerek duymadi bide deneme sürem uzun degil daha yeni başladık yeni evli olsan 1 sene bekletirim tedaviye gerek duymam ama 6 aydan sonrasi sana boş zaman kaybi dedi.. hiç zaten önermedi tedavi icin ben kendim istedigimi soyledim surekli dogal yol dogal yol dedi aslinda özel hastane önerir diye düşünmüştüm

Aylarca korunma ignesi ile korundum bide zor buluyordum piyasadan kalkiyodu baska sehirlerden alip arkadaslarima gondertiyodum ben bilseydim bu kadar caba verirmiydim yaa
ah sorma hamile kalıcam diye korkudan titrediğim günleri biliyorum işte delilik bizdeki allah hepimize nasip eder inşallah şu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah

Aminn inshalAllah canım.. İmtihan işte Rabbim sabır versin çok zor bunları yaşamak eminim Allah beterinden korusun ..

MashaAllah iyi yapmışsın cesaret etmişsin Rabbimin izni ile herşey olur canım hiç tasalanma

Canım bence beklemeden git kan ver kan uyuşmazlığı filan var dedin ilaç alman gelebilir baştan önlem filan alınır lütfen kan ver sonrada doktora görün haber ver belki ilaç vermesi gerekir aksatma lütfen canım

Evet artık yoruluyoruz, tükendiğimizi hissettiğimiz zamanlar oluyor. Neyse ki çabuk toparlanıyoruz canım kızlar siz de iyi ki varsınız
Benim aşılama şimdi oldu canım kızlar My_Moonlight06 S sultansultan90 @ad000 diğer etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarım inşallah mübarek günün hürmetine gelir yavrum
Ahh benim tatlım hadi hayırlısıyla gelsin artık minnoşlar güzelce dinlen, moralini de yüksek tut

Hıııhh aynı ben, doktor bana da aynısını söyledi. Ama en azından benim gibi kanaman olmadı, her şey yolunda geçti gitti. Şimdi heyecanlı bekleyiş, kafa yemeceler

aynen işte, benim de kolayıma geliyor özel hastane. Masrafı çok oluyor üzüyor biraz. Bu ay hamile kalıp kapatırız bu hastane işlerini inşallah
Ahhh canım benim yaa.. geçmiş olsun inşallah bebişler birbirlerini bulup birleşir de çektiğin sıkıntıya değer
asko yine benim test kafayi yedi hep yapmicam diyorum yapıyorum ilk 2 dkkada aldigim sonuc bata 10 var

Eklentiler

• 85EDC370-3D17-41A6-BD03-0656DAB26965.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 551417F5-10B0-4C4B-B910-DC0091A240AA.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 56AB5109-B46D-408F-85B6-5648A72D6C55.jpeg
    239,2 KB · Görüntüleme: 54
İşte bak toparlandik bile iftardan sonra kahveyle kutluyoruz bunu

Canım bu kadar erken belirti olur mu bilmem ama herşey mümkün İnshaAllah bebiştiendir diyelim.. tat değişikliği farklı kasılmalar ağrılar da olabiliyor

bilgi olsun diye paylaşmıştı biri ama ya yapıyorum diye değil Venev sen miydin o zaman? bu art arda (3-4 saat içinde) 2 ilişki gebelik şansını arttırır diye bi yazı paylaşan?
Yok canım o kişi de ben değilim ama sen hazır bahane bulmuşsun yapıştır yapabildiğin kadar

Asko artık sen kan ver bence var artık barizzz ahahaha
Kiz bu daha koyulasmaya basladi ya hemde kirmiziya dönük ama resimlerde belli degil yalancilikmi yapiyo yine dur bikac gün yapariz ust üste severim o isleri biliyorsun yasasin işemek

Eklentiler

• image.jpg
    184,5 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    191,9 KB · Görüntüleme: 51
Kiz bu daha koyulasmaya basladi ya hemde kirmiziya dönük ama resimlerde belli degil yalancilikmi yapiyo yine dur bikac gün yapariz ust üste severim o isleri biliyorsun yasasin işemek
Kız bu neeeee hamilesin işte bal gibi yok hamile değilsen nesin? Seni erken yumurtlayan tavuk seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…