How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özele gittin sanirim canim ben bisey sormadim hepsini kendi söyledi tek tek anlatti 6 ay süre veriyorum dedi rahim muaynesinde..2 ay sonra regl olunca gittim tekrar testler amh testleri sonuclardada aynisini soyledi msj atmis gayet iyi dogal yolla kalabilirsin diye.. biz sureci hizlandirmak istedigimizi söyledik yani 6 ay beklemek istemiyoruz onun icinde sperm testi istedi ama esim istemedi 😅 üroloji ye gitsin dedi yani bu ay regl olursam sperm testi verip tedaviye basliycaz doktor tedavi dedi ama ne yapacak bilmiyorum direk aşılama mi yoksa kizlarin kullandigi gibi ilac yumurta catlatma vs mi bu konuları hic bilmiyorum
Ben doktorları hiç anlamıyorum, spermlere bakmadan nasıl herşey yolında diyip 6 ay devam diyorlarki.. belki bir sorun var.. bu iş iki kişiyi de kapsıyor. İnşallah hiç birşeye gerek kalmaz canım 🌸

Çok zordu canım ya canım çok yandı. Rahim ağzı dar dedi önce sonra da açı tersti ondan zorlandık dedi. Benim normalde acı eşiğim yüksetir ağlama derecesine geldim tuttum kendimi. işlem bitti doktor gitti başladım ağlamaya
Hayirlisiyla atlattin bi anı olarak kalsin sende aglaman ilerde bebegini kucagina alinca unutursun 🥰

Çok zordu canım ya canım çok yandı. Rahim ağzı dar dedi önce sonra da açı tersti ondan zorlandık dedi. Benim normalde acı eşiğim yüksetir ağlama derecesine geldim tuttum kendimi. işlem bitti doktor gitti başladım ağlamaya
Ahhh canım benim yaa.. geçmiş olsun inşallah bebişler birbirlerini bulup birleşir de çektiğin sıkıntıya değer 💜

İyi geceler kızlar ☺️Burda yeniyim 4 aydır bebiş denemesindeyim sat:18 nisandı ovülasyon testi ile deneme kararı aldım bu ay. sabah hafif olan çizgi gece 11 de bu şekilde sizce çatlama yakın mı değerlendirmeli miyim yarın çalışıyorum 24 saat nöbet tutuyorum tamamen iki çizgi olursa yarın çalıştığımdan değerlendiremeyeceğim sizce tutar mı yardımcı olur musunuz
Canım önce çatlama olması için pik olması yani iki çizgi inde aynı renk koyulukta veya t cizsginin daha koyu olması lazım.. bu olduktan sonra ilişki başlasın.. çatlama ise bu pik den sonra tekrar silikleşme başlarsa oluyor o zaman da ilişki çok önemli.. yani sen tetslere devam et canım

Ben doktorları hiç anlamıyorum, spermlere bakmadan nasıl herşey yolında diyip 6 ay devam diyorlarki.. belki bir sorun var.. bu iş iki kişiyi de kapsıyor. İnşallah hiç birşeye gerek kalmaz canım 🌸
İnsallah ama benim 2 tane daha cocugum oldugu icin sanirim sperm testine ilk basta gerek duymadi bide deneme sürem uzun degil daha yeni başladık yeni evli olsan 1 sene bekletirim tedaviye gerek duymam ama 6 aydan sonrasi sana boş zaman kaybi dedi.. hiç zaten önermedi tedavi icin ben kendim istedigimi soyledim surekli dogal yol dogal yol dedi aslinda özel hastane önerir diye düşünmüştüm

Aylarca korunma ignesi ile korundum bide zor buluyordum piyasadan kalkiyodu baska sehirlerden alip arkadaslarima gondertiyodum 😅 ben bilseydim bu kadar caba verirmiydim yaa 😅
ah sorma hamile kalıcam diye korkudan titrediğim günleri biliyorum işte delilik bizdeki :D allah hepimize nasip eder inşallah şu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah

Allah'ım tez vakitte bildirsin aradıklarimzii sizi çok iyi anlıyorum benimde 2 kaybın var hiçbir sorun yok üstelik gorumcemde öyle eşi ve kendisi sağlıklı hiçbir sorunları yok sebepleri yok dusuklerinin nasip diyorum ben nasiplerinde 1 yudum su içmek varsa yaşarlardı olmayınca olmuyo işte ama bu kez 4 buçuk ayı devirince dedik bişey olmayacak dogacaklar çok şükür 3 cu ayı devirdik diye ne bilim herkes çok üzüldü bir anda oldu herseu noldugunu anlayamadık ben çevremde boyke dualara sarılıp yalavario yakarip anne olmayı isteyenlerin icind ebuyudum hep bende 11 ayın üstüne hamile olduğumu öğrenmiştim evlendiğinde 7 yıl oldu kızım şuan 5 yaşında ben raporlu ilaçlarına rağmen hamile kalmaya çalışıyorum şuan ve malesef o ilaçlar yüzünden bu kadar bekledik doktorum deneyebilirsin ilaçları kesmeden anne olabilirsin artık dedi ve cesaret edip deniyorum işte hiçbir sorun olmamasına rağmen cihazlarda çıkmamasına rağmen epilepsi nöbetleri geçirip ki teşhis konulmadi epilepsi üzerine ilaçları kullanıyorum teşhis yok herşey temiz hocaya gittim anca 9 aydır nöbet gecirmedim doktor temiz sonuçları alınca deneyebilirsin dedi yani perdenin arkasind akorkumu tetikleyecek çok şey var hayırlısı Allah'tan ins bu ay cesaretim kırılmadan mujdemi alırım ve sizlerinde müjdesini ortak olurum dualarimdasiniz canlarım 🤲
Aminn inshalAllah canım.. İmtihan işte Rabbim sabır versin çok zor bunları yaşamak eminim Allah beterinden korusun ..

MashaAllah iyi yapmışsın cesaret etmişsin Rabbimin izni ile herşey olur canım hiç tasalanma🌺🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

Herkese hayırlı sabahlar . Hayırlı kandiller tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle 🌹♥️

Bugün ilk kez mide bulantısı ile uyandım halbuki 1 saat bile olmadı uyuyalı . Kendimi tutuyorum niyetli olduğum için . Çok aşırı değil ama tatlı tatlı bi bulantı . Ve adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var korkuyorum sizce normal mi bu . Sahurda eşime testi gösterdim dayanamayıp . 2 gün sonra tekrar test yap ondan sonra gidelim hastaneye dedi. Ay nasıl beklicem bilmiyorum 🥹 Kan uyuşmazlığı falan da var bizde . Bide üç dört gün öncesine kadar yarınım yok gibi sigara içiyodum bıraktım ama acaba bişey varsa zarar görmüşmüdür . Ay bu düşünceşerle sabahı ettim . Ne zaman gönlümüz feraha kavuşcak kiii🤔
Canım bence beklemeden git kan ver kan uyuşmazlığı filan var dedin ilaç alman gelebilir baştan önlem filan alınır lütfen kan ver sonrada doktora görün haber ver belki ilaç vermesi gerekir aksatma lütfen canım

Bazen banada oluyor böyle ama umutsuzluk yok lütfen salma kendini saglikla nefes aldigimiz sürece umut hep var🥰🥰 bak ne guzel bizler burda birbirimize destek oluyoruz kuzumm bende 2 gündür birlikte olmuyorum eşimle ister istemez yorulduk artik bence bunun adı hormonlara bagli olarak duygu durum degisikligi bende de mutsuzluk yok ama ağlama isteği geliyor surekli duygusalim hep pozitifler gelir belki ondandir..seni tanimasamda burda sorularima testlerime cok yardimci oldun iyiki varsin kuzumm🥰🥰
Evet artık yoruluyoruz, tükendiğimizi hissettiğimiz zamanlar oluyor. Neyse ki çabuk toparlanıyoruz 💪 canım kızlar siz de iyi ki varsınız ❤️
Benim aşılama şimdi oldu canım kızlar My_Moonlight06 My_Moonlight06 S sultansultan90 @ad000 diğer etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarım 🤲inşallah mübarek günün hürmetine gelir yavrum🤲
Ahh benim tatlım hadi hayırlısıyla gelsin artık minnoşlar 🙏❤️ güzelce dinlen, moralini de yüksek tut

Hıııhh aynı ben, doktor bana da aynısını söyledi. Ama en azından benim gibi kanaman olmadı, her şey yolunda geçti gitti. Şimdi heyecanlı bekleyiş, kafa yemeceler 😁❤️

aynen işte, benim de kolayıma geliyor özel hastane. Masrafı çok oluyor üzüyor biraz. Bu ay hamile kalıp kapatırız bu hastane işlerini inşallah
Ahhh canım benim yaa.. geçmiş olsun inşallah bebişler birbirlerini bulup birleşir de çektiğin sıkıntıya değer 💜
asko yine benim test kafayi yedi 😂 hep yapmicam diyorum yapıyorum ilk 2 dkkada aldigim sonuc bata 10 var 😂

Eklentiler

• 85EDC370-3D17-41A6-BD03-0656DAB26965.jpeg
    85EDC370-3D17-41A6-BD03-0656DAB26965.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 551417F5-10B0-4C4B-B910-DC0091A240AA.jpeg
    551417F5-10B0-4C4B-B910-DC0091A240AA.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 56AB5109-B46D-408F-85B6-5648A72D6C55.jpeg
    56AB5109-B46D-408F-85B6-5648A72D6C55.jpeg
    239,2 KB · Görüntüleme: 53
Evet artık yoruluyoruz, tükendiğimizi hissettiğimiz zamanlar oluyor. Neyse ki çabuk toparlanıyoruz 💪 canım kızlar siz de iyi ki varsınız ❤️

Ahh benim tatlım hadi hayırlısıyla gelsin artık minnoşlar 🙏❤️ güzelce dinlen, moralini de yüksek tut
İşte bak toparlandik bile iftardan sonra kahveyle kutluyoruz bunu 🥰😂

Günaydın kızlar benim de yumurtam çatladıktan sonra kasık ağrım falan bitti ama göbeğimin alt kısımlarında ağrı var daha da devamlı devam eden ağrı değil ama ara ara sancı gibi giriyor sabah uyandığımda hatta ağrıdan karnımı tutmak durumunda kaldım sabah. bu şekilde ağrı bende ilk defa bu ay oluyor. Miğdemde bir tuhaf ama bende gastrit var ramazandan dolayıdır diye onu çok önemsemiyorum. Ama bugün birde sabah uyandığımda ağzımın tadı Bi farklıydı sanki. Benim gibi olanlar var mı acaba. Belki bebiş yoktur ama bunlarda belirti mıdır merak ediyorum
Canım bu kadar erken belirti olur mu bilmem ama herşey mümkün İnshaAllah bebiştiendir diyelim.. tat değişikliği farklı kasılmalar ağrılar da olabiliyor

bilgi olsun diye paylaşmıştı biri ama ya yapıyorum diye değil :KK70: Venev Venev sen miydin o zaman? bu art arda (3-4 saat içinde) 2 ilişki gebelik şansını arttırır diye bi yazı paylaşan?
Yok canım o kişi de ben değilim😂 ama sen hazır bahane bulmuşsun yapıştır yapabildiğin kadar 🤭

Asko artık sen kan ver bence var artık barizzz ahahaha
Kiz bu daha koyulasmaya basladi ya hemde kirmiziya dönük ama resimlerde belli degil yalancilikmi yapiyo yine 😂😂 dur bikac gün yapariz ust üste severim o isleri biliyorsun yasasin işemek 😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    184,5 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    image.jpg
    191,9 KB · Görüntüleme: 50
Kiz bu daha koyulasmaya basladi ya hemde kirmiziya dönük ama resimlerde belli degil yalancilikmi yapiyo yine 😂😂 dur bikac gün yapariz ust üste severim o isleri biliyorsun yasasin işemek 😂
Kız bu neeeee 😂😂 hamilesin işte bal gibi 💕 yok hamile değilsen nesin? Seni erken yumurtlayan tavuk seni

Back