Benim hikayemin de senden pek bi farkı yok canım benim. Sen de çok zorluk yaşamışsın. Ben de hep hayırlısı için dua ettim. Şimdi annesinin istemediği, sevmediği bir çocuk büyütüyorum ve çok zor bir çocuk, hem onu doktora götürüyorum hem de ben destek almaya başladım. Onun suçu yok tabii ki daha bebekken anneyle o bağı kuramayan çocuğun sağlıklı büyümesi beklenemez zaten. Bi yandan köpeğim kalp ve şeker hastası, insülinden sonra her gece şoka giriyor kriz geçiriyor her gecem onun ölmemesi için başında dua etmekle geçiyor. Hiçbir yere çıkamıyorum bile. Ve diyorum ki Allah bana öyle bir güç vermiş ki, beni hep zorluklarla sınıyor. Gerçekten de hayatımda hiçbir şeyin kolaylıkla olduğunu bilmem ben. Alışmışım artık
çok şükür yine de, bir oğlum var ilk evliliğimden aslan gibi en büyük şükür sebebim
Allah'ım olmayanlara ve kıymet bileceklere de nasip etsin. Bu akşam hayatımda ilk defa camiye gideceğim kadir gecesinde. Buna ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Hepinize dua edicem
Bebeğim bunlar hep aynı model. Aradı ağlıyordum, mutsuzum dedim. Sen hep mutlu ol diyor, nasıl dedim, sen bulursun bi yolunu diyor
ben de kendimi mutlu etmeye alışmışım işte. Şimdi okudum bebeğim, sen sakin ol.Bu gece camide olacağım, kadir gecesinde dilek kapılarımız açık olsun
herkes için dua edeceğim kızlar. Hepimizin yüzü gülsün artık inşallah