How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi @ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Venev Venev @Niqu Veziir Veziir R Random3 M Mavimiresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
Hadi hadi gün doğdu şimdi size yine aman sabahlar olmasın 🤭 güzel haberlerin devamı gelir inşallah güzel haberlerin

Benim hikayemin de senden pek bi farkı yok canım benim. Sen de çok zorluk yaşamışsın. Ben de hep hayırlısı için dua ettim. Şimdi annesinin istemediği, sevmediği bir çocuk büyütüyorum ve çok zor bir çocuk, hem onu doktora götürüyorum hem de ben destek almaya başladım. Onun suçu yok tabii ki daha bebekken anneyle o bağı kuramayan çocuğun sağlıklı büyümesi beklenemez zaten. Bi yandan köpeğim kalp ve şeker hastası, insülinden sonra her gece şoka giriyor kriz geçiriyor her gecem onun ölmemesi için başında dua etmekle geçiyor. Hiçbir yere çıkamıyorum bile. Ve diyorum ki Allah bana öyle bir güç vermiş ki, beni hep zorluklarla sınıyor. Gerçekten de hayatımda hiçbir şeyin kolaylıkla olduğunu bilmem ben. Alışmışım artık ☺️ çok şükür yine de, bir oğlum var ilk evliliğimden aslan gibi en büyük şükür sebebim 🙏❤️ Allah'ım olmayanlara ve kıymet bileceklere de nasip etsin. Bu akşam hayatımda ilk defa camiye gideceğim kadir gecesinde. Buna ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Hepinize dua edicem

Bebeğim bunlar hep aynı model. Aradı ağlıyordum, mutsuzum dedim. Sen hep mutlu ol diyor, nasıl dedim, sen bulursun bi yolunu diyor 🤦 ben de kendimi mutlu etmeye alışmışım işte. Şimdi okudum bebeğim, sen sakin ol.Bu gece camide olacağım, kadir gecesinde dilek kapılarımız açık olsun 🙏 herkes için dua edeceğim kızlar. Hepimizin yüzü gülsün artık inşallah 🙏❤️
Şöyleki mücadeleci ruhun takdire şayanmış kan bağının olmadığı evlat saydığın bir çocuğu büyütmek kadar stresli bir iş çok nadirdir herhalde ama sen sonucu bir düşün alacağın mükafatı bence sana çok kıymet veren bir insan çıkacak ortaya sadece sabrın bol olsun. Köpeğine de gelince çok şanslı ki gecelerini ona adayan bir annesi var 💕 yaşatabilidiğin kadar senindir inşallah acı çekmiyordur 🙏🏻 Allah kabul etsin şimdiden

Kızlar sonucuma bakın gebelik için yeterli heralde progesteron hormonu

Eklentiler

• 0E67F5F2-1081-432B-B092-31DBAF7157FD.jpeg
    0E67F5F2-1081-432B-B092-31DBAF7157FD.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 65
İyi ki varsın canım sağolasın 🙏 çok mu zor ben varım bu bile mutluluk sebebi olsun senin için ben seni çok seviyorum ağlama demek yada Başka güzel bi söz hiç anlamıyorsun duygudan bari bi çıkalım akşam havan değişsin iyi gelir sana desin bari. Yeminle benimki de aynı
Yok anacım biz sağ elimizle sol elimizi avutmaya devam.. ruh öküzlerimiz 🤣
Şöyleki mücadeleci ruhun takdire şayanmış kan bağının olmadığı evlat saydığın bir çocuğu büyütmek kadar stresli bir iş çok nadirdir herhalde ama sen sonucu bir düşün alacağın mükafatı bence sana çok kıymet veren bir insan çıkacak ortaya sadece sabrın bol olsun. Köpeğine de gelince çok şanslı ki gecelerini ona adayan bir annesi var 💕 yaşatabilidiğin kadar senindir inşallah acı çekmiyordur 🙏🏻 Allah kabul etsin şimdiden
Evet yaşamadan anlamıyormuş insan hiçbişeyi gerçekten. Allah bana güç verdiği sürece mücadeleye devam, insan olmanın başka türlü ne anlamı var ki? Zor olsa da mükafatımız güzel olacak inanıyorum 🙏

Yok anacım biz sağ elimizle sol elimizi avutmaya devam.. ruh öküzlerimiz 🤣

Evet yaşamadan anlamıyormuş insan hiçbişeyi gerçekten. Allah bana güç verdiği sürece mücadeleye devam, insan olmanın başka türlü ne anlamı var ki? Zor olsa da mükafatımız güzel olacak inanıyorum 🙏
Kız ben kilolarca su içtim gram sıkışmadım ya 🤦🏼‍♀️ evde zırt pırt gelen şey yok kaçtı

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. Bir sorum var. Çatlatma iğnesi olduktan sonra yani dünden beri baş ağrısı mide bulantısı yaşıyorum ve inanılmaz üşüyorum halsizlik vs. Yaptı. Siz de bu belirtiler varmıydı iğne için normal bi belirtii mi acaba bu yoksa bana dokundu mu iğne naptı acaba yan etkileri çok fazla geldi. Kaldırmıyor vucudum bu ay olmazsa öbür ay hiçbişey yapmak istemiyorum yoruldum manen :(:(

Luteal fazın üstünde değil mi progesteron. Bu hamile olduğunu mu söylüyor aslında çünkü gebelik değerleri böyle değil mi
Gebelik için yeterli bence bak bu sonucları buldum canım
Benimkide 17 küsür yeterli bence bakalım insallah canım

Eklentiler

• 87027F85-C98F-431F-8475-FE16FBE635E0.jpeg
    87027F85-C98F-431F-8475-FE16FBE635E0.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin💜 benden tecrübelilere bir şey danışmak istiyorum,ovitrelle iğnesinin 8.9. Gününde kasık ağrısı normal mi? Ben her belirtiyi kese/bebek oluşuyor diye düşünüyorum sonra üzülen ben oluyorum nolur gerçeklerle yüzleştirin beni😂 kasık ağrısı da normal akıntı da zaten bu kadar erken gebelik olmz belli de olmaz 🤷🏽‍♀️
Canım ben adet olduğum gün o dediğin ağrılarım bitti üstüne bende göğüs ağrısı da vardı. Umarım bebekten dolayıdır sende ama o ağrılar normal düşünmemeye çalış

Ben bugün perişanım yaa. Dibe vurdum, niye böyle bilmiyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum tek başıma. Sinirler allak bullak 😔 dün de ilişki günüydü, o da olmadı.. adete kadar saldık yine. İlaçlardan dicem ama kaç gün geçti, hiç böyle olmamıştım önceki aylarda. Bunun adı umutsuzluk mu acaba?
Bazen banada oluyor böyle ama umutsuzluk yok lütfen salma kendini saglikla nefes aldigimiz sürece umut hep var🥰🥰 bak ne guzel bizler burda birbirimize destek oluyoruz kuzumm bende 2 gündür birlikte olmuyorum eşimle ister istemez yorulduk artik bence bunun adı hormonlara bagli olarak duygu durum degisikligi bende de mutsuzluk yok ama ağlama isteği geliyor surekli duygusalim hep pozitifler gelir belki ondandir..seni tanimasamda burda sorularima testlerime cok yardimci oldun iyiki varsin kuzumm🥰🥰

Kuzum bu değeri özellikle istiyoruz mu diyoruz, yoksa rutin olarak ölçüyorlar mı? bir de ne yazıyor o değer için sonuç kağıdında?

Eşim de yaptıracak bu testi regl olursam eğer o dönemde. Bu ay yaptıracaktık, perhiz süresi 2 gündü beğenmedi doktor. 3 gün olsun 4. gün sabahı gel demiş. O zaman da bizim değerlendirme zamanı geldi işte yaptıramadı. Regl olursam eğer o arada yaptıracak bakalım çok merak ediyorum sonuçlarını çünkü. Belki doktor detaylı anlatmaz sonuçları diye soruyorum sana da her şeyi bileyim istiyorum :)
Bende regl olursam ayni sekilde eşim sperm testine gidecek perhiz 3 gün dedi insallah bu ay pozitif oluruzda bide onlarla ugrasmayz

Yumurtlama döneminde gidersen hangi boyuta ulaştığını çatlamak üzere olup olmadığı vs söyler doktorun. Yumurtlama dönemi haricinde de gidebilirsin, yine folüküllere bakabilir. Zaten gebelik planlıyoruz dediğinde tüm bunlara bakıp söylüyor için rahat olsun.
tamamdır canım teşekkür ederim:KK200:

Geç döllenme varsa test negatif çıkmıştır 1 gün geciksin bence tekrarla yada kan vermeye git inşallah vardır 🤗
Elendim bile gördüm kırmızıları 🙄😔 keşke olsaydı bebiş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canımlar gönlünüz kulağınız boş kalmasın kandilimiz mübarek olsun 🌹

Back