- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.341
Hadi hadi gün doğdu şimdi size yine aman sabahlar olmasınKızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi @ad000My_Moonlight06 Venev @Niqu Veziir R Random3 M Mavimiresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
Sagol kuzucum ya ama kafama takıldı ya diğeri çatlamaması entresan çatltma iğnesi hepsini çatlatmıyomuHadi hadi gün doğdu şimdi size yine aman sabahlar olmasıngüzel haberlerin devamı gelir inşallah güzel haberlerin
Şöyleki mücadeleci ruhun takdire şayanmış kan bağının olmadığı evlat saydığın bir çocuğu büyütmek kadar stresli bir iş çok nadirdir herhalde ama sen sonucu bir düşün alacağın mükafatı bence sana çok kıymet veren bir insan çıkacak ortaya sadece sabrın bol olsun. Köpeğine de gelince çok şanslı ki gecelerini ona adayan bir annesi varBenim hikayemin de senden pek bi farkı yok canım benim. Sen de çok zorluk yaşamışsın. Ben de hep hayırlısı için dua ettim. Şimdi annesinin istemediği, sevmediği bir çocuk büyütüyorum ve çok zor bir çocuk, hem onu doktora götürüyorum hem de ben destek almaya başladım. Onun suçu yok tabii ki daha bebekken anneyle o bağı kuramayan çocuğun sağlıklı büyümesi beklenemez zaten. Bi yandan köpeğim kalp ve şeker hastası, insülinden sonra her gece şoka giriyor kriz geçiriyor her gecem onun ölmemesi için başında dua etmekle geçiyor. Hiçbir yere çıkamıyorum bile. Ve diyorum ki Allah bana öyle bir güç vermiş ki, beni hep zorluklarla sınıyor. Gerçekten de hayatımda hiçbir şeyin kolaylıkla olduğunu bilmem ben. Alışmışım artıkçok şükür yine de, bir oğlum var ilk evliliğimden aslan gibi en büyük şükür sebebim Allah'ım olmayanlara ve kıymet bileceklere de nasip etsin. Bu akşam hayatımda ilk defa camiye gideceğim kadir gecesinde. Buna ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Hepinize dua edicem
Bebeğim bunlar hep aynı model. Aradı ağlıyordum, mutsuzum dedim. Sen hep mutlu ol diyor, nasıl dedim, sen bulursun bi yolunu diyorben de kendimi mutlu etmeye alışmışım işte. Şimdi okudum bebeğim, sen sakin ol.Bu gece camide olacağım, kadir gecesinde dilek kapılarımız açık olsun herkes için dua edeceğim kızlar. Hepimizin yüzü gülsün artık inşallah
Yok anacım biz sağ elimizle sol elimizi avutmaya devam.. ruh öküzlerimizİyi ki varsın canım sağolasınçok mu zor ben varım bu bile mutluluk sebebi olsun senin için ben seni çok seviyorum ağlama demek yada Başka güzel bi söz hiç anlamıyorsun duygudan bari bi çıkalım akşam havan değişsin iyi gelir sana desin bari. Yeminle benimki de aynı
Evet yaşamadan anlamıyormuş insan hiçbişeyi gerçekten. Allah bana güç verdiği sürece mücadeleye devam, insan olmanın başka türlü ne anlamı var ki? Zor olsa da mükafatımız güzel olacak inanıyorumŞöyleki mücadeleci ruhun takdire şayanmış kan bağının olmadığı evlat saydığın bir çocuğu büyütmek kadar stresli bir iş çok nadirdir herhalde ama sen sonucu bir düşün alacağın mükafatı bence sana çok kıymet veren bir insan çıkacak ortaya sadece sabrın bol olsun. Köpeğine de gelince çok şanslı ki gecelerini ona adayan bir annesi varyaşatabilidiğin kadar senindir inşallah acı çekmiyordur Allah kabul etsin şimdiden
Kız ben kilolarca su içtim gram sıkışmadım yaYok anacım biz sağ elimizle sol elimizi avutmaya devam.. ruh öküzlerimiz
Evet yaşamadan anlamıyormuş insan hiçbişeyi gerçekten. Allah bana güç verdiği sürece mücadeleye devam, insan olmanın başka türlü ne anlamı var ki? Zor olsa da mükafatımız güzel olacak inanıyorum
Luteal fazın üstünde değil mi progesteron. Bu hamile olduğunu mu söylüyor aslında çünkü gebelik değerleri böyle değil miKızlar sonucuma bakın gebelik için yeterli heralde progesteron hormonu
Ay ben daha bu konulara gelemedim öğretmenim çalışmadığım yerden sordun inşallah da gelmeden hamiş oluruzSagol kuzucum ya ama kafama takıldı ya diğeri çatlamaması entresan çatltma iğnesi hepsini çatlatmıyomu
Gebelik için yeterli bence bak bu sonucları buldum canımLuteal fazın üstünde değil mi progesteron. Bu hamile olduğunu mu söylüyor aslında çünkü gebelik değerleri böyle değil mi
Tabi kuzum gebelik için yeterli Maşallah barekallah. Referans değerlerini geçince acaba dedim hamiş misinGebelik için yeterli bence bak bu sonucları buldum canım
Benimkide 17 küsür yeterli bence bakalım insallah canım
Doktorum yazdı smdi iyi cıkmıs sonucunuz dedi insallah güzel seyler oluyodurKızlar sonucuma bakın gebelik için yeterli heralde progesteron hormonu
Canım ben adet olduğum gün o dediğin ağrılarım bitti üstüne bende göğüs ağrısı da vardı. Umarım bebekten dolayıdır sende ama o ağrılar normal düşünmemeye çalışKızlar Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsinbenden tecrübelilere bir şey danışmak istiyorum,ovitrelle iğnesinin 8.9. Gününde kasık ağrısı normal mi? Ben her belirtiyi kese/bebek oluşuyor diye düşünüyorum sonra üzülen ben oluyorum nolur gerçeklerle yüzleştirin beni kasık ağrısı da normal akıntı da zaten bu kadar erken gebelik olmz belli de olmaz
İns kuzum hepimiz olalım bu ay insallahTabi kuzum gebelik için yeterli Maşallah barekallah. Referans değerlerini geçince acaba dedim hamiş misin
Benim de aynıydı, hatta eve geldim saatlerce yine tuvalete gitmedim. Önemli değil zaten takılma ona. Sen iyi ol, her şey güzel geçsinKız ben kilolarca su içtim gram sıkışmadım yaevde zırt pırt gelen şey yok kaçtı
Bazen banada oluyor böyle ama umutsuzluk yok lütfen salma kendini saglikla nefes aldigimiz sürece umut hep varBen bugün perişanım yaa. Dibe vurdum, niye böyle bilmiyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum tek başıma. Sinirler allak bullakdün de ilişki günüydü, o da olmadı.. adete kadar saldık yine. İlaçlardan dicem ama kaç gün geçti, hiç böyle olmamıştım önceki aylarda. Bunun adı umutsuzluk mu acaba?
Bende regl olursam ayni sekilde eşim sperm testine gidecek perhiz 3 gün dedi insallah bu ay pozitif oluruzda bide onlarla ugrasmayzKuzum bu değeri özellikle istiyoruz mu diyoruz, yoksa rutin olarak ölçüyorlar mı? bir de ne yazıyor o değer için sonuç kağıdında?
Eşim de yaptıracak bu testi regl olursam eğer o dönemde. Bu ay yaptıracaktık, perhiz süresi 2 gündü beğenmedi doktor. 3 gün olsun 4. gün sabahı gel demiş. O zaman da bizim değerlendirme zamanı geldi işte yaptıramadı. Regl olursam eğer o arada yaptıracak bakalım çok merak ediyorum sonuçlarını çünkü. Belki doktor detaylı anlatmaz sonuçları diye soruyorum sana da her şeyi bileyim istiyorum :)
tamamdır canım teşekkür ederimYumurtlama döneminde gidersen hangi boyuta ulaştığını çatlamak üzere olup olmadığı vs söyler doktorun. Yumurtlama dönemi haricinde de gidebilirsin, yine folüküllere bakabilir. Zaten gebelik planlıyoruz dediğinde tüm bunlara bakıp söylüyor için rahat olsun.
bilgi olsun diye paylaşmıştı biri ama ya yapıyorum diye değilYok canım ben değilim kesinlikle günde 2 ilişki benden çok uzak bir nokta
Elendim bile gördüm kırmızılarıGeç döllenme varsa test negatif çıkmıştır 1 gün geciksin bence tekrarla yada kan vermeye git inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?