How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi @ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 @Venev Niqu Niqu Veziir Veziir R Random3 @miresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
Ayy İn şa Allah boşa gitmez.Allahım bu gece çocuğu olmayanların elini boş koymasın.Fark etmez..akraba..komşu..kim isterse..her kesin olsun..bende onların içinde🙌🏻🙌🏻

Ben bugün perişanım yaa. Dibe vurdum, niye böyle bilmiyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum tek başıma. Sinirler allak bullak 😔 dün de ilişki günüydü, o da olmadı.. adete kadar saldık yine. İlaçlardan dicem ama kaç gün geçti, hiç böyle olmamıştım önceki aylarda. Bunun adı umutsuzluk mu acaba?

Ayy İn şa Allah boşa gitmez.Allahım bu gece çocuğu olmayanların elini boş koymasın.Fark etmez..akraba..komşu..kim isterse..her kesin olsun..bende onların içinde🙌🏻🙌🏻
Amin canım benim ins ya rabbim bu ay elimizi boş bırakmasın ins güzel haberler alalım

okudum duramadım..önce bende senin gibiydim..şimdi hiç kalkmıyorum..yani çalışma bitdi ve ben sabah kalkıyorum..Öğlende yada sabah değerlendirme varsa..bence en azından 2 saat.Zor tabi..ama bu kadar çalışmalarda boşa gitmesin..
Doğru diyorsun, duracağım ben de artık napalım. Onca çaba boşa gitmesin

Ben bugün perişanım yaa. Dibe vurdum, niye böyle bilmiyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum tek başıma. Sinirler allak bullak 😔 dün de ilişki günüydü, o da olmadı.. adete kadar saldık yine. İlaçlardan dicem ama kaç gün geçti, hiç böyle olmamıştım önceki aylarda. Bunun adı umutsuzluk mu acaba?
Canım yapma ole benimde modum düşük ama bırakmak yok valla ben doktora sürekli soru soruyorum en son dedi sal kendini biraz düşünme bişey diyor teknik konuları bosver dedi stres yaparsın diyor tam otutramadıgın için kafanda ddi bgun girin kuzum ilişkiye bırakmayın

Evet canım spermiyogramla öğreniliyor 🌸
Kuzum bu değeri özellikle istiyoruz mu diyoruz, yoksa rutin olarak ölçüyorlar mı? bir de ne yazıyor o değer için sonuç kağıdında?

Eşim de yaptıracak bu testi regl olursam eğer o dönemde. Bu ay yaptıracaktık, perhiz süresi 2 gündü beğenmedi doktor. 3 gün olsun 4. gün sabahı gel demiş. O zaman da bizim değerlendirme zamanı geldi işte yaptıramadı. Regl olursam eğer o arada yaptıracak bakalım çok merak ediyorum sonuçlarını çünkü. Belki doktor detaylı anlatmaz sonuçları diye soruyorum sana da her şeyi bileyim istiyorum :)

Ben daha önce hamile kaldım eşim askerdeydi diye olmadı 2 aydır geldi ölü doğum olduğu için sebebi araştırlıyordu bir yandan istiyorduk bir yandan korkuyorduk sonuçlar 2 güne çıkar diye değerlendireyim bu ayı dedim
Çok üzüldüm canım inşallah her şey gönlünüzce olsun 🌺🌸

Kızlar şimdi ben kanda hormonlara baktırdım. Sonuçla birlikte bu cumartesi dr randevum var.
İlk gittiğimde (regl 3. günü) alttan ultrasonla baktı bana. Rahim temiz görünüyor dedi sadece. Sonuçlar çıksın kalanına bakarız yorumlarız demişti.

Şimdi ben cumartesi sonuç kağıdı ile gittiğimde ne sormalıyım doktora? Mesela benim yumurtlamamla ilgili şeyler? Yumurtalarımın büyüklüğü/adedi vs? Hani bunları ben mi sorup bakılsın demeliyim, yoksa o kendisi söyler mi? Bunlar her zaman görülüyor mu yoksa zamanı mı var bunun da ?

Hiç bilmiyorum da, beni aydınlatır mısınız?

Yaa kız kesinlikle bırakma..valla beni görsen..zaten ailem uzakta...hep ağlıyorum..sanki Allah korusun eşim kötü..ama işte stres..çocuk olmuyor..hep kendime sorular veriyorum..Zaten ben 14 ay digil..senelerdi bekliyorum..üzüm hikaye.Bu gününe şükür et..pes etme

Canımm günaydın sen agrı kesici diyorsun ben her ay iğnelik oluyorum iki gün boyunxa iğne yemesem kendime gelemem doktora sordum engel değik onunla ilgisi yok dedi o rahim yapısıyla ilgili dedi
Ama bazı ilaçların doğurganlığı azalttığı prospektuste yazıyor gebelik planlanırken kullaniamali diye

partalina_ partalina_ sen mi paylaşmıştın bi yazı canım günde 2 ilişkş hamilelik şansını arttırıyor diye? Kısa aralıklı böyle. Onu deniyoruz biz bu ay, deneme değil de öyle denk geldi 😁 onu bi paylaşabilir misin yeniden kuzum sensen eğer

Öyle demek istemedim yaaa erken test batağına düşerse daha rahme yerleşmeden test yapacak bizim gibi 😁 sonraaaa tabii ki de çift çizgiyi görecek ❤️ hep aynı değil miyiz? Daha zamanı olmadığını bile bile başlıyoruz 9.günden bu sefer inşallah hepimiz görelim o pembecik ikincileri 😍
Tabiki öyle demek istemediğini biliyorum caım işte tek çizgi mutsuzluğu bir başka inşallah hiç görmeyiz artık🥰

Canım yapma ole benimde modum düşük ama bırakmak yok valla ben doktora sürekli soru soruyorum en son dedi sal kendini biraz düşünme bişey diyor teknik konuları bosver dedi stres yaparsın diyor tam otutramadıgın için kafanda ddi bgun girin kuzum ilişkiye bırakmayın

Yaa kız kesinlikle bırakma..valla beni görsen..zaten ailem uzakta...hep ağlıyorum..sanki Allah korusun eşim kötü..ama işte stres..çocuk olmuyor..hep kendime sorular veriyorum..Zaten ben 14 ay digil..senelerdi bekliyorum..üzüm hikaye.Bu gününe şükür et..pes etme
Aslında gebelik mevzusunu düşünüp de olmadı. Sebepsiz yani... Sürekli ağlayasım var durduramıyorum kendimi. Ama ben acaba bu yüzden mi diye kendimi sorguluyorum. Tabii ki çok farklı sorunlar da var, büyük ve zor şeylerle mücadele ediyoruz bir yandan.. hepsinin patlaması galiba ama özellikle bişey olmadı. Hayatımda hiçbişey yolunda gitmiyor ki 😔

Kızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi @ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 @Venev Niqu Niqu Veziir Veziir R Random3 @miresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
Çok güzel bebiş🥰 çalışmalar tam gaz devam o zaman🤭
Bende 2 yi bekliyorum eşim örnek verdi 1.30 da hastanede olucam tok ve sıkışık bi şekilde

Çok güzel bebiş🥰 çalışmalar tam gaz devam o zaman🤭
Bende 2 yi bekliyorum eşim örnek verdi 1.30 da hastanede olucam tok ve sıkışık bi şekilde
Ayyy bugün de senin heyecanını yaşayacağız 😍 hadi bakalım hayırlara vesile olsun, çok rahat ol bebişe odaklan. Haber ver bize ❤️

Back