- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.639
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.261
Bazen olabilir bende olurdu ara kanamalar durdu ama artık olmuyor ..Kızlar ovulasyonla denemiyorum, yumurtlama mi bilmiyorum,
Adetten 5 gün sonra kanama oldu iç çamaşırıma gelecek şekilde, sizde de olur mu benzer durum?
Canımm günaydın sen agrı kesici diyorsun ben her ay iğnelik oluyorum iki gün boyunxa iğne yemesem kendime gelemem doktora sordum engel değik onunla ilgisi yok dedi o rahim yapısıyla ilgili dediKızlar ya benim adet günlerim cok aşırı sancılı geçiyor ağrı kesici kullanmazsam kendime gelemiyorm bu gebeliği engeller mi sizce
Teşekkür ederim bebişVaaaaar hayırlı olsun canım
Bi bakmış 10.gün sabah bunda çizgi yok ağlıyor
Geç döllenme varsa test negatif çıkmıştır 1 gün geciksin bence tekrarla yada kan vermeye git inşallah vardırSelam kızlar, benim bat 25 nisan hala olmadım bu ay dişim yüzünden çok fazla ağrı kesici majezik ve düştüğüm diclomec kullandım ağrı kesici için adet geciktirir diyolar ama ben ne zaman içsem hele bi kaç taneden fazla içtiysem erken adet olurum en son bat dan 2 gün önce içmiştim ama hala olmadım belki bahardan dır aşırı uyku halim var sürekli uyumak istiyorum yorgun hissediyorum ağzımda acı bi tat var onunla birlikte midem bulanıyodu o ara ara gidip geliyo tansiyonum düşüyo birden gaz var kasıklarımda değilde karnımın orda kısmından alta doğru bi baskı adet olucakmışım gibi onunla birlikte gelen sıcak basması aşırı sinir varbat günü test yaptım negatif sizce tekrarlamalı miyim testi yoktur diye yapmakta istemiyorum boşuna hayal kırıklığı oluyo
Günaydın canım adet sancısı çekmen çok normal çünkü vücudun adet olacağını sanıyor zorluyor ama olamıyor inşallah da olmazHerkese hayırlı sabahlar . Hayırlı kandiller tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle
Bugün ilk kez mide bulantısı ile uyandım halbuki 1 saat bile olmadı uyuyalı . Kendimi tutuyorum niyetli olduğum için . Çok aşırı değil ama tatlı tatlı bi bulantı . Ve adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var korkuyorum sizce normal mi bu . Sahurda eşime testi gösterdim dayanamayıp . 2 gün sonra tekrar test yap ondan sonra gidelim hastaneye dedi. Ay nasıl beklicem bilmiyorumKan uyuşmazlığı falan da var bizde . Bide üç dört gün öncesine kadar yarınım yok gibi sigara içiyodum bıraktım ama acaba bişey varsa zarar görmüşmüdür . Ay bu düşünceşerle sabahı ettim . Ne zaman gönlümüz feraha kavuşcak kiii
Kesinlikle öyle ben herkese test yap diye baskı yaparım
Amiinn inşallah canım benimCanimmm İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın Rabbim sevindirsin bebişine kavuş İnshaAllah
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallahMerhaba kızlar, benım bat 28 Nisan.
Bebiş var sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Ya ben de bebek için bakmıyorum dıkşına ama bugün değerlendirmemiz lazım diye düşününce artık bebek için gibi oluyor, sıkıcı oluyor. Beli destekliyorum kuzum ben de ama maksimum 20 dk yatarak kalıyorum sıkılıyorum sonraYine yakiniz her konuda bat tada yakiniz memlekettede yakiniz Düzce deyim bende 2 saat var aramızda ..dıkşınlar cok sık oldu hep son zamanlarda ozlesemedik hic yani bi isteksizlik oluyo ben bebek olarak bakmiyorum dikşına ama bebekten dolayi sık oluyor yoruyor istekli yapmak var rutin yapmak var bizimkiler biraz rutin gibi olmaya basladi58 dim 60.olmusum bende gerci iftar sonrasi tartildim 1 haftadir alerji ilaci kullaniyorum ciddi su tutulumu yapiyo yaa istahta açıyor zaten hafif göbekli bi kadinim
Fazlasi disari cikiyor hafif belini destekle zaten yapiyorsundur sonra uzun süre yat hemen kalkma en azindan 1 saat.. bide hep sirt ustu degilde pozisyonda afedersin utanarak söylüyorum köpek pozisyonunda da dene son rötuşlarıbide yüz üstü yatarak ve o sekilde yarim saat kadar yat kalkmadan o pozisyonda
Bunu sperm testi ile mi öğreneniliyoruz pekiSpermin sıvılaşma süresi kuzum . Eşimin bu süre uzun kalıyo 40 dk anca sıvılaşıyor demişti doktor .
Bende adetden önce hep midem bulanır,hatda gecikmem vardı..aşırı midem bulanıyordu..ondan ben takmıyorum..sende takma..sonra üzülme benim gibi((Herkese hayırlı sabahlar . Hayırlı kandiller tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle
Bugün ilk kez mide bulantısı ile uyandım halbuki 1 saat bile olmadı uyuyalı . Kendimi tutuyorum niyetli olduğum için . Çok aşırı değil ama tatlı tatlı bi bulantı . Ve adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var korkuyorum sizce normal mi bu . Sahurda eşime testi gösterdim dayanamayıp . 2 gün sonra tekrar test yap ondan sonra gidelim hastaneye dedi. Ay nasıl beklicem bilmiyorumKan uyuşmazlığı falan da var bizde . Bide üç dört gün öncesine kadar yarınım yok gibi sigara içiyodum bıraktım ama acaba bişey varsa zarar görmüşmüdür . Ay bu düşünceşerle sabahı ettim . Ne zaman gönlümüz feraha kavuşcak kiii
okudum duramadım..önce bende senin gibiydim..şimdi hiç kalkmıyorum..yani çalışma bitdi ve ben sabah kalkıyorum..Öğlende yada sabah değerlendirme varsa..bence en azından 2 saat.Zor tabi..ama bu kadar çalışmalarda boşa gitmesin..Ya ben de bebek için bakmıyorum dıkşına ama bugün değerlendirmemiz lazım diye düşününce artık bebek için gibi oluyor, sıkıcı oluyor. Beli destekliyorum kuzum ben de ama maksimum 20 dk yatarak kalıyorum sıkılıyorum sonra1 saati zorlayayyım bakayım. Bir de dediğin gibi 2 pozisyonda da deniyoruz, daha napalım yaaa gel artık bebiş
Teşekkür ederim güzel önerilerin için ilk kez yaşadığım için tecrübesizim korku heycan üst safada . Allah bu mübarek günde tüm isteyenlere nasip etsin inşallahGünaydın canım adet sancısı çekmen çok normal çünkü vücudun adet olacağını sanıyor zorluyor ama olamıyor inşallah da olmazSen farklı bir iki markayla daha test yap garantile kendini sonra kana gidersin hem daha çok erken bişeycik olmaz Allah’ın izniyle. Sigarayı da bırakmışsın olumsuz düşünme paket bitirenler var ona bakarsan hamileyken. Sen şimdi sakinleş bu tatlı telaşın tadını çıkar
Bu daha çok ekşimesi yanması gibi adette farklıydı çok iyi ayırt edebiliyorum çünkü adet olduğum gün bende mide bulantısı yaşardım. Bu daha farklı dün teste pozitif çıktı sanırım var gibiBende adetden önce hep midem bulanır,hatda gecikmem vardı..aşırı midem bulanıyordu..ondan ben takmıyorum..sende takma..sonra üzülme benim gibi((
Ya kuzum İnşa Allah vardır..Ben genelde bu belirtilere takılmadığım için..hep kızlara bunu diyorum))Kan testi verdinmi?))Bu daha çok ekşimesi yanması gibi adette farklıydı çok iyi ayırt edebiliyorum çünkü adet olduğum gün bende mide bulantısı yaşardım. Bu daha farklı dün teste pozitif çıktı sanırım var gibi
ya ben unutdum...dün ben sana yazdımBu daha çok ekşimesi yanması gibi adette farklıydı çok iyi ayırt edebiliyorum çünkü adet olduğum gün bende mide bulantısı yaşardım. Bu daha farklı dün teste pozitif çıktı sanırım var gibi
Ya kan vermedim eşime söyledim beklemeyi söyledi geri yattıYa kuzum İnşa Allah vardır..Ben genelde bu belirtilere takılmadığım için..hep kızlara bunu diyorum))Kan testi verdinmi?))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?