- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.669
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.241
Kızlar ya benim adet günlerim cok aşırı sancılı geçiyor ağrı kesici kullanmazsam kendime gelemiyorm bu gebeliği engeller mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyi bu sabah ayrı bı sevinçle uyandı yani güçlü olmaya çalışıyor görünmeye calisiyo zor çok zor bugün çıktı dışarı gezdi dolaştı kendine elbise aldı daha çocuk mocuk yapmicam olmuyo işte diye dertlendi akşam ama şuan lohusalıktan sağlıklı dusunemiyor bizde üstüne gitmedik ama bugün ayrı iyiydi güldü eğlendi sohpetlere espiriler yaparak hareket etti ama ben gözlerindeki hüznü görebiliyorum kuzum farkında oldu için arada gözlerini benden kaciriyo bunuda atlatırız diyo bana hani dil konuşmadan gözler dile gelirde sessizce konuşur ya öyle bı hal vardı onda ise. Gitmiyo bı kaç gün kafa dağıtacak gezdircez onu yeterki iyi olsun da bebeklerine ne aldiysak sakladık yine deneyecek ve inşallah kucakladiginda bebeğime giydirecek sonuna kadar yanındayım ama ben hiç iyi değilim ya cesaretim kırıldı bu ay 3 kez beraber olduk tutarsa nasıl soylicem üzülecek kendi acısı gekcek aklına diye ne bilim araftayim aklım bulanık onu çok seviyorum üzülsün istemem hiç taam korkumu yenip o ilaçlara rağmen anne olmaya karar verdim gorumcemden cesaret aldım böyle olunca çok üzüldüm ya ne yalan soylimElhamdülillah canım sen nasılsın esas gorumcen nasıl oldu daha iyimi![]()
Bende umutluyum bu ay birde göbeğim düşükmüş onu çektirdim söylentiye göre göbek düşüklüğünde bebiş olmuyormuş sende bir araştır istersenTamam canım hayırlı haberler alırız inşaÂllah bu ay ümitliyim açıkçası hayırlısı olsun yinede![]()
Havuç ye de yumurtan çatlasın kuzuKız o işi ramazanda yapmak pek mümkün olmayi sahura kalkma yemek hazırlama derken ben en fazla bu ay 3 kez diksin li aksiyon yaşadım o da en fazla 10 dk yatabildim eşim duştan çıkana kadar oda 10 ile 15 dk suruyo duş alıp çıkması dün pazartesi saat 17.00 de sıvı uzayan akıntı oldu yumurtlama akıntısı yani bu gece değerlendirdik eşim çok ısrar etti tamam dedim bende dün bişe olmamıştı![]()
Kuzummm olan oldu artık kimse bilemezdi.. Rabbainjny takdiri onunda imtihanıymiş.. zor mu hamile kalmsiti acaba ? İnshaAllah birdahakine sağ salim nasib eder .. benden çok selam söyle nekadar güçlü bir kadın olduğunu söyle .. iki tane meleği var şimdi cennete onun için şefaat edicekler.. Rabbim sabır versin ona geri vericek evlatlarınıÇok şükür iyi bu sabah ayrı bı sevinçle uyandı yani güçlü olmaya çalışıyor görünmeye calisiyo zor çok zor bugün çıktı dışarı gezdi dolaştı kendine elbise aldı daha çocuk mocuk yapmicam olmuyo işte diye dertlendi akşam ama şuan lohusalıktan sağlıklı dusunemiyor bizde üstüne gitmedik ama bugün ayrı iyiydi güldü eğlendi sohpetlere espiriler yaparak hareket etti ama ben gözlerindeki hüznü görebiliyorum kuzum farkında oldu için arada gözlerini benden kaciriyo bunuda atlatırız diyo bana hani dil konuşmadan gözler dile gelirde sessizce konuşur ya öyle bı hal vardı onda ise. Gitmiyo bı kaç gün kafa dağıtacak gezdircez onu yeterki iyi olsun da bebeklerine ne aldiysak sakladık yine deneyecek ve inşallah kucakladiginda bebeğime giydirecek sonuna kadar yanındayım ama ben hiç iyi değilim ya cesaretim kırıldı bu ay 3 kez beraber olduk tutarsa nasıl soylicem üzülecek kendi acısı gekcek aklına diye ne bilim araftayim aklım bulanık onu çok seviyorum üzülsün istemem hiç taam korkumu yenip o ilaçlara rağmen anne olmaya karar verdim gorumcemden cesaret aldım böyle olunca çok üzüldüm ya ne yalan soylim![]()
Ben daha önce hamile kaldım eşim askerdeydi diye olmadı 2 aydır geldi ölü doğum olduğu için sebebi araştırlıyordu bir yandan istiyorduk bir yandan korkuyorduk sonuçlar 2 güne çıkar diye değerlendireyim bu ayı dedimBende umutluyum bu ay birde göbeğim düşükmüş onu çektirdim söylentiye göre göbek düşüklüğünde bebiş olmuyormuş sende bir araştır istersen![]()
Çok iyisin kız çok teşekkür ederim arafta kaldım ama gened edegerlendirdjm baktimda takvime 18 ci gundeyim adetten bu yan 3 kez degerkendirmisiz yumurtlamadan birgün önce ve bide salı gecesi yani dün birde adet bittikten sonra olmuş artık ya tutarsa hesabı oldu aşılama ile hamile kaldı 14 yıllık evli şuana kadar 4 çocuk kaybetti yani 4 tane meleği var ahirette ins yine olacak rabbim büyük ne bilim bacım ya hayırlısı Allah'tan spirali çıkardım bı kere niyet ettim yani ne zaman tutarsa diyorum artık bu ay tutarmi aça 3 gündür sancım varKuzummm olan oldu artık kimse bilemezdi.. Rabbainjny takdiri onunda imtihanıymiş.. zor mu hamile kalmsiti acaba ? İnshaAllah birdahakine sağ salim nasib eder .. benden çok selam söyle nekadar güçlü bir kadın olduğunu söyle .. iki tane meleği var şimdi cennete onun için şefaat edicekler.. Rabbim sabır versin ona geri vericek evlatlarını
Sen de bir süre soylemezsin canım ne yapalım öyle oldu diye sen neden vazgeçesin.. bir süre saklarsin sonra söylersin belki oda hamile.kalir o ara İnshaAllah
Ah canım kıyamam ona yaaa... Nedeni araştırıldı mi bu düşüklerin .. belki sürekli yatması gerekiyor.. benim eşimin kuzeni öyleydi 9 ay yatması gerekti iki çocuğundan daÇok iyisin kız çok teşekkür ederim arafta kaldım ama gened edegerlendirdjm baktimda takvime 18 ci gundeyim adetten bu yan 3 kez degerkendirmisiz yumurtlamadan birgün önce ve bide salı gecesi yani dün birde adet bittikten sonra olmuş artık ya tutarsa hesabı oldu aşılama ile hamile kaldı 14 yıllık evli şuana kadar 4 çocuk kaybetti yani 4 tane meleği var ahirette ins yine olacak rabbim büyük ne bilim bacım ya hayırlısı Allah'tan spirali çıkardım bı kere niyet ettim yani ne zaman tutarsa diyorum artık bu ay tutarmi aça 3 gündür sancım varsanki dundne bugüne adet olcakmiskm gibi sancım var ya ruh halimd ebir hoş duygu değişikliği elinden şeker alınmış bebek gibi oldum niyeyse eltimde diyor sende bı haller var da neyse diyo bu ay tutar mı ki ins tutar gün aşırı devam edecem e 10 gün kaldı tutar ins
Allah'ım tez vakitte bildirsin aradıklarimzii sizi çok iyi anlıyorum benimde 2 kaybın var hiçbir sorun yok üstelik gorumcemde öyle eşi ve kendisi sağlıklı hiçbir sorunları yok sebepleri yok dusuklerinin nasip diyorum ben nasiplerinde 1 yudum su içmek varsa yaşarlardı olmayınca olmuyo işte ama bu kez 4 buçuk ayı devirince dedik bişey olmayacak dogacaklar çok şükür 3 cu ayı devirdik diye ne bilim herkes çok üzüldü bir anda oldu herseu noldugunu anlayamadık ben çevremde boyke dualara sarılıp yalavario yakarip anne olmayı isteyenlerin icind ebuyudum hep bende 11 ayın üstüne hamile olduğumu öğrenmiştim evlendiğinde 7 yıl oldu kızım şuan 5 yaşında ben raporlu ilaçlarına rağmen hamile kalmaya çalışıyorum şuan ve malesef o ilaçlar yüzünden bu kadar bekledik doktorum deneyebilirsin ilaçları kesmeden anne olabilirsin artık dedi ve cesaret edip deniyorum işte hiçbir sorun olmamasına rağmen cihazlarda çıkmamasına rağmen epilepsi nöbetleri geçirip ki teşhis konulmadi epilepsi üzerine ilaçları kullanıyorum teşhis yok herşey temiz hocaya gittim anca 9 aydır nöbet gecirmedim doktor temiz sonuçları alınca deneyebilirsin dedi yani perdenin arkasind akorkumu tetikleyecek çok şey var hayırlısı Allah'tan ins bu ay cesaretim kırılmadan mujdemi alırım ve sizlerinde müjdesini ortak olurum dualarimdasiniz canlarımAh canım kıyamam ona yaaa... Nedeni araştırıldı mi bu düşüklerin .. belki sürekli yatması gerekiyor.. benim eşimin kuzeni öyleydi 9 ay yatması gerekti iki çocuğundan da
Kuzum Rabbim seni bziler gibi aratmasın bende 10 yıldır filan evliyim anca bak daha olmadi
Açıkladı canım, yinede sağ olBilmiyorum canım ben hiç anlamıyorum o tahlillerden.. belki negatif demek anlamında olabilir mi eksi anlamında.. doktor açıklar hepsini
Merhaba defnecim hoşgeldinMerhaba kızlar, benım bat 28 Nisan.
Bebiş var sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
İnşallah bebiş seninledir kan ver ve vizede haber et olur mu haydi hayırlı olsun gözün aydın canım benim çok sevindimMerhaba kızlar, benım bat 28 Nisan.
Bebiş var sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Lekelenme seklinde mi yoksa adet kanı gibi mi? Benim bazen yumurtlama döneminde lekelenme şeklinde oluyor.Kızlar ovulasyonla denemiyorum, yumurtlama mi bilmiyorum,
Adetten 5 gün sonra kanama oldu iç çamaşırıma gelecek şekilde, sizde de olur mu benzer durum?
Amin inşallah.Kızlaar kadir geceniz mübarek olsun Allah tüm dileklerimizi kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar en kısa zamanda nasip etsin inşallah![]()
![]()
![]()
İnşallah canımCanım üzülme mayısa yetiştin mayısta hepimiz hamiş olcaz merak etme![]()
Aminnn canimmm İnshaAllah hepimizinKızlaar kadir geceniz mübarek olsun Allah tüm dileklerimizi kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar en kısa zamanda nasip etsin inşallah![]()
![]()
![]()
Sen ne yaptın canım sanki birşeyler geliyor filan diyordun ?İnşallah canım
Bu ay en azından enfeksiyon teşhisi kondu ve tedavim sonuçlandı. Bundan sonra bekliyoruz:)