• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaa, mayıs topiği hepimize uğur getirsin 🤩 Son adet 24 Nisan. Beklenmeyen adet 24 mayıs. 2.5 yıldır bekliyoruz. Histereskopi oldum. Önümüzdeki 2 ay umutluyuz İnş 🎈
Hoşgeldin 🥰🌺

Beklenmeyen adet demen özellikle hoşuma gitti demek fark ettin 😏😁😁

İnshaAllah İnshaAllah hepimizin ayı olacak Mayissss bizi bekleee geliyoruzzzz🥰🥰

Aleykümselam hoşgeldin 🥰🌺

Tabi eklerim bacım ☺️ son adet tarihini de yaz bana

İnshaAllah olucak yakında kardeş bebiş ☺️🥰
Son adet tarihim 8 Nisan
19 Nisan'da da yumurtlama akıntım oldu. Aslında muhtemelen bat 3 Mayıs ama takvime göre 5
5 olsun bizim olsun☺

Ben bu 19 ayda 4 defa kimyasal gebelik geçirdim
Kızım ilk seferde olmuştu bu defa da öyle olur diye düşündük olmadı bi tövbe estağfurullah
Vardır bir hikmet bunda da
Bu ay 2 gündür aşırı kasık ağrım var kızımda da böyle olmuştu. Heyecanlanmak istemiyorum aslında ama elimde değil

Ben bu 19 ayda 4 defa kimyasal gebelik geçirdim
Kızım ilk seferde olmuştu bu defa da öyle olur diye düşündük olmadı bi tövbe estağfurullah
Vardır bir hikmet bunda da
Bu ay 2 gündür aşırı kasık ağrım var kızımda da böyle olmuştu. Heyecanlanmak istemiyorum aslında ama elimde değil
Ayy hadi isnhaAllah kızına kardeş geliyordur Rabbim büyük 🤲🏻🤲🏻 neden olmasın...

Ben de bu ay klomene benzer bir ilaç tedavisi kullandım sonucunda yumurtam gelsiti ama devam etmesi Doktor geç çatlar belki dedi bıraktı artık iki kez aynı görünce birdaha çağırmayacak.. ama dene dedi belli olmaz belki büyür çatlar dedi bizde artık deniyoruz bakalım .. olmazsa birdahaki aya dozu arttıracağiz ilacın

İyi geceler kızlar ☺️Burda yeniyim 4 aydır bebiş denemesindeyim sat:18 nisandı ovülasyon testi ile deneme kararı aldım bu ay. sabah hafif olan çizgi gece 11 de bu şekilde sizce çatlama yakın mı değerlendirmeli miyim yarın çalışıyorum 24 saat nöbet tutuyorum tamamen iki çizgi olursa yarın çalıştığımdan değerlendiremeyeceğim sizce tutar mı yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• A134A0CB-818D-4C55-AEE8-8DE3998B0798.jpeg
    A134A0CB-818D-4C55-AEE8-8DE3998B0798.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 41
Ayy hadi isnhaAllah kızına kardeş geliyordur Rabbim büyük 🤲🏻🤲🏻 neden olmasın...

Ben de bu ay klomene benzer bir ilaç tedavisi kullandım sonucunda yumurtam gelsiti ama devam etmesi Doktor geç çatlar belki dedi bıraktı artık iki kez aynı görünce birdaha çağırmayacak.. ama dene dedi belli olmaz belki büyür çatlar dedi bizde artık deniyoruz bakalım .. olmazsa birdahaki aya dozu arttıracağiz ilacın
İnşaallah olur ilac sifana vesile olur canım
Gerçekten Allah isteyen kimseye aratmasın içine duasını verdigine hayırlısı ile bebeği de versin
Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla hamile kalacağız inşallah çok inanıyorum

Ahahahahaha valla beklerimmm sizden beni kandırırsınız 🤣🤣🤣
Ha şunu bileydin 🤣

Bak bu daha doğru 👍 biz çatlarız bi kere dürter dururuz seni @sultansultan90 😁
Kız bak My_Moonlight06 My_Moonlight06 ne diyor çok sabırlıymış bizim yanımızda sabırlı olmak 🤭

Çooook yalnış kişiyi etiketledin bebeğim çoooooohhh 🤣🤣🤣🤣. Ben buranın belkide en sabirlilarindanim burada herkese ben diyorum tets yapmayin diye :KK70: :KK70:

Ayy kuzummm benim kız kardeşimin yaşındasın bebgim benim hiç korkma canım güzel düşün güzel olsun öyle birşey olmayacak İnshaAllah :KK74:
İnşaÂllah iki defa aynı gün FSH testi yaptırdım ikiside çok farklı çıktı şaşırdım bende.Şu an hafif kasık ağrım başladı sanırım yumurta iki güne çatlar :KK9::21::KK59:

İyi geceler kızlar ☺️Burda yeniyim 4 aydır bebiş denemesindeyim sat:18 nisandı ovülasyon testi ile deneme kararı aldım bu ay. sabah hafif olan çizgi gece 11 de bu şekilde sizce çatlama yakın mı değerlendirmeli miyim yarın çalışıyorum 24 saat nöbet tutuyorum tamamen iki çizgi olursa yarın çalıştığımdan değerlendiremeyeceğim sizce tutar mı yardımcı olur musunuz
Benimkide böyle tam kırmızı olana kadar hatta t çizgisi c çizgisini geçip koyulaşana kadar devam et o sırada da değerlndir mutlaka bana da öyle söylendi öyle yapıncam bende

Benimkide böyle tam kırmızı olana kadar hatta t çizgisi c çizgisini geçip koyulaşana kadar devam et o sırada da değerlndir mutlaka bana da öyle söylendi öyle yapıncam bende
Teşekkür ederim canım çok heyecanlıyım inşallah bu ay tutar sence kaç gün sürer böyleyken ☺️ 12 saatte benim baya bir değişmiş çünkü koyuluk ☺️

Teşekkür ederim canım çok heyecanlıyım inşallah bu ay tutar sence kaç gün sürer böyleyken ☺️ 12 saatte benim baya bir değişmiş çünkü koyuluk ☺️
Aşağı yukarı 2 3 gün süredebilir ama yarında çatlayabilir sen test yapmaya devam et bu gece de değerlendir sanırım yarın müsait olamıyorsun bugün değerlendir yarın geç kalmamış olursun :KK66: bende devam ediyorum bugün başladım bakalım ne zaman pik olucak :KK34::rolleyes:

Aşağı yukarı 2 3 gün süredebilir ama yarında çatlayabilir sen test yapmaya devam et bu gece de değerlendir sanırım yarın müsait olamıyorsun bugün değerlendir yarın geç kalmamış olursun :KK66: bende devam ediyorum bugün başladım bakalım ne zaman pik olucak :KK34::rolleyes:
Teşekkür ederim canım evet yarın müsait değilim çalıştığımdan değerlendirme yapacağım bu gece sonra testi de sürekli uygulayacağım sana da haber ederim inşallah canım ☺️

Teşekkür ederim canım evet yarın müsait değilim çalıştığımdan değerlendirme yapacağım bu gece sonra testi de sürekli uygulayacağım sana da haber ederim inşallah canım ☺️
Tamam canım hayırlı haberler alırız inşaÂllah bu ay ümitliyim açıkçası hayırlısı olsun yinede :KK5:

Canım ben altıma artık ayrı çarşaf seriyorum katlayıp 😂Bu arada kızlar ayağı dikmenin veya uzanıp beklemenin sebebi spermin katılığı ile ilgili bir durum doktorum açıklamıştı . Spermin sıvı olması işi kolaylaştırıyor. eşimin likefaksiyon süresi 40 dk olduğu için doktorum ilişkiden sonra hemen kalkma 1-2 saat uzan mümkünse sabahında da duş alabilirsin demişti .
Kız o işi ramazanda yapmak pek mümkün olmayi sahura kalkma yemek hazırlama derken ben en fazla bu ay 3 kez diksin li aksiyon yaşadım o da en fazla 10 dk yatabildim eşim duştan çıkana kadar oda 10 ile 15 dk suruyo duş alıp çıkması dün pazartesi saat 17.00 de sıvı uzayan akıntı oldu yumurtlama akıntısı yani bu gece değerlendirdik eşim çok ısrar etti tamam dedim bende dün bişe olmamıştı☺️

Back