• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben altıma artık ayrı çarşaf seriyorum katlayıp 😂Bu arada kızlar ayağı dikmenin veya uzanıp beklemenin sebebi spermin katılığı ile ilgili bir durum doktorum açıklamıştı . Spermin sıvı olması işi kolaylaştırıyor. eşimin likefaksiyon süresi 40 dk olduğu için doktorum ilişkiden sonra hemen kalkma 1-2 saat uzan mümkünse sabahında da duş alabilirsin demişti .
Bende sahura kadar yatiyorum sahurda kalkip duş aliyorum o kadar zor oluyoki uyku arasında 🙄

Yine yakiniz her konuda bat tada yakiniz memlekettede yakiniz Düzce deyim bende 2 saat var aramızda ..dıkşınlar cok sık oldu hep son zamanlarda ozlesemedik hic yani bi isteksizlik oluyo ben bebek olarak bakmiyorum dikşına ama bebekten dolayi sık oluyor yoruyor istekli yapmak var rutin yapmak var bizimkiler biraz rutin gibi olmaya basladi😏 58 dim 60.olmusum bende gerci iftar sonrasi tartildim 1 haftadir alerji ilaci kullaniyorum ciddi su tutulumu yapiyo yaa istahta açıyor zaten hafif göbekli bi kadinim😅
Fazlasi disari cikiyor hafif belini destekle zaten yapiyorsundur sonra uzun süre yat hemen kalkma en azindan 1 saat.. bide hep sirt ustu degilde pozisyonda afedersin utanarak söylüyorum köpek pozisyonunda da dene son rötuşları 😅🙊🙈 bide yüz üstü yatarak 🙈🙊 ve o sekilde yarim saat kadar yat kalkmadan o pozisyonda
Ahhh ahhh suan ben gene dıkşın sonrası sizinleyim amuda kalkıyorum netttt napcagımı şaşırdım bacaklar havada belimde yastık bide ben sonrasında sag tarafıma dönüp uyuyorum sağdan yumurtladıgım için belki faydası olur yönleri şaşmaz yolunu bulur artık diye ümit ediyorum iğne sonrası 12 saat 38 saat pazartesi salı üst üste 4 gün yorulduk suan yarını bos geçiçem artık

Canım ben altıma artık ayrı çarşaf seriyorum katlayıp 😂Bu arada kızlar ayağı dikmenin veya uzanıp beklemenin sebebi spermin katılığı ile ilgili bir durum doktorum açıklamıştı . Spermin sıvı olması işi kolaylaştırıyor. eşimin likefaksiyon süresi 40 dk olduğu için doktorum ilişkiden sonra hemen kalkma 1-2 saat uzan mümkünse sabahında da duş alabilirsin demişti .
Benimde o iş için çarşafım var özel 😂😂😂 ben gece yapıyoruz o işi hiç bosaltmadan uyuyorum 2-3 saat sonra ztn sıkısmıs oluyorm ole bosaltıyorum sabah da duş alıyorum a a bak o ddigin mantıklı olabilir sperm katılıgı sıvılıgı benim rahmime gitmiyor demekki aylardır🤨🤨 gene kafamda deli sorular

Ne güzel açıklamış dr, ilk kez duyuyorum, açıklaman için teşekkürler canım. Ben de sericem ya valla yoksa tüm çarşafları değiştirmek Zorunda kalıyorum zaten yorulmuşken bi de çarşaF değiştirme zulüm oluyor : (

Likefaksiyon ne demek canım? Hiç bilmiyorum. Eşimin kıvamı da hiç akışkan değil bence, baya yoğun kıvamlı durağan gibi. Ben de uzun yatması gerekenlerdenim sanırım

Ahhh ahhh suan ben gene dıkşın sonrası sizinleyim amuda kalkıyorum netttt napcagımı şaşırdım bacaklar havada belimde yastık bide ben sonrasında sag tarafıma dönüp uyuyorum sağdan yumurtladıgım için belki faydası olur yönleri şaşmaz yolunu bulur artık diye ümit ediyorum iğne sonrası 12 saat 38 saat pazartesi salı üst üste 4 gün yorulduk suan yarını bos geçiçem artık
Biran önce gelsin bu bebisler ya dün mahalle iftarımız vardi kayınvalidemlerin orda bende o mahallede 7 sene oturdum 5 senedirde cok sık gitmiyorum gitsemde pek kimseyi görmüyorum sağıma bakiyorum arkadaslar hamile soluma bakiyorum 🤰 bide demezlermi isteyerek olmadi kaza oldu Allah askina bu kaza dedim nasil oluyo biz ugrasiyoz olmuyo 😅😅😅

Kızlar sürecim Klomen+çatlatma iğnesi olacaktı ama geçen aydan kist oluşmuştu iptal edildi ve dün adetten sonraki 11. Günde muayeneye gittim 17 mm’lik yumurtam var gerginliğini kaybetmiş 19 mm’lik de yumurta gördü muhtemelen çatlamaya yakın yada çatlamıştı. İlişkler Çarşamba-Cuma- Pazartesi(dün) şeklindeydi sizce Salı +Çarşamba olarak yapıp sonrası gün aşırı mı ilerleyeyim ? Sperm sayısı 78 mlyn morfoloji 3 tü eşimin keçiboynuzu özü içiyor bir haftadır ve takviyesi var 2 günde bi içiyordu
Hadi İnshaAllah canım güzel sonuç alırsın 🤲🏻🥰🌺

Umarim tum isteyenlere rabbim nasip eder bu ay hamileligi. Ben bu ay isirgan cayi iciyorum bakalim ne olacak.
Aminnn hepimiz İnshaAllah 🌺😊

Bu sabah tekrar test yaptım negatif çıktı yine kuruma çizgisi çıktı galiba bu ayda olmadı 🥲🥲
Sağlık olsun ama bence acele karar verme zaten nefret effim o testlerden.. gebeyken bile pozitif çıkmıyor bazılarında

Bebeklerim doktordan geldim şimdi 5 tane yumurta kiste dönüşmediyse eğer 22-24-21 küsürlü sayılarda çatlatma iğnemi 10da olmuş bulunmaktayım inşallah hayrolur hayr getirir. Ama içimden bir ses diyorkiii yumurtaların çatlama zamanını ayarlayamadı doktorum bu iğnenin hiçbişeye faydası olmayacak diyor sankim. Bakalm artık hayırlısı . Sizlerlede paylaşmak isterim önümzdeki geçen süreçte ne yaşayacağız hep birlikte göreceğiz. Hadi benim topalak yumurtalarım 5 taneden biri sağlıkla tutsun😀 güvenemiyorum da neyse 🤭

Ayy MashaAllah İnshaAllah güzel güzel tutunsun Rabbim sevindirsin 🌺🤲🏻🥰

Kızlar

Kızlar bu sabah mide bulantısıyla uyandım hala adet olmadım idrarımda değişik bir koku var bir de yüzüm dudaklarım ve gozlermden ateş çıkıyor..
Adetin 29 nisan değil mi? İnshaAllah bebiş vardır ☺️🤲🏻🌺🥰🌺

3 gün sonra benim çeşit çeşit testlerime bakmicak mısın yani 🥺🥺
Ya sen ne diyon kendime akıllandım ☺️ Kambersiz düğün olur mu 😬 seninki ilk testten silik başlayacak önce kör olacaz onu bulmak için sonra ertesi gün netleşmeye başlayacak sonra tırtıl kelebeğe dönüşmek için kozasında büyüyecek sonra ben gelicim ardından daha ilişki üstünden 3 gün geçmiş ben teste başlamışım falan böyle gidiyo masal 😂

Heey gidi heey bu siteye geçen sene bu zamanlar katilmistim ve ilk grubum mayis gebelik planlayanlar grubuydu. Tabii umduğum gibi olmadı, çalışmalara başlar başlamaz hamile kalamadim 😁 herkese bol şans 🤗
Ne güzel şimdi bebek bekliyorsunuz sağlıkla gelsin İnshaAllah 🥰🤲🏻🌺

Ya sen ne diyon kendime akıllandım ☺️ Kambersiz düğün olur mu 😬 seninki ilk testten silik başlayacak önce kör olacaz onu bulmak için sonra ertesi gün netleşmeye başlayacak sonra tırtıl kelebeğe dönüşmek için kozasında büyüyecek sonra ben gelicim ardından daha ilişki üstünden 3 gün geçmiş ben teste başlamışım falan böyle gidiyo masal 😂
Sonra bu günleri hatırlayıp hey gidi günler heeeyyy diyicez ıslak mendillerle popo silerken 😅😅

Back