- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.141
Canım stres üzüntü en büyük etkenler maalesefFsh 22ydi erken menepoz dediler klomen verdi doktorun kullandım dün bitti test böyle çıktı yumurtluyor muyum acaba yaşım 22 bile olmadı 9 gün sonra giriyorum.6 ay önce 6 aylık kızımı kaybettim menepoz olamaz değil mi biraz gecikme yaşadım ve sıkıntılı günler geçirdim ondan yüksekmiş olabilir mi FSH
Canım stres üzüntü en büyük etkenler maalesefben ekte bişey göremedim test eklicektin sanırım klomen kullandıysan büymüşlerdir kontrolün ne zaman canım
üzüldüm canım.. bir daha ki aya inşallah.. ama şikayetlerini ihmal etme sakın
Çatladık meraktanSon çizgi bükücüler olarak beklemedeyiz
Malesef bu ay yok regl oldm.Canım bak kendin demişsin işte belli olmuyor geç çıkabiliyor testlerde.. İnshaAllah vardır bebiş
Bu arada şu ilişkiden sonra yastık koyup biraz bekleme falan işe yarıyor mu ben normal yatıyorum denemedim öyle denesem saçma mı?üzüldüm canım.. bir daha ki aya inşallah.. ama şikayetlerini ihmal etme sakın
Diğer hormonlar değişebilir kuzum o önemli değil ama klomen kullandıysan mutlaka baktırman lazım belki birden fazla yumurtan oluştu çatlamazsa kiste döner vs büyüdülerse çatlaması için iğne vermesi lazım sen baska doktora git canım bence geciktirme klomen kullanmıssınKontrole gel demedi doktorum çok değişik ve ilgisizdi ben daha önce lh testi aldığım için denemek istedim farklı bir doktora gitsem iyi olucak bence FSH 22 estradiol 38 lh 5 çıktı canım
Ben havaya bile dikiyorum hatta ayaklarım havadeyken burda takılırım vakit geçsinBu arada şu ilişkiden sonra yastık koyup biraz bekleme falan işe yarıyor mu ben normal yatıyorum denemedim öyle denesem saçma mı?
Ahhahahaha ay güldürdün beniBen havaya bile dikiyorum hatta ayaklarım havadeyken burda takılırım vakit geçsinnapcamızı şaşırdk amuda da kalkcam bu gece daha nası gitsin bu spermler bilmşyorm
Başka doktora gitsem durumu izah ettiğimde bana iğne verir mi yarın için randevu aldım fakat oruçlu olucaz bana verse iftardan sonra vurulabilir miyimDiğer hormonlar değişebilir kuzum o önemli değil ama klomen kullandıysan mutlaka baktırman lazım belki birden fazla yumurtan oluştu çatlamazsa kiste döner vs büyüdülerse çatlaması için iğne vermesi lazım sen baska doktora git canım bence geciktirme klomen kullanmıssın
Kızlar bakıınn acil atıımmmmm lütfen bu ne demekSon çizgi bükücüler olarak beklemedeyiz
Attım bilee canımm bakarmısınız umut varmıGönderrr gelsin
Kuruma çizgisine benzemiyor bence bu gayet belirginKızlar bakıınn acil atıımmmmm lütfen bu ne demek
Benim 21nisan gündüz 12de iğne oldum 36 saat sonra ilişki yani 22 nisan gece 12 de sonra 23 nisan mola 24 nisan ilişki 25 nisan mola 26 ilişki öyle gidecek sanırımcanım ,
igne oncesı; Nisan 10-12-14-16 ilişki oldu...
17 nısanda ıgne oldum ,
18 nısanda 24 ve 30 saate ılıskı oldu- sonra 19nısanda ılıskı- 20nısan mola - 21nısan ılıskı- 25nisan ılıskı ve yeter bence yoruldum yaaa .
olduysa olmustur atık ya nasıp
sen ne zaman iğne oldun?
Hadiiii bakalım bu gazlaaa valla performansını bekliyoruzAhhahahaha ay güldürdün beni
Mayısı tek gun bile boş geçmicem hırs yaptım
Bir gözük de kontrole git bakalım canım saat ne zaman derse saatinide doktorlar söylüyprBaşka doktora gitsem durumu izah ettiğimde bana iğne verir mi yarın için randevu aldım fakat oruçlu olucaz bana verse iftardan sonra vurulabilir miyim
Ayyy canımmm pozitiftfKızlar bakıınn acil atıımmmmm lütfen bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?