- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.121
Gönderrr gelsinKızlar hayırlı akşamlar .. ben kız kardeşimin baskısına dayanamadım veee bugün test yaptım adetime 6 gün varken erken gebelik testi hemşire kuzenimi aradım en iyisini hangisi kesin sonuç alabilirim yada yüksek ihtimalli olanı diye .. eve geldim yaptım niyetliydim ve 5 saate yakındır lavoboya girmiyodum. Sabah erken saatlerde çıkmıştım zaten sonra bekledim bi kaç dakika tek çizgiydi tvli odaya geçtim koltukta uyumuşum 1 saat sonra baktığımda ikinci çizgi hafiften silik biçim de belirmiş fotolarını atcam lütfen yardım edinn
Yok canım şubat-mart arası 38 gün gecikmişti o yüzden aksaklık yaşadım 35 günde bir oluyorum normaldeHoşgeldin Orkide
Tabiki eklerim İnshaAllah bu ay güzel haberler alırsın
Bat a göre baya geçirmişsin bu ay adet olamdin mi ?
Ben msj atarim şindiTamam datlum sen o zaman hiç girme oralaraCevriye değince aklıma geldi brisey diyecektm saaana özelin kapalı yaaaaggğgg
Bizim bu test zaafiyetimizi kullanıyorlarHerkes tutturabildigine fiyat veriyor ya şaka gibi
Dayanabileceksen tebrik ediyorum seniKızlar valla elimde tek test var 11 gün sonra tek onu yapcam hiç sipariş fln vermicem
Dayanırım olsun tek kötü alıskanlıgımız test yapmak olsun beeeDayanabileceksen tebrik ediyorum senibende sigara gibi bağımlılık yaptı test
Dimi yaa sigaramiz yok alkolumuz yok kumarimiz yokDayanırım olsun tek kötü alıskanlıgımız test yapmak olsun beee
Tşk ederim cevabın için, işte bende onu birtürlü anlamadım, bazıları 14 gün sonra regl oluyo diyolar sen 11 gün sonra olmuşsun, bende 3 gündür bunları yaşıyorumMerhaba canım ben geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım iğneden 2 gün sonra şeffaf uzayan akıntım oldu. O akıntıdan tam 11 gün sonrada adet oldum. Bu ay ilaç kullanmadım ama düne kadar da ağrım vardı ve dün o şekilde akıntım oldu yine bugün ağrım da kalmayınca çatladı demek ki diye düşünüyorum o şekilde anladım yani. Ama benimde anlamadığım şu canım önceki aylarda bende ağrıda olmazdı akıntı olsana son iki aydır olan su gibi akıntı olmazdı. O zaman önceki aylar yumurtlama olmuyor muydu yani
Kız yumurtlamadan mı 12 .gün12. Gün yap garanti olsun
Hayırlı haberler al canım inşallah bizlere de haber etKızlar yarın benim kontrolüm var bakalım ne durumdayız
Oraya doğru gidiyor canım böyle devam etKızlar sizce pik oluyor mu
Ne kontrolü bu canımKızlar yarın benim kontrolüm var bakalım ne durumdayız
İkizdir o ikizBende degerlendirmeyi bıraktık artik yumurtlama gördüm onlari hallettim aşko yoruldum ya artik Ramazan bidebat 8 nisan suanlik goguslerimde agri var baska belirti yok gobusum var masallah gören 4-5 aylik sanar kiz degisik bi göbek oldu bende bu ay regl de inerdi inmedi hic neyse kalkiyim iftara biseyler hazırlaym
Yada biz seni baştan çıkarırız ne belliDayannnn erken test yokkk ben size hakim olurum hepinize
Son çizgi bükücüler olarak beklemedeyizKızlar hayırlı akşamlar .. ben kız kardeşimin baskısına dayanamadım veee bugün test yaptım adetime 6 gün varken erken gebelik testi hemşire kuzenimi aradım en iyisini hangisi kesin sonuç alabilirim yada yüksek ihtimalli olanı diye .. eve geldim yaptım niyetliydim ve 5 saate yakındır lavoboya girmiyodum. Sabah erken saatlerde çıkmıştım zaten sonra bekledim bi kaç dakika tek çizgiydi tvli odaya geçtim koltukta uyumuşum 1 saat sonra baktığımda ikinci çizgi hafiften silik biçim de belirmiş fotolarını atcam lütfen yardım edinn
Kuzum yumurtaların hepsi çatlamıs mı ona bakcak rahim kalınlıgına bakcak ona göre progestana fln baslatır progesteron hormonuna bakar geçen sefer ole yapmıstı bakalım haber veririm canımNe kontrolü bu canım
Ahahahahaha valla beklerimmm sizden beni kandırırsınız
Fsh 22ydi erken menepoz dediler klomen verdi doktorun kullandım dün bitti test böyle çıktı yumurtluyor muyum acaba yaşım 22 bile olmadı 9 gün sonra giriyorum.6 ay önce 6 aylık kızımı kaybettim menepoz olamaz değil mi biraz gecikme yaşadım ve sıkıntılı günler geçirdim ondan yüksekmiş olabilir mi FSHOraya doğru gidiyor canım böyle devam et
Riac ederim. Evet canım ama aslında iğne gününden itibaren sayarsak iğne günü dahil 14. Gün hasta oldum aslında. Çünkü akıntı iğneden 2 gün sonra oldu bende. Akıntıdan sonra sayarsam 11. Gün. 3 gün baya olmuş sende bende ağrı falan baya devam ediyor ama şeffaf uzayan akıntı geçen ay 2 gün bu ay 1 gün oldu sadeceTşk ederim cevabın için, işte bende onu birtürlü anlamadım, bazıları 14 gün sonra regl oluyo diyolar sen 11 gün sonra olmuşsun, bende 3 gündür bunları yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?