- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Canım yumurta 24 saat yaşıyorÖyle yapıcam canım çok sağol
Yapıcam canım mutlaka değerlenicek yarın akşamSen yine de yarın aynı saatte testi yap canım ihmal etme yarın akşam da değerlendir mutlaka
Yumurtlama olduğunda yumurta 24 saat yaşıyor canım. Senin pik olmuşsa yumurtlama 6 12 saat içinde olur yani çatlar. 24 saat yaşar. Sonrası ilişki olsa da olur olmasa da. 2 günü beklemen şart değil. Yumurtlamayı kaçırma yeterDün akşam değerlendirmiştik bu akşam olmasa sorun olur mu acaba gün aşırı olsa daha iyi olacak gibi çünkü şimdiye kadar hep hergün denedik olmadı
Allah korusun büyümesin zatenYok kuzum ya doktor bu kist büyümez vücut atar diye net konuştu o yüzden ondab mı demiyorum 10 gündür hiç sesi yoktu zaten. Bugün bi ağrı yaptı
Herkese sordum sana da sormayımmo zaman canımCanım yumurta 24 saat yaşıyorçok geç kalma ilişki sonrası belinin altına yastık koy bacaklarını kendine çek yarım saat bekle. Sonra da mümkünse kalkma
Canım sonraki mesajımda yazdım zaten.kocanın sperm problemi yoksa 48 saat beklemeye gerek yok. Gün aşırı şart değil yaniHerkese sordum sana da sormayımmo zaman canımbugün pik oldu dün gece değerlendirdim bu akşam olmayacak yarın akşam olacak gün aşırı olsun diye kaçırmam heralde dimi 1 saatten fazla yatıyorum hep canım
Sonradan gördüm canımCanım sonraki mesajımda yazdım zaten.kocanın sperm problemi yoksa 48 saat beklemeye gerek yok. Gün aşırı şart değil yani
Yok sıfır, dün gece birazcık batma vs oldu ama o da yok artıkBelirti yok muu
Ya şöyle bişey yokmu mesala 2 gün üst üste değerlendirse yumurtla çatladığında daha fazla spermle karsilasicak buda şansını daha çok arttırmaz mı? Bende üst üste daha avantajıymış gibi düşünüyorumCanım sonraki mesajımda yazdım zaten.kocanın sperm problemi yoksa 48 saat beklemeye gerek yok. Gün aşırı şart değil yani
Bu ay kesin hamileyiz kız ama göreceksinYok sıfır, dün gece birazcık batma vs oldu ama o da yok artık
Ben öyle yaptım bu ay. Yumurta çatladıktan sonra da 12 saat arayla. 24 saatten sonra yumurta döllenmediyse çöp zaten sonra 2 günü beklemenin bi yararı yok.Ya şöyle bişey yokmu mesala 2 gün üst üste değerlendirse yumurtla çatladığında daha fazla spermle karsilasicak buda şansını daha çok arttırmaz mı? Bende üst üste daha avantajıymış gibi düşünüyorum
Ağzını yerim,Bu ay kesin hamileyiz kız ama göreceksinben de 2 güne göreceğim seninle sonra kendime odaklanacağım
Yedirtmem ayol herkes kocasına yedirtsinAğzını yerim,
Aynı yerde mi yapıldı test?Kizlar Çarşamba 3989 bu gün yani 4 gün sonra 10.600 cikti eşim hesapladi %62 yükselmiş iyi mi sizce
Benm ilk defa oluyor. Bir de okudm bir yerde. Klomenle birden fazla yumrta catlayabiliyor ama gelismeden catlama da oluyormusBu konuda inan bende fikrim yok. Ama ilaç kullandın iyi gelişmiştir bence testte zaten pik bu ay ki öyle olblrbenim bazı aylar öyle olurdu.
Bencede eşinizin sperm sayısını normalse bende üst üste yapma taraftariyim... Bu ay karışık oldu benimdeBen öyle yaptım bu ay. Yumurta çatladıktan sonra da 12 saat arayla. 24 saatten sonra yumurta döllenmediyse çöp zaten sonra 2 günü beklemenin bi yararı yok.
Siz sperm testi yapmış mıydınız? Sperm sayısı düşükse 12 saat çok kısa bir süre değil mi?Ben öyle yaptım bu ay. Yumurta çatladıktan sonra da 12 saat arayla. 24 saatten sonra yumurta döllenmediyse çöp zaten sonra 2 günü beklemenin bi yararı yok.
Bana normal gelmişti ama bilemedim ki şimdi. Kısa mı oldu ki gerçekten. Zaten kasıklarım da çok ağrıyor. Acaba kistim falan mı patladı çok korkuyorum şuan. Biri kist patlaması çoj kötü demiştiSiz sperm testi yapmış mıydınız? Sperm sayısı düşükse 12 saat çok kısa bir süre değil mi?
Adetliyken olmaz bittikten sonra en gec 1 hafta icinde cekilmek gerekiyor son gun ya da bi gun sonra olabilir.Kızlar selam. Ben bu ay da yok gibi düşünüyorum muhtemelen olmadı. Ayın 7sine randevu aldım ama bu sefer özel değil bi üniversite hastanesine. Doktora hsg çekilmek istediğimi söylesem çeker mi yoksa kendisinin gerek görmesini mi beklemem gerekiyo? Bir de hsg adetliyken çekiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?