- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
Ben adetin ertesi günü yapmaya başladım koyu çıktı benimde kafam çok karıştı kızlar normal dedi. Pik görene kadar yap senBu testlere ne oldu böyle yumurtlama kadar koyu ama ince çizgi anlamayadım gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetin ertesi günü yapmaya başladım koyu çıktı benimde kafam çok karıştı kızlar normal dedi. Pik görene kadar yap senBu testlere ne oldu böyle yumurtlama kadar koyu ama ince çizgi anlamayadım gitti
Canım sen yine testlere güvenme ben yine iki günde bir ilişki yapmaya devam ediyorum
Doğru diyorsunuz en güzeli 2 güne bi değerlendirip kafayı rahat tutmak güven yok testlereCnm sen 2 günde bir değerlendir yine ben artık öyle yapıyorum testlerde yanıltabilir bizi senin durumun farklı dediğin gibi sen yine değerlendir cnm
Canım ilaç felan kullandıysan ondan olablr ben genelde 14 ve 18. Günler arasında görüyorum piki ama ilaç kullanmama rağmen bu kadar geç pik olcak olması şaşırttı beni bi kaç gün daha devam edip bırakcam önümüzdeki ay bakarım artıkBen adetin ertesi günü yapmaya başladım koyu çıktı benimde kafam çok karıştı kızlar normal dedi. Pik görene kadar yap sen
Canım sadece femara mı kullandın yoksa iğne de yaptı mı doktorDoğru diyorsunuz en güzeli 2 güne bi değerlendirip kafayı rahat tutmak güven yok testlere
Canım yumurta sol da olunca yapmama gerek yok dedi hatta ilişki olmasın dış gebelik olablr dedi ama sağ da çok minik yumurta vardı o bu kadar büyümüş pike gidiyo olablr mi büyümez dedi çünkü kaybolur dedi kafam karıştı Bnde test yapıyorum bi umut büyür diyeCanım sadece femara mı kullandın yoksa iğne de yaptı mı doktor
Evet cnm pik devam ediyorKızlar üstteki düne ait alttakini de bugün az önce yaptım. Pik yani yumurtlama devam ediyor gibi geldi bana sizce de öyle mi ?
Yok kuzum ilaç kullanmıyorum şuan merak ettiğim için yapmaya devam ediyorum ama senin durumunda ilginç çarşamba 20 mm olan bugüne kadar çoktan çatlardı sen değerlendir ama benim şimdiden teste güvenim gittiCanım ilaç felan kullandıysan ondan olablr ben genelde 14 ve 18. Günler arasında görüyorum piki ama ilaç kullanmama rağmen bu kadar geç pik olcak olması şaşırttı beni bi kaç gün daha devam edip bırakcam önümüzdeki ay bakarım artık
Soldaki neden dış gebelik olabilirCanım yumurta sol da olunca yapmama gerek yok dedi hatta ilişki olmasın dış gebelik olablr dedi ama sağ da çok minik yumurta vardı o bu kadar büyümüş pike gidiyo olablr mi büyümez dedi çünkü kaybolur dedi kafam karıştı Bnde test yapıyorum bi umut büyür diye
Sol tüpüm kapalı olduğu İçin canımSoldaki neden dış gebelik olabilir
Teşekkür ederim canımEvet cnm pik devam ediyor
Çarşamba günü pik değil miydi?Ama benim durumum biraz farklı çarşamba günü 20 mm yumurta vardı çatlamadı mı başka yumurta yoktu bunu çözmeye çalışıyorum yine de 3 4 gün daha devam edeyim o zaman teste kuzum
Hayır canım testte çok silikti aksine ama doktor gösterdi ölçerken 20 mm di yumurta testte pik olması geRekirdiÇarşamba günü pik değil miydi?
Öyle olmayabilir canım. Ben geçen ay yumurta takibi doktorla yaptığımda da 20-21 mm yumurta var demişti ve ben evde test yapmıştım aynı gün benimde pik değildi hatta şaşırmıştım nasıl oluyor diye? Eşlenik gitmiyor gibi bende anlamadım valla?Hayır canım testte çok silikti aksine ama doktor gösterdi ölçerken 20 mm di yumurta testte pik olması geRekirdi
Hangi marka kullanıyorsun? Çok garip, testte de pik olması gerekirdiHayır canım testte çok silikti aksine ama doktor gösterdi ölçerken 20 mm di yumurta testte pik olması geRekirdi
Yumurtlama devam ediyor cnm değerlendirKızlar üstteki düne ait alttakini de bugün az önce yaptım. Pik yani yumurtlama devam ediyor gibi geldi bana sizce de öyle mi ?
Hangi markaydı canım? Acaba bu yüzden mi 5 aydır kaçırıyorum yumurtlamayıÖyle olmayabilir canım. Ben geçen ay yumurta takibi doktorla yaptığımda da 20-21 mm yumurta var demişti ve ben evde test yapmıştım aynı gün benimde pik değildi hatta şaşırmıştım nasıl oluyor diye? Eşlenik gitmiyor gibi bende anlamadım valla?
Hangi marka cnm bu geçen ayda benim böyleydi laboquik kullanmıstım bu ay farklı aldım o yuzdenCnm suna bak sonunda delirecm. 29 mayis sabah pik gibiydi ama gun icinde hafif acildi yani tam pik gormeden sanki gitti. Yeterince buyumeden catlamis olabilir mi. İlk defa boyle oluyor daYusra-61