Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sperm sorunu varsa mutlaka doggy style deneyin. Sperm azlığında o öneriliyorDün gece olmuştuyarın sabah olsa olur gibi o zaman
Zaten sperm sorunu var. Deneme mod işte
İşe yararsa diye umut![]()
Zaten sperm sorunu olanlara özellikle sabah erken ilişki öneriliyorDün gece olmuştuyarın sabah olsa olur gibi o zaman
Zaten sperm sorunu var. Deneme mod işte
İşe yararsa diye umut![]()
Yarına tam koyulaşır, benimde böyle oldu değerlendirdim. Ertesi gün kalınnkoyu olduBu testlere ne oldu böyle yumurtlama kadar koyu ama ince çizgi anlamayadım gitti
Benimde bu sabah böyle oldu akşm yine yapacağım bakalım nasıl olacak hala ağrım varBu testlere ne oldu böyle yumurtlama kadar koyu ama ince çizgi anlamayadım gitti
Sen yine değerlendir cnm ben koyulukta hep değerlendiriyorum ama daha koyu olması lazımmış bakalım bu akşam ne olacakBu testlere ne oldu böyle yumurtlama kadar koyu ama ince çizgi anlamayadım gitti
Acaba başka bi marka testle bi daha mı yapsam ki akşamaSen yine değerlendir cnm ben koyulukta hep değerlendiriyorum ama daha koyu olması lazımmış bakalım bu akşam ne olacak
Acaba testleri bıraksam mı diye düşünüyorum bilemedimYarına tam koyulaşır, benimde böyle oldu değerlendirdim. Ertesi gün kalınnkoyu oldu
Canım anladığım kadarıyla pik .kaçıncı günün köyü çıktı benim bugün 10.gunum hala silikKızlar mutlu pazarlar hepimizebir kaç iş var çok giremiyorum. Herkes umarım iyidir
Ovu testi ekledim pik mi ki bu sizce? Hiç anlamıyorum. Yapıyorum ama anlamıyorumEki Görüntüle 2860530
Cnm bu koyuluyu yakalamışken bırakma test yapmayı akşmda yap ben aynı testden akşmda yapıcam sabah akşam takip ediyorum bakalımAcaba başka bi marka testle bi daha mı yapsam ki akşama
Kuzu başka bir marka ile de mi yapsan? Yine de değerlendir de günü.Bu testlere ne oldu böyle yumurtlama kadar koyu ama ince çizgi anlamayadım gitti
Sabah doggy mod o zamanCanım sperm sorunu varsa mutlaka doggy style deneyin. Sperm azlığında o öneriliyor
Sabah daha güçlü olur belki bir ihtimal. Tüp bebek denemesi öncesi son umutZaten sperm sorunu olanlara özellikle sabah erken ilişki öneriliyor
Canım bugün 11. Gün. Dün de koyuydu ama bu kadar değildi. Bulursam eklerim.Canım anladığım kadarıyla pik .kaçıncı günün köyü çıktı benim bugün 10.gunum hala silik![]()
Ah ah moralim çok bozuk telefonum daha yeni geldi garantidenYusra-61 @Selizay
MaviliGizem @Esrakcshn
Ankalinka @bgm21 @Yoncamirr M mavili_yeshll
görüyor musunuz çok konuşan bizler de 1 tane bile pozitif yokgrubu terk mi etsek napsak
![]()
Canım nasıl yapıyorsun peki ben bugün ve üç gündür 12 den sonra bişey yiyip içmiyorum ev çıkıyorum sonraki WC de yapıyorum 2 saat falan geçmiş oluyorKuzu başka bir marka ile de mi yapsan? Yine de değerlendir de günü.
Sabah doggy mod o zaman
Sabah daha güçlü olur belki bir ihtimal. Tüp bebek denemesi öncesi son umut
Canım bugün 11. Gün. Dün de koyuydu ama bu kadar değildi. Bulursam eklerim.
Canım telefon garantiden yeni geldi daha sıkıntıdan patladım bende şimdi kaçıncı günün ben daha adet olmadım aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var göğüslerime de el değmiyor batı bilmiyorum henüz progestanın ikinci kutusuna geldim bakalım be olacakÇatlamışım :))) @EsrakcshnAnkalinka M mavili_yeshll
MaviliGizem
A R Y A napam böyle çatlamayı anasını satayım.
![]()
Ama benim durumum biraz farklı çarşamba günü 20 mm yumurta vardı çatlamadı mı başka yumurta yoktu bunu çözmeye çalışıyorum yine de 3 4 gün daha devam edeyim o zaman teste kuzumCnm bu koyuluyu yakalamışken bırakma test yapmayı akşmda yap ben aynı testden akşmda yapıcam sabah akşam takip ediyorum bakalım
Akşam başka bi markayla denicem yarında bu markayla tekrar yapcam kafam karıştı hani başka yumurta yoktu başka yumurta yoksa neden pike doğru gidiyo testlerKuzu başka bir marka ile de mi yapsan? Yine de değerlendir de günü.
Sabah doggy mod o zaman
Sabah daha güçlü olur belki bir ihtimal. Tüp bebek denemesi öncesi son umut
Canım bugün 11. Gün. Dün de koyuydu ama bu kadar değildi. Bulursam eklerim.
Canım sen yine testlere güvenme ben yine iki günde bir ilişki yapmaya devam ediyorumAkşam başka bi markayla denicem yarında bu markayla tekrar yapcam kafam karıştı hani başka yumurta yoktu başka yumurta yoksa neden pike doğru gidiyo testler
Cnm sen 2 günde bir değerlendir yine ben artık öyle yapıyorum testlerde yanıltabilir bizi senin durumun farklı dediğin gibi sen yine değerlendir cnmAma benim durumum biraz farklı çarşamba günü 20 mm yumurta vardı çatlamadı mı başka yumurta yoktu bunu çözmeye çalışıyorum yine de 3 4 gün daha devam edeyim o zaman teste kuzum
Bende sıvı alımını kestikten iki saat kadar sonra yapıyorum. Aynı saate denk getirmeye çalışarak. Erken yumurtlama oluyor benim bide. 26 gün döngüm. Dün bide akıntım artmıştı. Yumurtlamaya doğru hızla gidiyorum anladım yani, testle akıntı paralel gidiyor gibi.Canım nasıl yapıyorsun peki ben bugün ve üç gündür 12 den sonra bişey yiyip içmiyorum ev çıkıyorum sonraki WC de yapıyorum 2 saat falan geçmiş oluyor
20 mm ise çarşamba, bir iki güne çatlamış oluyor genelde. Bugün pazar yani silikleşmeye dönmesi gerekir gibi aslında? Sen değerlendirmeleri her ihtimale karşı ihmal etmede. Valla bu ovu test işi cidden hasta ediyor insanı.Akşam başka bi markayla denicem yarında bu markayla tekrar yapcam kafam karıştı hani başka yumurta yoktu başka yumurta yoksa neden pike doğru gidiyo testler