Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hayırlı sağlıklı gelsinOlsun yinede öyle deme canım sen bazen isterken dikkatli olalım ilaçlarla veya neyle olacaksa hayırlı şekilde eylesin
İnşallah tutar aşamaları nedir acaba yazma şansınız var mıBende aşılama yaptırdım devlette inşallah tutar kızlar Alalhın izniyele hayırla ve sağlıkla evlatlarımızı kucagımjza alırız duanıza ihtiyacım var 10hazirsnda inşallah hamile oldugumu öğrenirim, progestan kullanıyorum şuan günde 3kere
Adetin 2.günü giriyosun muayene oluyosun ve iğneye başlıyoruz, iki gün sonra falan tekrar giriyosun yumurta takibi için sonrasında yumurta istenilen büyüklüğe gelince catlatma iğnesi veriyor onu yapıyosun ve iki gün sonra aşılama için eşinle ikinizi çağrıyo, aşılamadan sonra ilişki önerdiği günler var ertesi gün hemen progestana başladım ben günde 3 dkez fitil şeklinde, şuan 3.günüm, inşallah 10haziranda test yapıxamx Rabbim inşallah herkese nasip etsin bizede içinde, hayırlı sağlıklı evlat versin, inşallah pozitif sonuç alırım dua edin, hepiniz dualarımdasınızİnşallah tutar aşamaları nedir acaba yazma şansınız var mı
İnşallah tutar İlaçlar ne kadar tuttu acaba yusra ve Bnde düşünüyoruz daAdetin 2.günü giriyosun muayene oluyosun ve iğneye başlıyoruz, iki gün sonra falan tekrar giriyosun yumurta takibi için sonrasında yumurta istenilen büyüklüğe gelince catlatma iğnesi veriyor onu yapıyosun ve iki gün sonra aşılama için eşinle ikinizi çağrıyo, aşılamadan sonra ilişki önerdiği günler var ertesi gün hemen progestana başladım ben günde 3 dkez fitil şeklinde, şuan 3.günüm, inşallah 10haziranda test yapıxamx Rabbim inşallah herkese nasip etsin bizede içinde, hayırlı sağlıklı evlat versin, inşallah pozitif sonuç alırım dua edin, hepiniz dualarımdasınız
Gonalf İğne 600tl , çatlatma iğnesi de progestanöa birlikte 190tl verdim ama ilk aşılamada rapor cıkarıyolar, raporla ilk defaya mahsus indirim oluyo, sistemde sıkıntı oldugu için ben bu şekilde fiyat ödedim ama iade olarak alıcam rapor sisteme düşünce yüzde 20yi ödemiş olucamİnşallah tutar İlaçlar ne kadar tuttu acaba yusra ve Bnde düşünüyoruz da
Çok teşekkürler inşallah hayırlı haberler verirsinizGonalf İğne 600tl , çatlatma iğnesi de progestanöa birlikte 190tl verdim ama ilk aşılamada rapor cıkarıyolar, raporla ilk defaya mahsus indirim oluyo, sistemde sıkıntı oldugu için ben bu şekilde fiyat ödedim ama iade olarak alıcam rapor sisteme düşünce yüzde 20yi ödemiş olucam
İnşallah bebişini kucağına alırsın Devlette aşılama şartları nedir peki isteyince hemen yapıyolar mıAdetin 2.günü giriyosun muayene oluyosun ve iğneye başlıyoruz, iki gün sonra falan tekrar giriyosun yumurta takibi için sonrasında yumurta istenilen büyüklüğe gelince catlatma iğnesi veriyor onu yapıyosun ve iki gün sonra aşılama için eşinle ikinizi çağrıyo, aşılamadan sonra ilişki önerdiği günler var ertesi gün hemen progestana başladım ben günde 3 dkez fitil şeklinde, şuan 3.günüm, inşallah 10haziranda test yapıxamx Rabbim inşallah herkese nasip etsin bizede içinde, hayırlı sağlıklı evlat versin, inşallah pozitif sonuç alırım dua edin, hepiniz dualarımdasınız
Bata kaç gün kala yaptın canım?Eki Görüntüle 2860051 İçim içimi yedi en alttakini şimdi yaptım. Erken gebelik testinde daha net çıkmasını beklerken tam tersi oldu
Gonalf İğne 600tl , çatlatma iğnesi de progestanöa birlikte 190tl verdim ama ilk aşılamada rapor cıkarıyolar, raporla ilk defaya mahsus indirim oluyo, sistemde sıkıntı oldugu için ben bu şekilde fiyat ödedim ama iade olarak alıcam rapor sisteme düşünceyüzde 20yi ödemiş olucamİnşallah tutar İlaçlar ne kadar tuttu acaba yusra ve Bnde düşünüyoruz da
İnşallah hepimiz inşallah,Üniversite hastanesinde yaptırıyoz biz valla bi arkadaşım var 9sylık evli yaptırdı evlendiği iz günden beri düşünüyor dediği için bi sıkıntı olmuyo sanırsamİnşallah bebişini kucağına alırsın Devlette aşılama şartları nedir peki isteyince hemen yapıyolar mı
Evet canım pik olmuşKızlar mutlu pazarlar hepimize bir kaç iş var çok giremiyorum. Herkes umarım iyidir
Ovu testi ekledim pik mi ki bu sizce? Hiç anlamıyorum. Yapıyorum ama anlamıyorum Eki Görüntüle 2860530
Sağol canımEvet canım pik olmuş
İlk ay kimyasal oldu iki test yaptim pozitifti gece gece bagrdi cagrdi ewdesonra tutmadi tabiYaaaa çok tatlıı bi an önceeee sende çift çizgiyi görürsün inşallah eşinde artık heyecandan ne yapar kestiremiyorum
Günaydın yüsracım yaa çok güzel okurken ben bile duygulandım ah ah benimde hayallerim var hamile kalırsam güzel bi supriz hazırlamayı düşünüyorumAklımda eşim evlenme teklifi ederken sürpriz yumurtalara not yazmıştı kendisi hem gülmece hem duygusal orada bebeklerimiz olsun ama sen şu kadar istemezsen bu kadar olsun filan baya bir güzel yazı yazmıştı. Bende hamile kalırsam o notu okutacağım içine kendim not düşeceğim kat kat en sonunda baba olmak çok yakışacak yazacağım. Şuan bile duygulandım
Pik cnmKızlar mutlu pazarlar hepimize bir kaç iş var çok giremiyorum. Herkes umarım iyidir
Ovu testi ekledim pik mi ki bu sizce? Hiç anlamıyorum. Yapıyorum ama anlamıyorum Eki Görüntüle 2860530
Kızlar mutlu pazarlar hepimize bir kaç iş var çok giremiyorum. Herkes umarım iyidir
Ovu testi ekledim pik mi ki bu sizce? Hiç anlamıyorum. Yapıyorum ama anlamıyorum
Bugünü mutlaka değerlendirin hatta bide sabaha karşı tekrar yapın. Doktorum bana çatladığı gün böyle ilişki önermiştiKızlar mutlu pazarlar hepimize bir kaç iş var çok giremiyorum. Herkes umarım iyidir
Bugünü mutlaka değerlendirin. Hatta bide sabaha karşı tekrar değerlendirin. Bana doktor böyle önermiştiKızlar mutlu pazarlar hepimize bir kaç iş var çok giremiyorum. Herkes umarım iyidir
Dün gece olmuştu yarın sabah olsa olur gibi o zamanBugünü mutlaka değerlendirin. Hatta bide sabaha karşı tekrar değerlendirin. Bana doktor böyle önermişti