- 8 Şubat 2018
- 943
- 2.051
- 113
- 35
7 gün kala test mi yapsam düşünceleri çık aklımdanAh canım gel sarılalım![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gün kala test mi yapsam düşünceleri çık aklımdanAh canım gel sarılalım![]()
6 gün kala yaptım negatifi aldım oturdum, tövbe geçene kadar yapmayacam7 gün kala test mi yapsam düşünceleri çık aklımdan![]()
Amin inşallah testi de bir dahaki geldiğine verecek. Çünkü 3gunluk perhiz istiyorlar malumNe zaman verecek test canım. İnşallah bu ay bizler için güzel şeyler olur![]()
Ooo canım iyi ya sende bayadır istiyordunnasıl sevindim senin adına varya hayırlıı olsun
![]()
Yumurtlama sonrasi regle yakın olur regl olduğumda bütün hassasiyet biterKizlar adet bittikten sonra bile hala adet belirtileri yaşayan var mı mesela göğüslerde hassasiyet , gerginlik, falan
Artık havalar ısındı, evden çok dışarıda vakit geçirmeyi düşünüyorum. Sen neler yapıyorsun, kaç gün kaldı bata? Var mı kayınvalide maceralarıKuzum bat a yaklaştıkça daha çok dışarıda vakit geçir çünkü adetin başları yumurtlama dönemleri bi şekilde geçiyo güzel kararlar alıyoruz falan ama bat yaklaştıkça kafamızda sadece bebek oluyo . İmkanın varsa görüşebileceğin birileri varsa hep onlarla ol iyi gelir umarım![]()
Senden bu ay umutluyum6 gün kala yaptım negatifi aldım oturdum, tövbe geçene kadar yapmayacamsende otur oturduğun yerde
Hayırlısı olsun bitanem...inşallah ikimiz de hamile kalırız en kısa zamandaOlsun kaç yaş önemsiz hayırlısıyla olsun da kuzucum ayy senin olsun benim zaten şansım yok adet beklıyorum hemşo![]()
Kısmet canım, belki de psikolojiktir...birşey yokturBu sefer olacak insallh. Belirti var en azindan![]()
Adetten önce gelen o tarz akıntıya yerleşme kanaması diyorlarBende kahverengi akıntı olmasa yapmayı düşünmezdimbugün sitede 6 gün kala yapan birini görünce kalkıp yaptım
![]()
Sesli guldum yaaMikemmel düşünce tebriklerbu ay aynı anda aynı kafaya büründük şükür. Doggyden sonra amuda kalktım senin yüzünden.
Kocam kahkaha attı resmen yardım ederken
Hayırlısı olsun bitanem...inşallah ikimiz de hamile kalırız en kısa zamanda.
. Allah en hayırlı zamanda versin hepimize![]()
Şeyi merak ettim canım normal sprem testi veriyorlar mıydı aşılama öncesi?Amin inşallah testi de bir dahaki geldiğine verecek. Çünkü 3gunluk perhiz istiyorlar malum
Kuzum şimdi gördüm
Cok doğru bir tespitKuzum bat a yaklaştıkça daha çok dışarıda vakit geçir çünkü adetin başları yumurtlama dönemleri bi şekilde geçiyo güzel kararlar alıyoruz falan ama bat yaklaştıkça kafamızda sadece bebek oluyo . İmkanın varsa görüşebileceğin birileri varsa hep onlarla ol iyi gelir umarım![]()
Hep ayni takimle gidemeyiz birilerinin elenmesi lazimKısmet canım, belki de psikolojiktir...birşey yoktur![]()
Evet canım hsg filmi sperm testi istiyorlar ve adetin 2. Gunu gidiyorsun hormonlarına bakılıyor ve kullanacağı ilaç türüne karar verip tedaviye başlıyorsun. Bende gonal f verdi 450 lik 5 gun kullan gel dedi gittim yumurtamın boyutu istediği seviyeye gelmediyse 2gun daha kullanıyorsun. 2gun daha kullandım gittim ve yumurtam 19mm olmuştu 1tane yumurta gelişmişti zaten. Ovitrella çatlama iğnesi bu akşam 10 da vur yarın değil bir güne saat 10da asilaman yapılacak esinle birlikte 9da burda olun spermi versin ve onu yıkayan kişiye teslim edin dedi. 10 gibi de asilamami yapıp. 20 dakika çengelde bas aşağı pozisyonda sağ ayağımı sol ayağımın üstüne attı gitti 20 dakika sonra ebe geldi beni kaldırdı ve eve geldimŞeyi merak ettim canım normal sprem testi veriyorlar mıydı aşılama öncesi?
Valla çok klişe olacak ama tam “amaaaan bundan sonra kasmam olursa olur olmazsa olmaz” moduna girdik... yok kür, yok düzenli ilişki... bıraktık hepsini... adet sonrası 10 gün sadece düzenli ilişki yaptık o da 4 kez falan. demek ki yumurtlamaya denk gelmiş o da. Kafa rahatken olduAy hayırlı olsun canımmm neler yaptın anlat hele![]()