- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 28
Hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun bana kalırsa bugünü degerlendir ve yarın sabah saatlerinide degerlendir Bnm doktorum bna bu sekilde oneriyor sonra gun asiri devam edin ins tutar ve mucizene kavursun bu ay
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
![Balloon :balloon: 🎈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f388.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun bana kalırsa bugünü degerlendir ve yarın sabah saatlerinide degerlendir Bnm doktorum bna bu sekilde oneriyor sonra gun asiri devam edin ins tutar ve mucizene kavursun bu ay
Ay doggyden sonra amuda kalkılır mı bilemedim. Spermler kaçışmasın sonraAhaaa biz böyle hissederiz işteunutma doggy + amuda kalkma
![]()
Ay inşallah canım yaHadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun bana kalırsa bugünü degerlendir ve yarın sabah saatlerinide degerlendir Bnm doktorum bna bu sekilde oneriyor sonra gun asiri devam edin ins tutar ve mucizene kavursun bu ay![]()
Herseyin hayirlisi olsun icini ferah tut canimAy inşallah canım yahepimiz bir an önce mucizelerimize kavuşalım inşallah
Ben regl oldum 23 mayısta hayaller başka bahara kaldı@Teacher95 @semradurak45
@Nurimran K Kartanesi343739
@ciciyenigelin @Huzurluanne
@ManyakMisir
Bat gününüz arkadaşlar var mı güzel haberlr?![]()
Hiç bi fikrim yok canim benim normal diye araştırmadım açıkçası ama bitkisel mutlaka vardır bi düşürme tekniğiPeki onerecegin bir sey var mi. Lh nasil duser ki![]()
Bende aynı testleri kullanıyorum cnm çok hassas diyorlar benimde adetten sonraki gün sendeki gibiydi ama ben yuzdelerime bakıyorum premom uygulama var ara ara yüksek cıksada daha tam piki göremedim sıvı alımını kesip kesinlikle 10.dakikada fotografını çek cnm
Tamam kuzum . Daha önce 2 kere dr kontrolünde hep 14. Gün çatlıyodu bana da böyle koyu olması için erken geldiBende adet bitimi 7. gün başlıyordum boyle koyu çıkıyordu belki erken yumurtlama olabilir canim takip et hergun at bize![]()
Normal bazı testlerde böyle oluyor sonra öyle artış oluyor. Ama şu da adetine yakın yumrtlama olblrsin. Şöyle diyeyim kaç gün sürüyor adetin uzun mu sürüyor? Kaç günde bir oluyorsun?
2 saat sıvı almadım bakalım yarın nasıl olacakBende aynı testleri kullanıyorum cnm çok hassas diyorlar benimde adetten sonraki gün sendeki gibiydi ama ben yuzdelerime bakıyorum premom uygulama var ara ara yüksek cıksada daha tam piki göremedim sıvı alımını kesip kesinlikle 10.dakikada fotografını çek cnm
Olana kadar bütün baharlar biizmBen regl oldum 23 mayısta hayaller başka bahara kaldı![]()
28 günde bi oluyorum düzenlidir adetim 5-6 gün sürüyo takip edelim bakalım belki dediğin gibi bu ay erken oluyodurNormal bazı testlerde böyle oluyor sonra öyle artış oluyor. Ama şu da adetine yakın yumrtlama olblrsin. Şöyle diyeyim kaç gün sürüyor adetin uzun mu sürüyor? Kaç günde bir oluyorsun?
Düzenli ise 14.gün pik olmalı ama hepimizin bir değil ondan dolayı devam yapmaya güzel testler inşallah yanılmayacaksın bulacaksın pik28 günde bi oluyorum düzenlidir adetim 5-6 gün sürüyo takip edelim bakalım belki dediğin gibi bu ay erken oluyodur
İnşallah kuzum bulduğumda da işe yarasın amaDüzenli ise 14.gün pik olmalı ama hepimizin bir değil ondan dolayı devam yapmaya güzel testler inşallah yanılmayacaksın bulacaksın pik![]()
Bendede aynısı oldu merak etme normal canimTamam kuzum . Daha önce 2 kere dr kontrolünde hep 14. Gün çatlıyodu bana da böyle koyu olması için erken geldi