• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 25 gün çatlama ile bugün 9.Günüm dün erken gebelik testi negatif çıktı 😞 bizim döngü kısa olduğu için adet gecikmesinde mi test yapmalıyım
evt cnm benimde çatlamam 25 nisandı bugün test yaptım 7.gün tabiki negatif 11.12.günde çok slik çokıyor adet günü ancak çıkar bat ne zamandı senin

20210501_154714.jpg
Kızlar bugün 14.gün yinemi pik değil yaa 🤪dün degerlendirdik bugün beklesemmi
20210501_155609.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2838806 Selam kızlar yumurtlamaya doğru tırmanıyorum galiba bu akşam mı değerlendirsem 12. Gün olarak ?yarını mı beklim bigün ara verim acaba 🤷🏻‍♀️
Pik oluyor bazılarımızın ama yarın daha da koyu olblr bence bunu değerlendir canım. 👍
Çok kalabalıktı adam saniyelik baktı bişey soramadım ki hatta ilaç soracaktım geçen buraya attıklarıma devam edeyim mi diye onu bile güç bela arada sordum
İşte en sinir olduğum an kalablıklık ve hiçbirşey soramıyor oluşumuz insan deli ediyor beni etti geçen gün. 😏İnşllah hamiş olursun ya başka türlü zor git gel git gel yedi bizi doktorlar 🙈

Bugün regl sonraki 10 günüm sol yumurtlıkta ağrım var bu yumurtlama ağrısı oluyor değil mi? Bunu hisseden var mı

Çok teşekkür ederim cevabın için 💕 şehir dışındayım eczane bulamadım açık. Başka türlü nasıl anlarım diye düşünüyorum çünkü sadece adet olacak gibiyim başka belirtim yok 🤦‍♀️
Kendini darlatma canım adet olmazsan bebeğin zaten seninledir bunu başka test dışında ne yapsan anlamazsın yorulduğunla kalırsın 😔gelmeyen adet umuttur. 👍 En müsait zamanda test almaya çalış. Alacak yere yakın değil misn?

Bugün regl sonraki 10 günüm sol yumurtlıkta ağrım var bu yumurtlama ağrısı oluyor değil mi? Bunu hisseden var mı
evet yumurta olgunlaşırken ağrı kasıkta batma yapar ben 5 gün çekerim

Daha adet olmadım. Bat 5 mayıs. Valla adet sancısı gibi sancım var. Bir de belim ağrıyor. Normalde böyle ağrımazdı.
Hayırli olsun 😌🌺Geçen ay ne zaman adet olmuştunuz

Kendini darlatma canım adet olmazsan bebeğin zaten seninledir bunu başka test dışında ne yapsan anlamazsın yorulduğunla kalırsın 😔gelmeyen adet umuttur. 👍 En müsait zamanda test almaya çalış. Alacak yere yakın değil misn?
Maalesef bağ evimize gidiyoruz şu an hatta🤦‍♀️ Ben hiç hamilelik hissetmiyorum ama bana en fazla kimyasal gibi geldi. Prefert jel kullandım bu ay o kimyasal yapabiliyormus belirti olmuyormus galiba kimyasalda. Şehir değişikliği de geciktirmiş olabilir bilmiyorum hayırlısı ☹️☹️

20210501_154714.jpg
20210501_155609.jpg
Kızlar bugün 14.günüm pik mi sizce dün degerlendirdik bugünde mi yapalım pikimi beklesem

Ya alttan bakmadı bu da üstten baktı erkekti doktorun asistanıydı çook utandım zaten alttan bak diyemedim. Adet olamadım diyorum evli misin diye sordu evliyim çocuk istiyoruz dedim 😔hastane ana baba günüydü. Üstten baya güzel muayene etti temiz herşey dedi. Sonra beta testi yaptı ilaç yazarız dedi. Ardından kadın kendi doktorum gelmişti öğlen sonrasıydı 😏çook kabalık tabi yine hamile olanlar dışında kimseyi gözleri görmüyor diyebilirim kadına aşırı talep var hastanede. Kapının önü virüs demiyor doluydu. Hastası olmayan hastası olmak için rahatsız ediyordu 🤣🙈bana senin neyin var dedi benim günüm geçti dedim özel gibi değil görmeliydin kendini anlatman imkansız ilaç yazdı duphaston bende aşılama düşünüyorm dedim o da kapanma var bende zaten istemiyorm kapanma eşim çalışacak ramazan bir ay geç olsun dedim.senin çocuğun var mı dedi yok dedim tamam haziranda adetin olunca ikametgahını al gel dedi 😒tabi sana anlatırken böyle rahat yazıyorum o gün sinirden ağladım baya bi.
Cok sinir bozucuymus ya. Yani temiz cikmis en azindan canm cok sukur. O kalabalkta hastalk fakan kapmadin insallh. Rabbim emegini gorsun cnm. İnsallh hastaneye sadece bebeginin kontrolleri icin gidersin🙏 insallh asilamaya gerek kalmaz cnm. Ya niye demiolar bu adet neden gecikio. Kist yok bisi yok

Back