• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün baktı kiloma bütün tahlilleri istedi kan verdim ben aricm seni dedi ama dediğim gibi işte olduğum için konuşamadım pazartesi giderim hem beta artmış mi bakarım bakalım minnak ne durumda 😀 sonra da doğuma giderim o zamana kadar beta baya yükselmiş hem daha iyi olur
Doğuma kadar bekleme canim arada gidersin görürsün cocugu😂😂😂😂

Kızlar ovü testlerimi yorumlarmısınız 30 mayısta 2 kez yaptım akşam yaptığım pike yakındı bugün pik olur sandım ama olmadı kaçırmamışımdır dimi

Eklentiler

• IMG_20210501_144624.jpg
    IMG_20210501_144624.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 52
17 nisan yumurtlama günümdü değerlendirdim . Bat 1 mayıs.
29 nisanda çok az kılcal damar bulunan bir lekelenme gördüm. Şaşırdım hatta sonra bel ve kasıkta hafif batma ağrılar oldu,acaba dedim adet gününde test yapayım dedim çünkü başka belirtim yok şimdi de az kahverengi akıntım geldi. Ben anlamadım o leke neydi ? Regl günü implantasyon olur mu ki
Böyle birşey yaşayan yok mu ya ☹️

İlk ay peki daha önce denemediniz mi kadar yıl içinde? 🙈 Bir sebebi var mıydı baya uzun evlisiniz?
Denemedik canım borçla evlenmiştik 3.5 yıl kredi sürdü benimde mali müşavirlik stajım falan vardı onlar bitti rahatlığa alışmış durumu başladı şimdi artık 32 yi bitiriyorum deneyelim dedik 🤭 ilk denemeden bu yana 17 gün oldu 3 kere test yaptım okadar acemi yani 🙈

Kızlar ovü testlerimi yorumlarmısınız 30 mayısta 2 kez yaptım akşam yaptığım pike yakındı bugün pik olur sandım ama olmadı kaçırmamışımdır dimi
16:00 ovulasyon için en iyi saat bence bugün bir daha yapın atın ben pik göremedim

Yusra-61 Yusra-61 canımcım sanırım sen beni yanlışlıkla @misamino ile karıştırıp yazmışsın 😍
Evet ikisi aynı kişi mi polemiği de olmuştu değiliz dedi arkadaş silecektim de unuttum. 👍 Birde hamişsin onu öğrendim anne adayları sayfasından çoook ama çok sevindim senin adına rabbim daim etsin anneliğini inşallah 🤗 🌸🙏🏼

Denemedik canım borçla evlenmiştik 3.5 yıl kredi sürdü benimde mali müşavirlik stajım falan vardı onlar bitti rahatlığa alışmış durumu başladı şimdi artık 32 yi bitiriyorum deneyelim dedik 🤭 ilk denemeden bu yana 17 gün oldu 3 kere test yaptım okadar acemi yani 🙈
Sen burada yazarken gün değil ay baz al mesela bu ay olmadı tekrar yazılacaksın ya o zman 2.ayın oluyor burada gün olayı yok. 🙈 Baya erteleme olmuş olsun nasipse şimdi olur kafanda borç dert takıntısı yokken 🤗

Kaçırmamışsın. Bazen öyle dalgalanma olabiliyor bende bu test markasından kullanıyorum çok memnunum

Nisanda iki kere yapmışsın :)
Mayısta inşallah hamiş kalırsın 🤗daha erken pik için canım devam et arada öyle azalma çoğalma olur 😉 bu testler çok iyi seçim olmuş senin için 🤗

Kızlar adet günüm 30 nisandı. Test yaptım aynı gün negatif çıktı. Belimde kasıklarım da aynı adet ağrısı gibi ağrılarım var. Göğüslerim de çok hassas. Bugün de hala olmadım. Sizce kaç gün sonra tekrar test yapmalıyım. Ay içim içimi yiyor acaba hamilemiyim diye. 😂
3 gün sonra yenile belki geç döllenmedir inş.bebişin seninlee

17 nisan yumurtlama günümdü değerlendirdim . Bat 1 mayıs.
29 nisanda çok az kılcal damar bulunan bir lekelenme gördüm. Şaşırdım hatta sonra bel ve kasıkta hafif batma ağrılar oldu,acaba dedim adet gününde test yapayım dedim çünkü başka belirtim yok şimdi de az kahverengi akıntım geldi. Ben anlamadım o leke neydi ? Regl günü implantasyon olur mu ki
Adet görür gibi gününde oluyorsun bazen ama adet kadar yoğun olmayabiliyor kısa sürüyor öyle okumuştum. 👍 Lakin en güzeli test yapman adetin olmadıysa canım 🤗 kafandaki sorunun cevabını bulmuş olursun 😉

Adet görür gibi gününde oluyorsun bazen ama adet kadar yoğun olmayabiliyor kısa sürüyor öyle okumuştum. 👍 Lakin en güzeli test yapman adetin olmadıysa canım 🤗 kafandaki sorunun cevabını bulmuş olursun 😉
Çok teşekkür ederim cevabın için 💕 şehir dışındayım eczane bulamadım açık. Başka türlü nasıl anlarım diye düşünüyorum çünkü sadece adet olacak gibiyim başka belirtim yok 🤦‍♀️

Back