• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme diye bir şey var kırmızıları görmeden negatif demiyelimde şu an yerleşemedi diyelim 😂
Çünkü benim tahmini çatlama tarihinin üstünden 13 gün geçti senin için daha erken ama

Geçi falan yok bence artık kuzu ya o bizim gibi bahtsızları bulmaz, olanda takır takır çıkıyor, hayalet diyebileceğim bir şey bile yok 😢
Üzülme canım yeni batın yine mayıs ayında değilmi bu ay bidaha denersin daha ayi kaçırmamış oluyorsun

C1FC2A0E-064A-479F-917A-2A31A2A3D94F.jpeg
Selam kızlar yumurtlamaya doğru tırmanıyorum galiba bu akşam mı değerlendirsem 12. Gün olarak ?yarını mı beklim bigün ara verim acaba 🤷🏻‍♀️

Geçi falan yok bence artık kuzu ya o bizim gibi bahtsızları bulmaz, olanda takır takır çıkıyor, hayalet diyebileceğim bir şey bile yok 😢
Deme yaa 😭😭 bende hiç bir belirti yok kesin bende hamile değilim zaten bir ümit bekliyorum işte 🤧🤧

İnşallah bizlerede nasip olur . Her ay aynı umutla bekliyoruz , olmayınca olmuyor 🥺

Çünkü benim tahmini çatlama tarihinin üstünden 13 gün geçti senin için daha erken ama
Benim 1 yıldır hiç şaşmadı canım o yüzden pek umudum yok birazcık bile kasık ağrım olsa ümitlenicem ama oda yok 😢🥺

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın çok güzel pik yapmış ben kaç gündür pik bekliyorum 14.güne geldim sen erken yakalamissin
17 mayıs bat canım bu ay erken oldu bencede . Sanırım sağdan gelince erken oluyor. Geçen ay gebelik öncesi kontrole gittiğimde doktor solda yumurta var demişti tabi değerlendirmedim. Yeni yıl bebesi istediğim için ilk kez deniyorum😍 bakalım hayırlısı ❤️

17 mayıs bat canım bu ay erken oldu bencede . Sanırım sağdan gelince erken oluyor. Geçen ay gebelik öncesi kontrole gittiğimde doktor solda yumurta var demişti tabi değerlendirmedim. Yeni yıl bebesi istediğim için ilk kez deniyorum😍 bakalım hayırlısı ❤️
Kız benimde 17 mayıs dün değerlendirdim bende senin gibi bugün daha yapmadım test pik çıkarsa bende bugün degerlendiricem😀 kaçıncı denemen bu ay

Kız benimde 17 mayıs dün değerlendirdim bende senin gibi bugün daha yapmadım test pik çıkarsa bende bugün degerlendiricem😀 kaçıncı denemen bu ay
Ayy beraber bekleriz o zaman 😍bu ay ilk defa deniyoruz biz 3 yıldır evliyiz. Anca hazır hissettim 🤣

Ayy beraber bekleriz o zaman 😍bu ay ilk defa deniyoruz biz 3 yıldır evliyiz. Anca hazır hissettim 🤣
Bende 2 aydır deniyorum yeni evliyim. Aynen bekleyelim bakalım birazdan test yapicam biraz vakit geçsin diye bekliyorum ben piki gorucekmiyim bugün yaaaa.

Kuzum 3 yumurtan vardı ya biri çatlamış diğerleri de bekliyor demekki 10 gün ilişki öneriyor ya onlar da büyüdükçe çatlayacak ondan. Doktora sormadın mı hacı dayı bunlar ne diye
Çok kalabalıktı adam saniyelik baktı bişey soramadım ki hatta ilaç soracaktım geçen buraya attıklarıma devam edeyim mi diye onu bile güç bela arada sordum

Back