• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25.günde varsa idrarda çıkıyor adet döngün kısaysa maalesef negatif üzüyor benimde 5 mayıs 22.günümde çıkmadı adete 4 .5 gün var yaptım çıktı diyenlerin hep 24.25.26.günleri ve o bile çok silik cnm sabredip göreceğiz

25.günde varsa idrarda çıkıyor adet döngün kısaysa maalesef negatif üzüyor benimde 5 mayıs 22.günümde çıkmadı adete 4 .5 gün var yaptım çıktı diyenlerin hep 24.25.26.günleri ve o bile çok silik cnm sabredip göreceğiz
İnşallah canım ya ben adet geçmesini beklicem test yapınca içim kararıyor 😂

Ya hiç sorma bi de özel felan ama adamın çok taliplisi olunca devlet gibi mübarek
İşte devlette de öyle kadının taliplisi çok diğer kapıların önü boş gibi 😂 bu iyi doktor olmak zor. Kadın kaçıp gidecek korkuyorm. Bundan önceki erkekdi doktorm çok iyiydi bıraktı gitmiş kendine klinik açmış 🙄muayene 400 diyor o da bedava yapardı bizi hep sapıtmış.

İşte devlette de öyle kadının taliplisi çok diğer kapıların önü boş gibi 😂 bu iyi doktor olmak zor. Kadın kaçıp gidecek korkuyorm. Bundan önceki erkekdi doktorm çok iyiydi bıraktı gitmiş kendine klinik açmış 🙄muayene 400 diyor o da bedava yapardı bizi hep sapıtmış.
Valla bu adama randevu alıyorsun mesela 11 e mi verdi randevuyu 2 ye kadar bekleme süresi var 3 saat içinde alıyo çok tuhaf ama iyi diye katlanıyorum napayım 🙃

Biraz erken 14.gün yap tekrarla istersen.
Bazen herkesin çıkmıyor erken. 👍
Yinede hakkında hayırlısı olsun. Sankim bir değerlendirememe mi olmuştu sende yanlış mı hatırlıyorum? 🙈
Adet olmaz isem tekrarlarim anca hiç umudum yok düpedüz adet belirtim var. Moralim bozuldu. Maalesef vücudum kendi başına gebe kalamiyor müdahale gerek buna ikna oldum seneler sonra

Hemi de nasıl sinirlerim bozuldu. Birde bekar sandı beni 🙈 alttan bakmadı ondan belkide ama yani dedim günlerim geçti filan diye. Evliyim burada tedavi görüyorum dedim. Çok yordu beni hepsi anlamıyorlar adam olmasa halkından gelecektim bak altttan diye de diyemedim utandım iyice.birde ana baba günü her yer. Kapmamak için çaba gösteriyorum Allah koruyor işte. Valla bende artık kendimi anlatmaktan yoruldum anşılmamaktan ayrı yoruldum nefret ediyorum her gidişimde hastaneden. Allahım diyorm hamiş olayım bana artık ver diyorm bunların ağız kokusunu çekmim diyorm yani. 😔Kontrolden kontrole gitmek nerde tedavi için nerde 🙄kist bişi yoksa normal hastasın onların gözünde iyisin olablr yani. Ama kist olsa aa kist yapmış diyecekler 😊ben mi yanlışım bunlar mı bir anlasam 😴
Canım allahım biliyo bu çektiklerini sana vericek en hayırlı zamanda ben inanıyorum anne olucaksn allahın izniyle bu zahmetlerinin karşılığını alıcaksın 💕💕🌸🌸

Valla bu adama randevu alıyorsun mesela 11 e mi verdi randevuyu 2 ye kadar bekleme süresi var 3 saat içinde alıyo çok tuhaf ama iyi diye katlanıyorum napayım 🙃
İyiyse birde ilgiliyse ondan olablr 🙄devlette bile o kadar beklemedim hiç ben 😁Ayy verse rabbim kurtulsak şu beklemelerden cidden zor sana Allah ayrı yardım etsin canım. Sonucunu güzel olsun da alıştık beklemeye 😉

hayırlı bebişli haberler bekliyoruz senden o zama
IMG20210501164645.jpg

İyiyse birde ilgiliyse ondan olablr 🙄devlette bile o kadar beklemedim hiç ben 😁Ayy verse rabbim kurtulsak şu beklemelerden cidden zor sana Allah ayrı yardım etsin canım. Sonucunu güzel olsun da alıştık beklemeye 😉
Bnde ilk aradığımda 3 saat beklcksnz dediler kalsın devlette bile o kadar beklenmiyo kendimi paramla mı rezil etcm dedim 😅sonuç :ETTİM

Dur bakalım eğer geç döllenme ise o zamanda çıkmaz 😐😐 ama yoksa da nasıp tâbi 🙏🙏 inşallah olur önümüzdeki aylarda🌼
Hayırlısı inşallah . Adet geçirilirse direk kan vermeye gitmeyi düşünüyorum

İlk cocugum icin 2 bucuk sene ugrastim sonunda doktor mudahalesi ile oldu. Simdi de 3 sene oldu gene yok. Hayret ediyorum olmamasina gercekten toplamda 60 küsür ay korunmadim ve gebe kalamadim bir sebep de yok

Back