Çünkü benim tahmini çatlama tarihinin üstünden 13 gün geçti senin için daha erken amaGeç döllenme diye bir şey var kırmızıları görmeden negatif demiyelimde şu an yerleşemedi diyelim
Üzülme canım yeni batın yine mayıs ayında değilmi bu ay bidaha denersin daha ayi kaçırmamış oluyorsunGeçi falan yok bence artık kuzu ya o bizim gibi bahtsızları bulmaz, olanda takır takır çıkıyor, hayalet diyebileceğim bir şey bile yok
Evet yarın günümde olursam 27 Mayıs falan olurÜzülme canım yeni batın yine mayıs ayında değilmi bu ay bidaha denersin daha ayi kaçırmamış oluyorsun
Deme yaaGeçi falan yok bence artık kuzu ya o bizim gibi bahtsızları bulmaz, olanda takır takır çıkıyor, hayalet diyebileceğim bir şey bile yok
İnşallah bizlerede nasip olur . Her ay aynı umutla bekliyoruz , olmayınca olmuyorGeçi falan yok bence artık kuzu ya o bizim gibi bahtsızları bulmaz, olanda takır takır çıkıyor, hayalet diyebileceğim bir şey bile yok
Bugün değerlendir canım pik gibi duruyorEki Görüntüle 2838806 Selam kızlar yumurtlamaya doğru tırmanıyorum galiba bu akşam mı değerlendirsem 12. Gün olarak ?yarını mı beklim bigün ara verim acaba
Degerlendir canım bu akşam piksin 1112 13 degerlendir benceEki Görüntüle 2838806 Selam kızlar yumurtlamaya doğru tırmanıyorum galiba bu akşam mı değerlendirsem 12. Gün olarak ?yarını mı beklim bigün ara verim acaba
Bugün pik canım bugünü de değerlendirEki Görüntüle 2838806 Selam kızlar yumurtlamaya doğru tırmanıyorum galiba bu akşam mı değerlendirsem 12. Gün olarak ?yarını mı beklim bigün ara verim acaba
Benim 1 yıldır hiç şaşmadı canım o yüzden pek umudum yok birazcık bile kasık ağrım olsa ümitlenicem ama oda yokÇünkü benim tahmini çatlama tarihinin üstünden 13 gün geçti senin için daha erken ama
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın çok güzel pik yapmış ben kaç gündür pik bekliyorum 14.güne geldim sen erken yakalamissinTamamdır hadi hayırlısı inş
Teşekkür ederim kızlarBugün pik canım bugünü de değerlendir
17 mayıs bat canım bu ay erken oldu bencede . Sanırım sağdan gelince erken oluyor. Geçen ay gebelik öncesi kontrole gittiğimde doktor solda yumurta var demişti tabi değerlendirmedim. Yeni yıl bebesi istediğim için ilk kez deniyorumHadi inşallah güzel sonuçlar alırsın çok güzel pik yapmış ben kaç gündür pik bekliyorum 14.güne geldim sen erken yakalamissin
Kız benimde 17 mayıs dün değerlendirdim bende senin gibi bugün daha yapmadım test pik çıkarsa bende bugün degerlendiricem17 mayıs bat canım bu ay erken oldu bencede . Sanırım sağdan gelince erken oluyor. Geçen ay gebelik öncesi kontrole gittiğimde doktor solda yumurta var demişti tabi değerlendirmedim. Yeni yıl bebesi istediğim için ilk kez deniyorumbakalım hayırlısı
Ayy beraber bekleriz o zamanKız benimde 17 mayıs dün değerlendirdim bende senin gibi bugün daha yapmadım test pik çıkarsa bende bugün degerlendiricemkaçıncı denemen bu ay
Merhaba inşallah bu ay bebişinize kavuşursunuzEki Görüntüle 2838806 Selam kızlar yumurtlamaya doğru tırmanıyorum galiba bu akşam mı değerlendirsem 12. Gün olarak ?yarını mı beklim bigün ara verim acaba
Canım üzülme kısaymış döngün yine mayısta denersin inşallahOff dayanamadım yaptım kocaman bir negatif. Olsa çıkardı bugün bence zaten benim umutlar sıfırlandı şuan...
Bende 2 aydır deniyorum yeni evliyim. Aynen bekleyelim bakalım birazdan test yapicam biraz vakit geçsin diye bekliyorum ben piki gorucekmiyim bugün yaaaa.Ayy beraber bekleriz o zamanbu ay ilk defa deniyoruz biz 3 yıldır evliyiz. Anca hazır hissettim
Çok kalabalıktı adam saniyelik baktı bişey soramadım ki hatta ilaç soracaktım geçen buraya attıklarıma devam edeyim mi diye onu bile güç bela arada sordumKuzum 3 yumurtan vardı ya biri çatlamış diğerleri de bekliyor demekki 10 gün ilişki öneriyor ya onlar da büyüdükçe çatlayacak ondan. Doktora sormadın mı hacı dayı bunlar ne diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?