Normalde adet tarihimden 4 5 gun önce göğsüm şişer çok sizlardi bat 26 göründüğü halde 12si 13 u gibi önceden oldu uyurken bile rahatsız oldum. Belim cok ağrıdı Nisan 12 den bu yana kasigimda kramp gibi değişik bir ağrı vardi (ki hala var ) adet belirtisi gibi. biraz baş dönmem iştah açıklığı ac karnına bile midem bulandi son 3 4 gündür. Halsizlik ve surekli uykum geliyor . Birde anormal bir üşüme var normalde adet olacağım zaman bende titreme olurdu cok üşürdum 1 2 gün sonra geçerdi ,yaklaşık 2 haftadır donuyorum. En önemlisi de şu adet tarihinden 1 gün önce cok cok hafif pembe sadece Peceteye gelen akintim oldu,adet gününde de hafif kahve rengine döndü ama şeffaf akinti beyaz pecetede belli olacak şekilde. Kirpik karışması dedikleri oldu ama 4 aydır cocuk olmadigindan Nisan ayindayiz bahar çarptı fazla uyuyorum sanirim ondan kirpiklerim öyle oldu dedim adet olacağımı sandığımdan önemsemedim açıkçası
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Hala şaşkınım negatif bekliyordum çünkü sonucu
Rabbım isteyen herkese versin mayıs grubun hepsine insaAllah...
Ramazan ayınınyuzu suyu hürmetine insaAllah hayırlısıyla insaAllah