Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet cnm ben en son sahurda yedim içtim sabahta 10 gibi test yaptım

Kızlar adet günüm 30 nisandı. Test yaptım aynı gün negatif çıktı. Belimde kasıklarım da aynı adet ağrısı gibi ağrılarım var. Göğüslerim de çok hassas. Bugün de hala olmadım. Sizce kaç gün sonra tekrar test yapmalıyım. Ay içim içimi yiyor acaba hamilemiyim diye.

İnşallah canım inşallah bebeşin seninledir bazen geç döllenme olabiliyor sabret 2 gün sonra dene bi daha testini sabredebilirsen

Kızlar ya yumurtlama zamanindan sonra nasıl iş yapiyosunuz ben döllenme olsun diye çok süpürge falan açmıyorum tutunsun diye ay ne bileyim sanki çok hızlı hareket edersek dollenmicek gibi tutunamaz gibi hissediyorum

Benimde 25 gün çatlama ile bugün 9.Günüm dün erken gebelik testi negatif çıktı bizim döngü kısa olduğu için adet gecikmesinde mi test yapmalıyım
Canım aynen öyle döngüsü 28,29 gün olanlar birkaç gün önce yapınca çıkıyor ama bizim döngü kısa olduğu için en azından 1 gün geçmesi lazım. 9. Gün çıkmaması çok normal. Ama dayanamıyorum yine test yapcam bugün

Hayırrr yapma tek dayanağımsın sen yaparsan bende yaparım beklee

Off dayanamadım yaptım kocaman bir negatif. Olsa çıkardı bugün bence zaten benim umutlar sıfırlandı şuan...
Geç döllenme diye bir şey var kırmızıları görmeden negatif demiyelimde şu an yerleşemedi diyelim

Geç döllenme diye bir şey var kırmızıları görmeden negatif demiyelimde şu an yerleşemedi diyelim
Geçi falan yok bence artık kuzu ya o bizim gibi bahtsızları bulmaz, olanda takır takır çıkıyor, hayalet diyebileceğim bir şey bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…