Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi söylerim canım bu arada 3 ay yazılmış ama 16 gündür deniyoruz 😊
Canım senin bana sürekli gün diye anlattığın şey ney? Sen bu işi gün olarak mı sayıyorsun? Bana ilk bilgi verirken de gün olarak verdin bende sana dedim ki ne kadar deniyorsunuz 3 kez dedin 🤣🤣sanırsam olayı yanlış anladın.

Sana hani deneme olarak sorduğum şey 5.5 yıl içinde kaç yıldır çocuk yapıyorsunuz olmadığıydı? 🙈 Bana onu demeliydin 😊

MaviliGizem MaviliGizem şimdi kontrol den çıktım doktor çatlamış dedi fakat bn gördüm ultrason da 2 yumurta vardı hala çatlasa da görünürümüydü ki ya da bunlar başka yumurta mı yoksa
Kuzum 3 yumurtan vardı ya biri çatlamış diğerleri de bekliyor demekki 10 gün ilişki öneriyor ya onlar da büyüdükçe çatlayacak ondan. Doktora sormadın mı hacı dayı bunlar ne diye

Ay normalde o kadar zor uyurum ki bi de döne döne bi hal olurum. Bu ilaçlar hormonlarımla dans ediyor resmen ondan oluyor sanırım
Uyku basması da hamişlik belirtisi bu arada, ben de normalde aşırı uykucu biriyimdir ama gel gör ki 3 gündür saat 9 ds gözümü açtım uykum gitti. Her şey mi ters olur ya 😂

Tekrarr günaydın kızlar. 7 de uyanıp balkon yıkadım 10da dur bir uzanayım şuraya dediğim yerde sızmışım resmen. Kolumu bacağımı oynatmadan geri uyandım. Her ywrim sızlıyor 🤣🤣🤣🤣
Günaydın canım. Ben bu sefer garanti olsun dedim nasıl olduysa 11 gibi uyandım ama çok mutsuz ruh halim var başım ağrıyor 🙈 sen yine çalışkanlık yapmışsın ben daha elimi hiçbir yere sürmedim 🤣🤣

Ayın 6 Sina randevu alabildim kadın doğuma o zaman kadar beklesem mi birşey olurmu ki 😔
Baya varmış ama sağlık ocağına kan vereceksin ya canim o zaman sana oradaki ebe gebelik takibi başlayacak numarasını al onun veya bir sıkıntın olursa o kadına sor onlarda eğer iyi bir ebeyse cok ilgileniyorlar

Kızz ağır iş yapma yüklüsündür belki 😍
Benim yüküm olsa olsa koca göbeğimdir ay 🤣🤣🤣 bi popişim 🤣🤣🤣 başka bişey yoktur. Sabah test yaptım yineeee ve yine yok.
Erken gebelik testi diye aldığım testte yazan ibare beni benden aldı ama. İlişkiden 5 ya da 15 gün sonra kesin sonuç verir. Hacı 5le 15 arasında nasıl bi fark var farkında mısın diyecektim ama karşılık bulamadım. Ben de iyi hadi dedim balkon yıkadım 🤣🤣🤣🤣

Baya varmış ama sağlık ocağına kan vereceksin ya canim o zaman sana oradaki ebe gebelik takibi başlayacak numarasını al onun veya bir sıkıntın olursa o kadına sor onlarda eğer iyi bir ebeyse cok ilgileniyorlar
Dün kan verdim canım aramış ben işteyken geç gördüm geri aradığım da da kapanmıştı sağlık ocağı ne diyecekti acaba

Uyku basması da hamişlik belirtisi bu arada, ben de normalde aşırı uykucu biriyimdir ama gel gör ki 3 gündür saat 9 ds gözümü açtım uykum gitti. Her şey mi ters olur ya 😂
Benimki tembellik belirtisi anam gebelik neym değil 🤣🤣🤣 yaşama amacımı kaybettim bu kapanmada

Benim yüküm olsa olsa koca göbeğimdir ay 🤣🤣🤣 bi popişim 🤣🤣🤣 başka bişey yoktur. Sabah test yaptım yineeee ve yine yok.
Erken gebelik testi diye aldığım testte yazan ibare beni benden aldı ama. İlişkiden 5 ya da 15 gün sonra kesin sonuç verir. Hacı 5le 15 arasında nasıl bi fark var farkında mısın diyecektim ama karşılık bulamadım. Ben de iyi hadi dedim balkon yıkadım 🤣🤣🤣🤣
İlişkiden 5 gün sonra kesin sonuç mu?? Test değildir la olsa olsa cindir 😂😂

Back