Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin bana sürekli gün diye anlattığın şey ney? Sen bu işi gün olarak mı sayıyorsun? Bana ilk bilgi verirken de gün olarak verdin bende sana dedim ki ne kadar deniyorsunuz 3 kez dedinTabi söylerim canım bu arada 3 ay yazılmış ama 16 gündür deniyoruz![]()
Hayırrrr olsun inşallahAyy çok heyecanlandım,![]()
Hiç birşeycik olmaz daha iyi olur canımAyın 6 Sina randevu alabildim kadın doğuma o zaman kadar beklesem mi birşey olurmu ki![]()
Kuzum 3 yumurtan vardı ya biri çatlamış diğerleri de bekliyor demekki 10 gün ilişki öneriyor ya onlar da büyüdükçe çatlayacak ondan. Doktora sormadın mı hacı dayı bunlar ne diyeMaviliGizem şimdi kontrol den çıktım doktor çatlamış dedi fakat bn gördüm ultrason da 2 yumurta vardı hala çatlasa da görünürümüydü ki ya da bunlar başka yumurta mı yoksa
Yemin ederim bu benTekrarr günaydın kızlar. 7 de uyanıp balkon yıkadım 10da dur bir uzanayım şuraya dediğim yerde sızmışım resmen. Kolumu bacağımı oynatmadan geri uyandım. Her ywrim sızlıyor![]()
Ay normalde o kadar zor uyurum ki bi de döne döne bi hal olurum. Bu ilaçlar hormonlarımla dans ediyor resmen ondan oluyor sanırımYemin ederim bu ben![]()
Kızz ağır iş yapma yüklüsündür belkiTekrarr günaydın kızlar. 7 de uyanıp balkon yıkadım 10da dur bir uzanayım şuraya dediğim yerde sızmışım resmen. Kolumu bacağımı oynatmadan geri uyandım. Her ywrim sızlıyor![]()
Uyku basması da hamişlik belirtisi bu arada, ben de normalde aşırı uykucu biriyimdir ama gel gör ki 3 gündür saat 9 ds gözümü açtım uykum gitti. Her şey mi ters olur yaAy normalde o kadar zor uyurum ki bi de döne döne bi hal olurum. Bu ilaçlar hormonlarımla dans ediyor resmen ondan oluyor sanırım
Bebedir o bebeKızlar belim ve kasıklarım acacip ağrıyorrrr
Günaydın canım. Ben bu sefer garanti olsun dedim nasıl olduysa 11 gibi uyandım ama çok mutsuz ruh halim var başım ağrıyorTekrarr günaydın kızlar. 7 de uyanıp balkon yıkadım 10da dur bir uzanayım şuraya dediğim yerde sızmışım resmen. Kolumu bacağımı oynatmadan geri uyandım. Her ywrim sızlıyor![]()
Olabilir canımAy normalde o kadar zor uyurum ki bi de döne döne bi hal olurum. Bu ilaçlar hormonlarımla dans ediyor resmen ondan oluyor sanırım
Baya varmış ama sağlık ocağına kan vereceksin ya canim o zaman sana oradaki ebe gebelik takibi başlayacak numarasını al onun veya bir sıkıntın olursa o kadına sor onlarda eğer iyi bir ebeyse cok ilgileniyorlarAyın 6 Sina randevu alabildim kadın doğuma o zaman kadar beklesem mi birşey olurmu ki![]()
Benim yüküm olsa olsa koca göbeğimdir ayKızz ağır iş yapma yüklüsündür belki![]()
Benimde kasıklarımda ağrı var canım bir de gögüslerim şişti çok acıyolar gerçi regl ödemide gögüslerim böyle olur ama bilemedimKızlar belim ve kasıklarım acacip ağrıyorrrr
Dün kan verdim canım aramış ben işteyken geç gördüm geri aradığım da da kapanmıştı sağlık ocağı ne diyecekti acabaBaya varmış ama sağlık ocağına kan vereceksin ya canim o zaman sana oradaki ebe gebelik takibi başlayacak numarasını al onun veya bir sıkıntın olursa o kadına sor onlarda eğer iyi bir ebeyse cok ilgileniyorlar
Benimki tembellik belirtisi anam gebelik neym değilUyku basması da hamişlik belirtisi bu arada, ben de normalde aşırı uykucu biriyimdir ama gel gör ki 3 gündür saat 9 ds gözümü açtım uykum gitti. Her şey mi ters olur ya![]()
İlişkiden 5 gün sonra kesin sonuç mu?? Test değildir la olsa olsa cindirBenim yüküm olsa olsa koca göbeğimdir aybi popişim
başka bişey yoktur. Sabah test yaptım yineeee ve yine yok.
Erken gebelik testi diye aldığım testte yazan ibare beni benden aldı ama. İlişkiden 5 ya da 15 gün sonra kesin sonuç verir. Hacı 5le 15 arasında nasıl bi fark var farkında mısın diyecektim ama karşılık bulamadım. Ben de iyi hadi dedim balkon yıkadım![]()
Canım benimde geliyor gidiyor ağrı ama dün daha fazlaydı bugün biraz daha azaldı sanki minnak yerleşmeye çalışıyor demekki kötü düşünmeKızlar belim ve kasıklarım acacip ağrıyorrrr