Hep bunlar uyumaktan uyumaktanBenim yüküm olsa olsa koca göbeğimdir aybi popişim başka bişey yoktur. Sabah test yaptım yineeee ve yine yok.
Erken gebelik testi diye aldığım testte yazan ibare beni benden aldı ama. İlişkiden 5 ya da 15 gün sonra kesin sonuç verir. Hacı 5le 15 arasında nasıl bi fark var farkında mısın diyecektim ama karşılık bulamadım. Ben de iyi hadi dedim balkon yıkadım
Normal doktor gibi kilonu vs ölçüyor ultrasondan bakmıyorlar canim sadece ama gidince belirtilerini söyle ters bir durum olsa bilirler zaten bisey olmazda için rahat olsun daha bir ay var kontrole o yüzden endiselenirsen diye söylüyorum ama bir yandan da geç olması iyi olmuş ne kadar geç olsa o kadar rahat oluyor kafanDün kan verdim canım aramış ben işteyken geç gördüm geri aradığım da da kapanmıştı sağlık ocağı ne diyecekti acaba
Dün baktı kiloma bütün tahlilleri istedi kan verdim ben aricm seni dedi ama dediğim gibi işte olduğum için konuşamadım pazartesi giderim hem beta artmış mi bakarım bakalım minnak ne durumdaNormal doktor gibi kilonu vs ölçüyor ultrasondan bakmıyorlar canim sadece ama gidince belirtilerini söyle ters bir durum olsa bilirler zaten bisey olmazda için rahat olsun daha bir ay var kontrole o yüzden endiselenirsen diye söylüyorum ama bir yandan da geç olması iyi olmuş ne kadar geç olsa o kadar rahat oluyor kafan
Ben yanlış anlamışım kuzu 5.5 yıldır evliyiz ama ilk bu ay başladık denemeye 3 benim tabirimle 3 kez yaptıkdıCanım senin bana sürekli gün diye anlattığın şey ney? Sen bu işi gün olarak mı sayıyorsun? Bana ilk bilgi verirken de gün olarak verdin bende sana dedim ki ne kadar deniyorsunuz 3 kez dedinsanırsam olayı yanlış anladın.
Sana hani deneme olarak sorduğum şey 5.5 yıl içinde kaç yıldır çocuk yapıyorsunuz olmadığıydı?Bana onu demeliydin
İlk ay peki daha önce denemediniz mi kadar yıl içinde?Ben yanlış anlamışım kuzu 5.5 yıldır evliyiz ama ilk bu ay başladık denemeye 3 benim tabirimle 3 kez yaptıkdı
İnşallah canım inşallahKızlar bunee hamiş haberleri var bugünde allahım galiba cogalicaz böyle böyle ayyy ay sonunda hepimiz hamileymişiz
İnşallah kuzummmmCanım benimde geliyor gidiyor ağrı ama dün daha fazlaydı bugün biraz daha azaldı sanki minnak yerleşmeye çalışıyor demekki kötü düşünme
Kasik ağrılarınız artarak mi devam etti yoksa hep ayni miydiNormalde adet tarihimden 4 5 gun önce göğsüm şişer çok sizlardi bat 26 göründüğü halde 12si 13 u gibi önceden oldu uyurken bile rahatsız oldum. Belim cok ağrıdı Nisan 12 den bu yana kasigimda kramp gibi değişik bir ağrı vardi (ki hala var ) adet belirtisi gibi. biraz baş dönmem iştah açıklığı ac karnına bile midem bulandi son 3 4 gündür. Halsizlik ve surekli uykum geliyor . Birde anormal bir üşüme var normalde adet olacağım zaman bende titreme olurdu cok üşürdum 1 2 gün sonra geçerdi ,yaklaşık 2 haftadır donuyorum. En önemlisi de şu adet tarihinden 1 gün önce cok cok hafif pembe sadece Peceteye gelen akintim oldu,adet gününde de hafif kahve rengine döndü ama şeffaf akinti beyaz pecetede belli olacak şekilde. Kirpik karışması dedikleri oldu ama 4 aydır cocuk olmadigindan Nisan ayindayiz bahar çarptı fazla uyuyorum sanirim ondan kirpiklerim öyle oldu dedim adet olacağımı sandığımdan önemsemedim açıkçası
Hala şaşkınım negatif bekliyordum çünkü sonucu
Rabbım isteyen herkese versin mayıs grubun hepsine insaAllah...
Ramazan ayınınyuzu suyu hürmetine insaAllah hayırlısıyla insaAllah
Kaset test .Erken gebelik testi mi bu cnm
evet cnm çok erken yumurtlamadan 7.gün bugün 11.12.günde anca silik çıkıyor oda 5.6 mayıs adet gününe denk geliyorErken diye çıkmamıştır o bekle bir kaç gün daha
İnşallah canım inşallahmaşallah 161 kişi olmuşuz yokmu arttıran inş.gebeyizde deriz 161/161
Tabi çıkmaz o zaman hiç moral bozma benim bugün 11.günüm meselaevet cnm çok erken yumurtlamadan 7.gün bugün 11.12.günde anca silik çıkıyor oda 5.6 mayıs adet gününe denk geliyor
evet cnm çok erken 11.12.günde ancak silik çıkıyor kısmet inş.sen nasılsın başladımı belirtilerin
Benimde 12.günüm anca silik çıktı odaTabi çıkmaz o zaman hiç moral bozma benim bugün 11.günüm mesela
Belim acayip ağrıyor bide kasıklarımevet cnm çok erken 11.12.günde ancak silik çıkıyor kısmet inş.sen nasılsın başladımı belirtilerin
Adaş sen şimdi hamilemisin degilmisin son durum neBelim acayip ağrıyor bide kasıklarım
Ve şuan masada yeşil nane var o kadar tiksindirdikiiiiii beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?