Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep bunlar uyumaktan uyumaktan doymadın uyumalara diye arıyor beni kim arasa büyümezdi eğer bizimde enerjimizi atacak işimiz olsaydı bir balkon neyi halleder ki

Dün kan verdim canım aramış ben işteyken geç gördüm geri aradığım da da kapanmıştı sağlık ocağı ne diyecekti acaba
Normal doktor gibi kilonu vs ölçüyor ultrasondan bakmıyorlar canim sadece ama gidince belirtilerini söyle ters bir durum olsa bilirler zaten bisey olmazda için rahat olsun daha bir ay var kontrole o yüzden endiselenirsen diye söylüyorum ama bir yandan da geç olması iyi olmuş ne kadar geç olsa o kadar rahat oluyor kafan

Dün baktı kiloma bütün tahlilleri istedi kan verdim ben aricm seni dedi ama dediğim gibi işte olduğum için konuşamadım pazartesi giderim hem beta artmış mi bakarım bakalım minnak ne durumda sonra da doğuma giderim o zamana kadar beta baya yükselmiş hem daha iyi olur

Ben yanlış anlamışım kuzu 5.5 yıldır evliyiz ama ilk bu ay başladık denemeye 3 benim tabirimle 3 kez yaptıkdı

Ben yanlış anlamışım kuzu 5.5 yıldır evliyiz ama ilk bu ay başladık denemeye 3 benim tabirimle 3 kez yaptıkdı
İlk ay peki daha önce denemediniz mi kadar yıl içinde? Bir sebebi var mıydı baya uzun evlisiniz?

Kızlar bunee hamiş haberleri var bugünde allahım galiba cogalicaz böyle böyle ayyy ay sonunda hepimiz hamileymişiz
İnşallah canım inşallah ben sonunu yakalayamıcam haziran annesi olacam gibi bir şey var bende hazirana kalayım olsun yeterki de

Kasik ağrılarınız artarak mi devam etti yoksa hep ayni miydi

Erken diye çıkmamıştır o bekle bir kaç gün daha
evet cnm çok erken yumurtlamadan 7.gün bugün 11.12.günde anca silik çıkıyor oda 5.6 mayıs adet gününe denk geliyor

maşallah 161 kişi olmuşuz yokmu arttıran inş.gebeyizde deriz 161/161

Kızlar bir şey soracağım, sabah ilk idrarla test yapın deniyor ya, şuan ramazan ayındayız zaten sahurdan sonra bir şey içmedik. Yani fark etmemesi lazım o halde ilk idrar ya da gün içindeki idrar. Yanılıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…