Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canımmMerhaba arkadaşlar bende katılayım sizlere inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Benim bat 26 mayıs
Yaş 32
1 senedir istiyoruz
Klomen kullanıyorum
Hala aynı siliklikte canım inşallah belirginleşirAyy kuzum inşallah yaptın mı test![]()
İnşallah belirginleşecek canım benimHala aynı siliklikte canım inşallah belirginleşir![]()
Uykudan uyanınca biraz tut 1 saat sonra yap, 4 saat durması yeterliKızlar oruç tutanlar için ilk idrar ne zaman olur genelde sahura kadar oturuyorum sonrasında suyu çok içince uyuyana kadar 2-3 kez lavaboya gidiyorum uykudan uyanıncamı ilk idrar olur
Teşekkür ederim canım yeni testi öyle yapayımUykudan uyanınca biraz tut 1 saat sonra yap, 4 saat durması yeterli
5 mayıs cnm çok erken yumurtlamadan 7 .gün sadece 10.gün adet gününe denk geliyor dersimi aldım yaniBen de o gaza geldim 2 gün önce gerçekler bir tokat gibi yüzüme çarptıne zaman bat?
Eki Görüntüle 2838608 Burda daha net görünüyor. Ama ben adet olacak gibiyim. Her zamanki gibi baya sancım var. Anlamadım bu nasıl iş ? Sizin yorumunuz nedir?gözünğz
Kenarda bekle acccık daha5 mayıs cnm çok erken yumurtlamadan 7 .gün sadece 10.gün adet gününe denk geliyor dersimi aldım yani![]()
5 MayısGözün aydın canım
Bata kaç gün var?
Canım yeni çatladıysa yumurta görünür şekli değişmiş olur sadeceMaviliGizem şimdi kontrol den çıktım doktor çatlamış dedi fakat bn gördüm ultrason da 2 yumurta vardı hala çatlasa da görünürümüydü ki ya da bunlar başka yumurta mı yoksa
Biraz değişikti şekli o zaman çatlamıştır bn içimi ferah tutayım teşekkürler kuzumCanım yeni çatladıysa yumurta görünür şekli değişmiş olur sadece
Ohhhh ne güzelpranayama kuzum ağrın ne durumda benim biraz hafifledi sol kasığımda kaldı sadece
Arada ağrıyor arada hafifliyor. Şu an hiç ağrım yok gibi. Ama göğüslerim normalden daha hassas. Akşama doğru kan testi için gideceğim. İnşallah test yaptırabilirimpranayama kuzum ağrın ne durumda benim biraz hafifledi sol kasığımda kaldı sadece
Ağrımasın panik oluyorum her kramptaOhhhh ne güzelyarın da karnım neden ağrımıyor diye telaş etme haaa
![]()
Ayy çok heyecanlıArada ağrıyor arada hafifliyor. Şu an hiç ağrım yok gibi. Ama göğüslerim normalden daha hassas. Akşama doğru kan testi için gideceğim. İnşallah test yaptırabilirim![]()